henkilöt sup-lautailevat kesäillan auringossa

Ryhmille

Ryhmämatka maaseudulle voi liittyä vaikkapa ystävien vapaa-ajan viettoon, työpaikan virkistyspäivään, kokoustapaamiseen tai erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Tältä sivustolta löydät kohteita, jotka sopivat suurtenkin ryhmien majoitukseen, yhdessäoloon ja elämyksiin.

Tunnelmaa kokouksiin ja virkistyspäiviin

Maaseudun luontoympäristö tekee kokoustapaamisesta tai työpäivän tyky-päivästä erityisen elämyksen. Kohdehaulla löydät matkailukohteita, jotka tarjoavat käyttöönne tarvitsemanne puitteet ja palvelut sekä toiveidenne mukaista oheisohjelmaa. 

Lemettilän tila

Keski-Suomi, Petäjävesi

Tutustu

Katiskanmäki

Länsi-Suomi, Ylönkylä

Tutustu

Tapion Tupa

Keski-Suomi, Kalajoki

Tutustu

Juhlat ja vapaa-ajan tilaisuudet 

Osaavien matkailuyrittäjien avulla järjestät ikimuistoisimmat merkkipäivät, sukutapaamiset ja muut yhteiset ryhmätilaisuudet. Kun majoitus, ruokailut ja ohjelmat hoituvat helposti, voit vieraidesi kanssa keskittyä nauttimaan tunnemasta ja yhdessäolosta 

Maikkulan Kartano

Keski-Suomi, Oulu

Tutustu

Valkeisen Loma

Länsi-Suomi, Ähtäri

Tutustu

Jukkolanmäen Navetanvintti

Länsi-Suomi, Lohtaja

Tutustu

Majoituspalvelut ryhmille

Tältä sivustolta löydät useita matkailukohteita, joissa riittää tiloja, tykötarpeita ja palveluosaamista suurtenkin ryhmien majoittamiseen. Yleensä tarjolla on myös erilaisia ruoka- ja oheispalveluja sekä luonnonläheisiä aktiviteetteja moneen makuun. 

Autto Porotilamajoitus

Pohjois-Suomi, Raattama

Tutustu

Katiskanmäki

Länsi-Suomi, Ylönkylä

Tutustu

Ala-Orvola Maatilamatkailu

Länsi-Suomi, Vesilahti

Tutustu
lehmiä niityllä

Käytä helppoa kohdehakua!

Sivustomme kätevä kohdehaku kertoo sinulle juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset matkailukohteet ympäri Suomea. Merkitse hakuun toiveesi, vaihtele valintoja ja löydä omat suosikkisi.

Ajankohtaista

Menovinkkejä lähiruokapäivään

Yhdeksäs syyskuuta vietetään koko valtakunnan kattavaa Lähiruokapäivää! Tsekkaa poimintamme lähiruokapäivän menoista.

Lue lisää

Luontovoimaa, majoittumista ja herkuttelua – esittelyssä neljä uutta MatkaMaalle.fi-kohdetta!

Kesän aikana sivustomme on täydentynyt uusilla kohteilla ja loppua ei näy! Tutustu tässä artikkelissa neljään uutuuskohteeseen, jos löytyisi vaikkapa ihana syysretken tai -loman kohde.

Lue lisää

Matka maalle -sivusto palvelee nyt matkailijoita entistäkin paremmin

Maaseudun matkailukohteita esittelevä Matka maalle -sivusto on uudistunut. Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n jäsenyritysten monipuoliset palvelut ovat nyt entistäkin helpommin löydettävissä.

Lue lisää