Eräjärven Eerola

Tervetuloa Oriveden Sydämeen!

Eräjärven kylässä Orivedellä lähellä Tamperetta sijaitseva 300 vuotta vanha sukutilamme kutsuu vierailijat lämpimästi luokseen.

Kesäisin pihapiirissämme palvelee Tee- ja kahvihuone Siirin Salonki & puoti. Maalaisravintolassamme herkutellaan musiikillisilla sunnuntaibrunsseilla ja kesäisillä lounaspöydillä.

Avoimien tapahtumiemme lisäksi meillä voit järjestää unohtumattomat juhlat, kuten häät, syntymäpäivät, sukujuhlat, kokoukset, kurssit ja erilaiset teematilaisuudet maalaishenkisissä mieleenpainuvissa juhlatiloissamme ja puistomaisen pihapiirin suojassa.

Kaikki juhlavalmistelut hoituvat kauttamme ja tarvittaessa myös ohjelmasuunnittelu. Tuulahdus maailmalta ja raikkaat näkemyksemme tuovat juhliin eloa ja monivivahteisuutta.

Tarjoamme myös majoitusta perinteisissä vanhanajan aitoissa, mökeissä, piharakennuksessa ja ympärivuotista majoitusta historiallisessa Eräjärven entisessä terveystalossa, vierastalo Lehdokissa.

Seuraa tunnelmiamme ja tapahtumiamme somessa ja kotisivuillamme!

Juhlat & muut tilaisuudet, teemat ja kurssit

Juhlat ja häät

Juhlasta riippumatta rakennamme toivomustenne mukaisen kokonaisuuden. Tilaisuuden luonne voi olla maalaishenkinen, romanttinen, arvokas, leikkimielinen, perinteinen tai perinteistä poikkeava. Kesällä perhejuhlaa voi viettää puistomaisessa pihapiirissä tai vanhassa tunnelmallisessa ladossa.

Suojaisa 300 vuotta vanhan sukutilan pihapiiri tarjoaa ikimuistoiset puitteet hääjuhlan viettoon. Paneudumme huolellisesti toivomuksiinne pieniäkin yksityiskohtia myöten.

Yrityksille

Omaperäisyyttä yrityksenne edustustilaisuuksiin, vuosijuhliin ja kokouspäiviin! Meillä hoituvat usean sadan hengen kesäjuhlat ja talvisinkin tiloihimme mahtuu 180 henkeä.

Järjestämme mm. useita erilaisia ohjelmallisia teematilaisuuksia, kuten Slaavilaisia pitoja ja Vanhanajan pitoja musiikkeineen ja ohjelmineen. Rauhallisessa maalaismiljöössä myös kokoukset, luennot ja seminaarit onnistuvat isommallakin porukalla.

Teemat ja kurssit

Eerolassa voit nauttia teemaruokailuista ja erilaisista kursseista tilauksesta. Virittäydy tunnelmaan Slaavilaiset pidot -teemalla tai voimaannu kuuntelemalla hyvinvointi-aiheista luentoa, tai syö kuin Mannerheim!

Ruokailupalvelut

Tilausruoka

Juhla- ja kokoustarjoilut rakentuvat maukkaista lähiruoista ja sesongille tyypillisistä raaka-aineista. Raikkaat salaatit, omasta metsästä poimitut marjat ja sienet, paikalliset kalat ja lähituottajien lihat antavat makua, näköä ja väriä ruokapöytään.

Kesäkahvila ja sunnuntaibrunssit

Kesällä palvelee tunnelmallinen antiikkihuonekaluin sisustettu kahvila. Tervetuloa nauttimaan tunteella valitusta teevalikoimastamme ja talon herkuista! Kesäisin voit tulla nauttimaan myös suosittua sunnuntaibrunssia.

 

Majoitus

Eräjärven Eerolassa on mahdollisuus aamiaismajoitukseen vierastalo Lehdokissa, mökeissä, piharakennuksessa sekä maatilan alkuperäisissä aitoissa.

Todelliseen maalaistunnelmaan pääsee yöpymällä romanttisissa aitta- ja piharakennuksissa. Aitoissa voit aistia entisajan tunnelman ja herätä pirteänä rentouttavan yön jälkeen. Erikoisuutena on vuodelta 1751 peräisin oleva aitta, jossa hääparia odottaa olkivuode pellavalakanoineen.

Aamulla herkistytään nauttimaan maittavasta aamiaisesta auringon noustessa. Päivälliseen ja iltapalaan on mahdollisuus etukäteen tilattaessa. A-oikeudet mahdollistavat monipuolisen juomatarjoilun.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Maivian pidot

Länsi-Suomi, Längelmäki

Tutustu

Mäkelän Lomatuvat

Länsi-Suomi, Korkeakoski

Tutustu

Countryhomes Silmälän lomamökit

Etelä-Suomi, Tammela

Tutustu