Henkilö vaeltaa syksyisellä tunturilla.

Näe, koe, tee ja viihdy

Maaseudun matkailuyrittäjät tarjoavat matkapäiviisi monipuolista ohjelmaa, tekemistä ja nähtävää. Kaipaatko kenties liikunnallisia aktiviteetteja, luontoretkiä, lampaan rapsutusta, nähtävyyksiä, museoita tai muita kulttuurikohteita? Tutustu tarjontaan ja käytä kätevää hakutoimintoa.

Pulahda puhtaisiin vesiin

Tuhansien järvien ja vehreiden maisemien maaseutukohteissa saat virikkeitä ja virkistystä kaikille aisteille. Sukella virkistäviin vesiin, löydä uusia aktiviteetteja ja koe elämyksiä, jotka tekevät hyvää niin mielelle kuin keholle!  

Lehmonkärki

Etelä-Suomi, Asikkala

Tutustu

Vehkaniemen loma- ja juhlatila

Länsi-Suomi, Pohjaslahti

Tutustu

Peräkangas Maatilamatkailu

Länsi-Suomi, Lapua

Tutustu

Nähtävää ja siliteltävää

Etenkin lapsiperheiden suosikkeja maaseudulla ovat kotieläintilat ja eläinpuistot, joissa voit kohdata tuttuja ja hieman eksoottisempiakin kavereita. Silitä lammasta tai laamaa, ratsasta ponilla tai hevosella ja löydä uusia eläinystäviä! 

Rantalan tila

Itä-Suomi, Suonenjoki

Tutustu

Koivuniemen Herran farmi

Länsi-Suomi, Tuorila (Merikarvia)

Tutustu
Haapamäen matkailutila linnun silmin, taustalla kimmeltelee Näsijärvi

Matkailutila Haapamäki

Länsi-Suomi, Vaskivesi (Virrat)

Tutustu

Helposti luonnon helmaan

Maaseutumatka on silmiä ja aisteja avartava elämys, jossa kaikkien palvelujen, ohjelmien ja majoitusten näyttämönä toimii moni-ilmeinen ja puhdas suomalainen luonto. Tervetuloa nauttimaan siitä kaikkina vuodenaikoina! 

Maalaiskartano Pihkala

Keski-Suomi, Kestilä

Tutustu

Vehkaniemen loma- ja juhlatila

Länsi-Suomi, Pohjaslahti

Tutustu

Äijälän Rusti

Länsi-Suomi, Röölä, Rymättylä

Tutustu

Käytä helppoa kohdehakua!

Sivustomme kätevä kohdehaku kertoo sinulle juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset matkailukohteet ympäri Suomea. Merkitse hakuun toiveesi, vaihtele valintoja ja löydä omat suosikkisi.

Ajankohtaista

Kotimaan matkoja suunnitellaan nyt enemmän kuin vuosiin –  Matkailu maaseudulla kiinnostaa

100 syytä matkailla Suomessa -kampanjan teettämän kyselyn mukaan jopa 75 % suomalaisista aikoo lomailla tulevana kesänä kotimaassa. Erityisesti luontokohteet, mökkilomat, patikointi, retkeily, pyöräily sekä vesistöön ja hyvinvointiin liittyvät aktiviteetit ovat suomalaisten suosiossa. Maaseutumatkailuyritykset odottavat innolla alkavaa matkailusesonkia. Maaseutumatkailu ja Matkamaalle.fi…

Lue lisää

Kesän elämyksellisiä matkakohteita eläinrakkaille

Maaseudun matkailukohteet tarjoavat paljon ihania elämyksiä eläinrakkaille! Kesäloman kohokohta saattaa olla päästä tutustumaan, rapsuttelemaan ja touhuamaan eläinten kanssa erilaisissa aktiviteeteissa. Eläinten seura on rentouttavaa ja erinomaista stressinpoistoa niin aikuisille kuin lapsille. Alla muutamia hyviä vaihtoehtoja kesälomakohteeksi eläinrakkaille: Lomaleivo, lampaita ja…

Lue lisää

Kevään ja kesän tapahtumia Matkamaalle-yrityksissä

Maaseudun kohteet tarjoavat mukavaa tekemistä ja erilaisia tapahtumia läpi vuoden. Keväällä nautitaan vappubrunssia ja juhlitaan äitejä ihanilla äitienpäivälounailla sekä paljon muuta mukavaa tulossa koko perheelle! Kannattaa miettiä ajoissa myös kesän lomasuunnitelmat valmiiksi ja tutustua uniikkeihin maaseudun kohteisiin, joihin pääset kätevästi…

Lue lisää