Info

Matkamaalle.fi johdattaa Suomen maaseutumatkailuyrittäjien kohteisiin

Matkamaalle.fi-sivusto esittelee monipuolisesti Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n jäsenyritysten majoitus- ja ohjelmapalveluja. Sivustolla voit etsiä mieleisiäsi matkailukohteita helpolla ja kätevällä hakutoiminnolla, tutustua kohde-esittelyihin sekä saada erilaisia maaseutumatkailuun liittyviä vinkkejä ja ajankohtaistietoa.  
 
Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät on vuodesta 1995 edistänyt kotimaista maaseutumatkailua, joka työllistää lähialueen väestöä ja tukee suomalaisen maaseudun elinvoimaisuutta kestävällä tavalla. Haluamme pitää maaseutumme erilaiset palvelut ja puhtaan luonnonympäristön kaikkien ulottuvilla ympäri vuoden.
 
Valtakunnalliseen jäsenverkostoomme kuuluu majoitus-, ohjelma-, ruokapalveluja tuottavia yrityksiä, lahjatavaraliikkeitä ja viinitiloja sekä kannatusjäseninä muita maaseutumatkailun toimijoita ja kehittäjiä.

Palautelomake

Jos haluat antaa meille sivuston sisältöön tai tekniseen toimivuuteen liittyvää palautetta, lähetä viestisi tällä lomakkeella.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Seuraa meitä somessa

Matkamaalle.fi löytyy myös Facebookista ja Instagramista. Seuraa meitä, niin saat oman maaseutumatkasi inspiraatioksi ajankohtaisia vinkkejä lukuisten kohteiden tarjonnasta ja tapahtumista!