B & B Villa Kauppila

Villa Kauppila on pieni ja elegantti kartanohotelli idyllisessä miljöössä Iijoen rannalla. Upea vuonna 1895 rakennettu hirsikartano ja sen pihapiiri ovat yksi Pohjois-pohjanmaan kulttuurihistoriallisesti merkittävistä kohteista. Villa Kartanossa pääset nauttimaan historiallisesta miljööstä ja upeista maisemista ympärivuoden.  Yritystoimintaa kartanossa on ollut vuodesta 2018 alkaen ja rakennus on täysin entisöity vanhan talon ehdoilla. Villa Kauppilan omistaa kaksi nuorta naista jotka päättivät toteuttaa unelmansa.

Tunnelmallisessa hirsipirtissä järjestät vaivatta juhlat 10-30 hengelle. Pirtin ikkunoista avartuu upea näkymä Iijoelle. Kaunis hirsipirtti ja miljöö, sekä maittavat tarjoilut takaavat puitteet onnistuneisiin juhliin. Keittiössä suositaan aina lähellä tuotettuja kotimaisia raaka-aineita. Hirsipirtti toimii myös kokoustilana. Kokoustilassa on aina käytössä videotykki, valkokangas, 60” näyttö ja valokuituinternet.

 

Villa Kauppilassa on 8 viihtyisää hotellitasoista huonetta jokinäkymällä, joista löytyy vaihtoehtoja yksinmatkaaville, pariskunnille, perheille ja seurueille. Yksityisen saunavuoron voi varata saapuessa. Kaikissa kartanohuoneissa on omat wc-tilat, älytelevisiot ja valokuituinternet. Yhteiset sauna- ja suihkutilat sijaitsevat alakerrassa.

Kesäisin voit majoittua myös upeassa pienessä mökissä joenrannassa tai vanhassa hirsiaitassa. Aamiainen sisältyy aina huonehintaan majoituitte sitten kartanohuoneissa, mökissä tai aitassa. Lemmikit ovat tervetulleita osaan huoneista sekä aittaan.