Henkilö vaeltaa syksyisellä tunturilla.

Näe, koe, tee ja viihdy

Maaseudun matkailuyrittäjät tarjoavat matkapäiviisi monipuolista ohjelmaa, tekemistä ja nähtävää. Kaipaatko kenties liikunnallisia aktiviteetteja, luontoretkiä, lampaan rapsutusta, nähtävyyksiä, museoita tai muita kulttuurikohteita? Tutustu tarjontaan ja käytä kätevää hakutoimintoa.

Pulahda puhtaisiin vesiin

Tuhansien järvien ja vehreiden maisemien maaseutukohteissa saat virikkeitä ja virkistystä kaikille aisteille. Sukella virkistäviin vesiin, löydä uusia aktiviteetteja ja koe elämyksiä, jotka tekevät hyvää niin mielelle kuin keholle!  

Purola Farm

Keski-Suomi, Saarijärvi

Tutustu

Solaniemi Lomakylä

Länsi-Suomi, Orivesi

Tutustu

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo

Etelä-Suomi, Kannuskoski

Tutustu

Nähtävää ja siliteltävää

Etenkin lapsiperheiden suosikkeja maaseudulla ovat kotieläintilat ja eläinpuistot, joissa voit kohdata tuttuja ja hieman eksoottisempiakin kavereita. Silitä lammasta tai laamaa, ratsasta ponilla tai hevosella ja löydä uusia eläinystäviä! 

Ilolan maatilamatkailu

Länsi-Suomi, Metsäkansa

Tutustu

Maatilamatkailu Ilomäki

Länsi-Suomi, Peräseinäjoki (Seinäjoki)

Tutustu

Ylä-Tuuhosen maatila

Länsi-Suomi, Ruovesi

Tutustu

Helposti luonnon helmaan

Maaseutumatka on silmiä ja aisteja avartava elämys, jossa kaikkien palvelujen, ohjelmien ja majoitusten näyttämönä toimii moni-ilmeinen ja puhdas suomalainen luonto. Tervetuloa nauttimaan siitä kaikkina vuodenaikoina! 

Saimaa Taiga-Hikes

Itä-Suomi, Anttola

Tutustu

Saarilan maatilamatkailu

Itä-Suomi, Polvijärvi

Tutustu

Kotojärven Tila & Tapahtuma

Etelä-Suomi, Laukkoski

Tutustu

Koli kansallispuisto talvella

Käytä helppoa kohdehakua!

Sivustomme kätevä kohdehaku kertoo sinulle juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset matkailukohteet ympäri Suomea. Merkitse hakuun toiveesi, vaihtele valintoja ja löydä omat suosikkisi.

Ajankohtaista

Jouluista tunnelmaa: Tutustu Tuleviin Joulutapahtumiin!

Kekrin ja halloweenin väistyessä katseet siirtyvät kohti joulua. Talvi ja joulu ovatkin erityisen tunnelmallista aikaa maaseudulla, ja tähän tunnelmaan yritykset avaavat ovensa monissa tulevissa jouluisissa tapahtumissa! Joulumarkkinoiden aika on jälleen täällä, tarjoten mahdollisuuksia sukeltaa suoraan sisään perinteisiin, maistella paikallisia herkkuja…

Lue lisää

Tapahtumia Matkamaalle-yrityksissä

Maaseudun loppuvuosi tarjoaa mukavaa tekemistä ja erilaisia tapahtumia. Pikkujoulusesonki alkaa, joulumarkkinat tarjoavat aitoa joulun tunnelmaa ja uniikkeja lahjaideoita vaikkapa pukinkonttiin. Joulun ajan parhaat perinteiset lähiruokamaut ja muut aktiviteetit houkuttelevat kävijöitä eri puolella Suomea. Joulu maalla on elämys kaikille aisteille. Tutustu…

Lue lisää

Menovinkkejä lähiruokapäivään

Yhdeksäs syyskuuta vietetään koko valtakunnan kattavaa Lähiruokapäivää! Tsekkaa poimintamme lähiruokapäivän menoista.

Lue lisää