Majoitu juuri kuten haluat

Majoitus on matkasi tärkeimpiä valintoja. Maaseudulla riittää runsaasti erilaisia yöpymisvaihtoehtoja, joista näet tällä sivulla muutamia esimerkkejä. Hakutoiminnolla löydät helposti suosikkikohteesi, kaipaatpa sitten matkapäiviisi omatoimista majoitusta vai täyden palvelun tukikohtaa. 

Maatilamajoitus, B & B, hotelli, hostelli…

Maatilalla voit nauttia halutessasi täysihoidosta, johon sisältyvät myös erilaisia aktiviteetteja ja oheispalveluja. B&B-majoitus on joustava ja edullinen vaihtoehto. Maaseudun hotellit tai hostellit ovat tunnelmallisia ja helppoja. Valinta on sinun!

Hotelli Kuusamon Portti

Keski-Suomi, Kuusamo

Tutustu

Pro Fantasy Safari Oy

Länsi-Suomi, Pohja

Tutustu

Montta Active Camping

Länsi-Suomi, Muhos

Tutustu

Telttailussa on tunnelmaa

Kirjaimellisesti luonnon keskelle pääset telttamajoituksessa. Se on kätevä vaihtoehto myös, kun haluat retkeillä, liikkua ja vaeltaa matkasi aikana enemmän. Hakutoimintomme avulla voit etsiä sallittuja ja sopivia kohteita omatoimiseen telttailuun.

Valkeisen Loma

Länsi-Suomi, Ähtäri

Tutustu

Ravintola Patapirtti – Uusi-Yijälän Tila

Keski-Suomi, Jämsä

Tutustu

Vauhtifarmi

Etelä-Suomi, Perttula

Tutustu

Mennään mökille!

Monen suomalaisten lomaunelma on mökki järven rannalla. Loistava vaihtoehto omalle mökille on vuokramökki, joita löytyy aina täyden varustelun huviloista edullisempiin ja yksinkertaisempiin malleihin. Tämän sivuston kohdehaulla löydät molempia!

Mannila Rantakatti

Itä-Suomi, Punkaharju

Tutustu

Hennijoen wanha kansakoulu

Länsi-Suomi, Alastaro

Tutustu

Toppalan Lomamökit

Keski-Suomi, Petäjävesi

Tutustu

Käytä helppoa kohdehakua!

Sivustomme kätevä kohdehaku kertoo sinulle juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset matkailukohteet ympäri Suomea. Merkitse hakuun toiveesi, vaihtele valintoja ja löydä omat suosikkisi.

Ajankohtaista

Kotimaan matkoja suunnitellaan nyt enemmän kuin vuosiin –  Matkailu maaseudulla kiinnostaa

100 syytä matkailla Suomessa -kampanjan teettämän kyselyn mukaan jopa 75 % suomalaisista aikoo lomailla tulevana kesänä kotimaassa. Erityisesti luontokohteet, mökkilomat, patikointi, retkeily, pyöräily sekä vesistöön ja hyvinvointiin liittyvät aktiviteetit ovat suomalaisten suosiossa. Maaseutumatkailuyritykset odottavat innolla alkavaa matkailusesonkia. Maaseutumatkailu ja Matkamaalle.fi…

Lue lisää

Kesän elämyksellisiä matkakohteita eläinrakkaille

Maaseudun matkailukohteet tarjoavat paljon ihania elämyksiä eläinrakkaille! Kesäloman kohokohta saattaa olla päästä tutustumaan, rapsuttelemaan ja touhuamaan eläinten kanssa erilaisissa aktiviteeteissa. Eläinten seura on rentouttavaa ja erinomaista stressinpoistoa niin aikuisille kuin lapsille. Alla muutamia hyviä vaihtoehtoja kesälomakohteeksi eläinrakkaille: Lomaleivo, lampaita ja…

Lue lisää

Kevään ja kesän tapahtumia Matkamaalle-yrityksissä

Maaseudun kohteet tarjoavat mukavaa tekemistä ja erilaisia tapahtumia läpi vuoden. Keväällä nautitaan vappubrunssia ja juhlitaan äitejä ihanilla äitienpäivälounailla sekä paljon muuta mukavaa tulossa koko perheelle! Kannattaa miettiä ajoissa myös kesän lomasuunnitelmat valmiiksi ja tutustua uniikkeihin maaseudun kohteisiin, joihin pääset kätevästi…

Lue lisää