Hevossilta Museotila

Kokous-, juhla- ja lomanviettopaikka Hämeessä

Hevossilta on uniikki kokous- ja juhlapaikka, retkikohde ja lomanviettopaikka. Tarjolla on maistuvaa käsintehtyä lähiruokaa, aktiviteetteja luonnontilaisilla metsäalueilla ja hämäläisen talonpoikaisen miljöön, jossa on Lounais-Hämeen monipuolisin ja aidoin savusaunavalikoima, museo sekä tasokkaita lomamökkejä.

Hevossilta on keskeisellä sijainnilla Forssassa, jonne on noin tunnin ajomatka niin Helsingistä, Tampereelta, Turusta kuin Poristakin.

Ryhmille ja yrityksille tarkoitettu museaalinen miljöö palvelee asiakkaitaan ympärivuotisesti. Hevossillan savusaunoilla hiilijalanjälki on 0. Hevossillassa suositaan suomalaista, paikallista lähiruokaa ja ympäristön, metsien ja vanhojen rakennusten suojelu on heille ykkösasia. Aitous on Hevossillan laatumerkki – siitä ei tingitä.

Tervetuloa!

Mahtavat saunomismahdollisuudet, kokoukset, juhlat ja ohjelmapalvelut

Saunat

Museotila Hevossillassa on 7 saunaa, joista 3 on aitoja vanhoja yli 100-vuotiaita savu- ja perinnesaunoja. Hirsimökeistä löytyy myös moderneja saunoja suihkuineen. Saunaryhmien käytössä aina myös kokoontumistila, jossa ilta jatkuu vaikkapa saunatontun suosittelemalla illallisella tai karaoken merkeissä tunnelmallisessa Tallitupa-ravintolassa.

Kokous- ja yritystilaisuudet

Hevossillassa on mahdollista pitää kokoukset, neuvottelut ja koulutustilaisuudet historiallisissa ja inspiroivissa puitteissa. Hyvään kokoukseen kannattaa liittää työhyvinvointia parantavaa aktiviteettia, saunomista sekä tietenkin monipuoliset ruokailut koko ryhmälle. Hevossillassa kokouspäivään voidaan yhdistää ulkoaktiviteetteja, erilaisia teemaillallisia sekä uniikkeja saunaelämyksiä.

Juhlapalvelut

Hevossilta on hyväntuulinen juhlapaikka historiallisessa miljöössä. Hevossilta on sopivasti lähellä ja kaukana – paikka, jossa isompikin väki pysyy kasassa. Tilamme ovat ainutlaatuisia ja niistä huokuu mennen ajan patina ja rauha. Hevossillan historiallinen miljöö ja aito tunnelma on mitä upein ympäristö kaikenlaisiin perhejuhliin. Häät, syntymäpäivät, ristiäiset kuin muistotilaisuudetkin luonnistuu mahtavalta talon väeltämme. Tilamme muuntuvat juhlan tarkoitukseen taitavasti. Majoitustilaa löytyy niin juhlaväelle kuin esim. hääparillekin.

Valmistamme kaikki ruoat omassa keittiössä käsityönä ja käytämme lähitilojen tuotteita, oman tilan tuotteita ja suomalaisia puhtaita raaka-aineita sesongin mukaan.

Ohjelmapalvelut

Hevossillan iso pihapiiri antaa mahdollisuudet ohjelmapalveluiden tuottamiseen. Hevossilta järjestää monipuolisia ohjelmapalveluja ryhmille, esimerkkeinä melontaretket, hyvinvointiviikonloput, tilaan tutustumiset ja saunomiset.

Hevossillalla on mahdollista järjestää yksilölliset tilaisuudet omalle ryhmälle sopivana kokonaisuutena. Aidossa maalaismiljöössä voi järjestää kaikenlaiset tilaisuudet virkistyspäivistä perhejuhliin, ja pikkujouluista häihin. Erilaisista valmiista ohjelmapaketeista, kuten ratsastuselämyksestä ja saunaretkestä, voi lukea lisää täältä.

Hevossilta tarjoaa myös mahdollisuuden liikuntapalveluihin sekä ohjattuihin luontoretkiin alueen luonnonsuojelumetsissä. Hevossilta sijaitsee lähellä useita kansallispuistoja sekä muita kauniita ulkoilualueita joihin voi tehdä päiväretken.

 

Seisova pitopöytä täynnä herkullista lähiruokaa

Buffetpöytä notkuu lähiruokaa. Hevossillan seisova pöytä katettuna pääsiäisenä, vappuna, äitienpäivänä, isänpäivänä ja kesäsunnuntaisin!

Valmistamme kaikki ruoat omassa keittiössä käsityönä ja käytämme lähitilojen tuotteita, oman tilan tuotteita ja suomalaisia puhtaita raaka-aineita sesongin mukaan. Keittiössä häärii iloinen kokki, jonka ruokafilosofia korostaa eettisyyttä ja niinpä hän mielellään hankkii lähitilojen pelloilla kasvaneen karjan lihaa, nurmipossua, villapossua, pihvihärkää, kalkkunaa ja kanaa jne. Pellon pientareet ovat täynnä superfoodia, luonnon omaa energiaa, jotka kasvavat puhtaasti ja luonnonmukaisesti.

Hämäläinen pitopöytä on runsas ja monipuolinen, siitä löytyy syötävää jokaiseen makuun. Pitopalvelu toteuttaa asiakkaan toivomusten mukaan perhejuhlat, yritystilaisuudet, muistotilaisuudet, häät, rippijuhlat, valmistujaisjuhlat tai vaikkapa nuotiolla eräretkeläisille maistuvat eväät.

Majoituspalvelut

Hevossilta tarjoaa majoitustilaa n. 20-30 hengelle kerrallaan, kesäaikana enemmänkin.

Kuusi eri kokoista hirsimökkiä tarjoaa ainutlaatuiset yöpymiskokemukset museaalisen miljöön keskellä. Lisäksi kesäaikan muita majoitusvaihtoehtoja, kuten aittamajoitus.

Hääyön Hevossillassa voi viettää myös Keinulan torpassa, jossa hääpari takkatulen loimussa voi nauttia menneen elämän hiljaisuudesta ja kesäyöstä.

Hevossillan kotisivuilta löydettävissä paljon lisätietoja, kuvia ja esittelyvideoita eri majoitusvaihtoehdoista.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Paijan Maatilamajoitus

Etelä-Suomi, Ypäjä

Tutustu

Härkälän kartano

Etelä-Suomi, Somero

Tutustu

Leipyölin tila

Länsi-Suomi, Perniö

Tutustu