Arctic TreeHouse Hotel näkymä ikkunasta

Majoitu juuri kuten haluat

Majoitus on matkasi tärkeimpiä valintoja. Maaseudulla riittää runsaasti erilaisia yöpymisvaihtoehtoja, joista näet tällä sivulla muutamia esimerkkejä. Hakutoiminnolla löydät helposti suosikkikohteesi, kaipaatpa sitten matkapäiviisi omatoimista majoitusta vai täyden palvelun tukikohtaa. 

Maatilamajoitus, B & B, hotelli, hostelli…

Maatilalla voit nauttia halutessasi täysihoidosta, johon sisältyvät myös erilaisia aktiviteetteja ja oheispalveluja. B&B-majoitus on joustava ja edullinen vaihtoehto. Maaseudun hotellit tai hostellit ovat tunnelmallisia ja helppoja. Valinta on sinun!

Oivangin Lomakartano

Keski-Suomi, Kuusamo

Tutustu

Paijan Maatilamajoitus

Etelä-Suomi, Ypäjä

Tutustu

Lakeuden Luontopalvelut

Länsi-Suomi, Ilmajoki

Tutustu

Telttailussa on tunnelmaa

Kirjaimellisesti luonnon keskelle pääset telttamajoituksessa. Se on kätevä vaihtoehto myös, kun haluat retkeillä, liikkua ja vaeltaa matkasi aikana enemmän. Hakutoimintomme avulla voit etsiä sallittuja ja sopivia kohteita omatoimiseen telttailuun.

Tarvaalan tila

Keski-Suomi, Viitasaari

Tutustu

Los Coyotes Ranch

Keski-Suomi, Muhos

Tutustu

Ravintola Patapirtti – Uusi-Yijälän Tila

Keski-Suomi, Jämsä

Tutustu

Mennään mökille!

Monen suomalaisten lomaunelma on mökki järven rannalla. Loistava vaihtoehto omalle mökille on vuokramökki, joita löytyy aina täyden varustelun huviloista edullisempiin ja yksinkertaisempiin malleihin. Tämän sivuston kohdehaulla löydät molempia!

Saarisuon tila

Länsi-Suomi, Tammiainen

Tutustu
Pakarirakennus - majoitus

Taattisten tila

Länsi-Suomi, Merimasku

Tutustu

Haapaniemen Matkailu

Itä-Suomi, Iisalmi

Tutustu
Koli kansallispuisto talvella

Käytä helppoa kohdehakua!

Sivustomme kätevä kohdehaku kertoo sinulle juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset matkailukohteet ympäri Suomea. Merkitse hakuun toiveesi, vaihtele valintoja ja löydä omat suosikkisi.

Ajankohtaista

Talvilomavinkkejä

Maaseudun rauha, ruuhkattomuus, hyvinvointia kaikille aisteille, tarjoaa MatkaMaalle-kohteet myös talvilomaansa viettäville. Hiihtolomalla ja kevään aikana maaseutumatkailukohteet tarjoaa paljon mukavaa tekemistä ja tunnelmaa niin majoittujille kuin päiväkävijöille. Kaikki kiinnostavat kohteet löytyvät matkailupalveluhausta. Iloranta Seikkailua ja rentoutumista koko perheelle! Ilorannan hiihtolomaviikko on täynnä…

Lue lisää

Saaristosta Kartanotunnelmaan – tutustu kohteisiin!

On aika sukeltaa esittelyiden pariin ja tässä artikkelissa esittelemmekin kolme ihanaa kohdetta, joissa voit nauttia paikallistunnelmasta ja maaseudun rauhasta. Jatka lukemista, niin tutustus Galtbyn puotiin, Jussilan Lomamökkeihin sekä B&B Savikon Kartanoon! Galtbyn Puoti Tervetuloa rentoilemaan Galtbyhyn, jossa lauttarannan puoti ja…

Lue lisää

Tapahtumia Matkamaalle-yrityksissä

Maaseudun kohteet tarjoavat mukavaa tekemistä ja erilaisia tapahtumia läpi vuoden. Tutustu ajankohtaisiin tapahtumiin täältä: Tapahtumakalenteri

Lue lisää