Henkilö vaeltaa syksyisellä tunturilla.

Näe, koe, tee ja viihdy

Maaseudun matkailuyrittäjät tarjoavat matkapäiviisi monipuolista ohjelmaa, tekemistä ja nähtävää. Kaipaatko kenties liikunnallisia aktiviteetteja, luontoretkiä, lampaan rapsutusta, nähtävyyksiä, museoita tai muita kulttuurikohteita? Tutustu tarjontaan ja käytä kätevää hakutoimintoa.

Pulahda puhtaisiin vesiin

Tuhansien järvien ja vehreiden maisemien maaseutukohteissa saat virikkeitä ja virkistystä kaikille aisteille. Sukella virkistäviin vesiin, löydä uusia aktiviteetteja ja koe elämyksiä, jotka tekevät hyvää niin mielelle kuin keholle!  

Tynkkylän Lomaniemi

Itä-Suomi, Vuoriniemi

Tutustu

Törmälän Tila

Keski-Suomi, Siikajoki

Tutustu

Villa Takala

Länsi-Suomi, Vimpeli

Tutustu

Nähtävää ja siliteltävää

Etenkin lapsiperheiden suosikkeja maaseudulla ovat kotieläintilat ja eläinpuistot, joissa voit kohdata tuttuja ja hieman eksoottisempiakin kavereita. Silitä lammasta tai laamaa, ratsasta ponilla tai hevosella ja löydä uusia eläinystäviä! 

Sahalan kartano

Itä-Suomi, Rautalampi

Tutustu

Vaahermäen tila

Itä-Suomi, Savonlinna

Tutustu

Eräjärven Eerola

Länsi-Suomi, Eräjärvi, Orivesi

Tutustu

Helposti luonnon helmaan

Maaseutumatka on silmiä ja aisteja avartava elämys, jossa kaikkien palvelujen, ohjelmien ja majoitusten näyttämönä toimii moni-ilmeinen ja puhdas suomalainen luonto. Tervetuloa nauttimaan siitä kaikkina vuodenaikoina! 

Sanilan Porotila

Pohjois-Suomi, Ivalo

Tutustu

Maatilamatkailu Kumpunen

Keski-Suomi, Petäjävesi

Tutustu

Matkailutila Naaranlahti

Itä-Suomi, Punkaharju

Tutustu

Koli kansallispuisto talvella

Käytä helppoa kohdehakua!

Sivustomme kätevä kohdehaku kertoo sinulle juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset matkailukohteet ympäri Suomea. Merkitse hakuun toiveesi, vaihtele valintoja ja löydä omat suosikkisi.

Ajankohtaista

Talvilomavinkkejä

Maaseudun rauha, ruuhkattomuus, hyvinvointia kaikille aisteille, tarjoaa MatkaMaalle-kohteet myös talvilomaansa viettäville. Hiihtolomalla ja kevään aikana maaseutumatkailukohteet tarjoaa paljon mukavaa tekemistä ja tunnelmaa niin majoittujille kuin päiväkävijöille. Kaikki kiinnostavat kohteet löytyvät matkailupalveluhausta. Iloranta Seikkailua ja rentoutumista koko perheelle! Ilorannan hiihtolomaviikko on täynnä…

Lue lisää

Saaristosta Kartanotunnelmaan – tutustu kohteisiin!

On aika sukeltaa esittelyiden pariin ja tässä artikkelissa esittelemmekin kolme ihanaa kohdetta, joissa voit nauttia paikallistunnelmasta ja maaseudun rauhasta. Jatka lukemista, niin tutustus Galtbyn puotiin, Jussilan Lomamökkeihin sekä B&B Savikon Kartanoon! Galtbyn Puoti Tervetuloa rentoilemaan Galtbyhyn, jossa lauttarannan puoti ja…

Lue lisää

Tapahtumia Matkamaalle-yrityksissä

Maaseudun kohteet tarjoavat mukavaa tekemistä ja erilaisia tapahtumia läpi vuoden. Tutustu ajankohtaisiin tapahtumiin täältä: Tapahtumakalenteri

Lue lisää