makuuhuone rustiikkisessa talossa

Majoitu juuri kuten haluat

Majoitus on matkasi tärkeimpiä valintoja. Maaseudulla riittää runsaasti erilaisia yöpymisvaihtoehtoja, joista näet tällä sivulla muutamia esimerkkejä. Hakutoiminnolla löydät helposti suosikkikohteesi, kaipaatpa sitten matkapäiviisi omatoimista majoitusta vai täyden palvelun tukikohtaa. 

Maatilamajoitus, B & B, hotelli, hostelli…

Maatilalla voit nauttia halutessasi täysihoidosta, johon sisältyvät myös erilaisia aktiviteetteja ja oheispalveluja. B&B-majoitus on joustava ja edullinen vaihtoehto. Maaseudun hotellit tai hostellit ovat tunnelmallisia ja helppoja. Valinta on sinun!

Maatilamatkailu Ilomäki

Länsi-Suomi, Peräseinäjoki (Seinäjoki)

Tutustu

Härkäniemen Tuvat

Itä-Suomi, Norola

Tutustu

Los Coyotes Ranch

Keski-Suomi, Muhos

Tutustu

Telttailussa on tunnelmaa

Kirjaimellisesti luonnon keskelle pääset telttamajoituksessa. Se on kätevä vaihtoehto myös, kun haluat retkeillä, liikkua ja vaeltaa matkasi aikana enemmän. Hakutoimintomme avulla voit etsiä sallittuja ja sopivia kohteita omatoimiseen telttailuun.

Sanilan Porotila

Pohjois-Suomi, Ivalo

Tutustu

Majatalo Puukarin Pysäkki

Itä-Suomi, Valtimo

Tutustu

Mannila Rantakatti

Itä-Suomi, Punkaharju

Tutustu

Mennään mökille!

Monen suomalaisten lomaunelma on mökki järven rannalla. Loistava vaihtoehto omalle mökille on vuokramökki, joita löytyy aina täyden varustelun huviloista edullisempiin ja yksinkertaisempiin malleihin. Tämän sivuston kohdehaulla löydät molempia!

Hoimelan tila

Etelä-Suomi, Asikkala

Tutustu

Korvalan Kestikievari

Pohjois-Suomi, Tiainen

Tutustu

Hykkilän Huvilat

Etelä-Suomi, Tammela

Tutustu
lehmiä niityllä

Käytä helppoa kohdehakua!

Sivustomme kätevä kohdehaku kertoo sinulle juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset matkailukohteet ympäri Suomea. Merkitse hakuun toiveesi, vaihtele valintoja ja löydä omat suosikkisi.

Ajankohtaista

Menovinkkejä lähiruokapäivään

Yhdeksäs syyskuuta vietetään koko valtakunnan kattavaa Lähiruokapäivää! Tsekkaa poimintamme lähiruokapäivän menoista.

Lue lisää

Luontovoimaa, majoittumista ja herkuttelua – esittelyssä neljä uutta MatkaMaalle.fi-kohdetta!

Kesän aikana sivustomme on täydentynyt uusilla kohteilla ja loppua ei näy! Tutustu tässä artikkelissa neljään uutuuskohteeseen, jos löytyisi vaikkapa ihana syysretken tai -loman kohde.

Lue lisää

Matka maalle -sivusto palvelee nyt matkailijoita entistäkin paremmin

Maaseudun matkailukohteita esittelevä Matka maalle -sivusto on uudistunut. Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n jäsenyritysten monipuoliset palvelut ovat nyt entistäkin helpommin löydettävissä.

Lue lisää