Kaidan Kiho

Kestävää luksusta

Kaidan Kihon luksushuvilat tarjoavat puitteet mukavalle lomalle tai luovalle kokoukselle. Täällä voit rentoutua luksushuviloissa hyvillä mielin, sillä olemme ottaneet ekologiset näkökulmat huomioon niin huviloiden rakennusvaiheessa kuin ylläpidossa.

Rakennusmateriaalit on valittu ympäristöystävällisyys etusijalla ja huviloiden tekniikka samoilla lähtökohdilla – mukavuudesta tinkimättä.

Savusauna, rantasauna ja palju

Lisäpalveluina Kaidan Kunkulla tarjotaan kehuttua savusaunaa, jossa voi kylpeä aamutunneille asti. Kylpypalju on mahdollista vuokrata kaikille huviloille itse lämmittäen tai valmiiksi lämmitettynä. Rantasaunan voi ottaa käyttöön lisämaksusta.

Muuta

Grillikota, sähköperämoottori, kylpytakit, polkupyörät, lumikengät ja karaokevälineet ovat vieraiden tilattavissa lisämaksusta. Metsä ja järvi tarjoavat upeat mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin.

Saimaalle kalastusmatkat kalastuslupineen ja maisemaristeilyt järjestyvät vierailijan toivomuksien mukaan. Lisämaksusta voit tilata Leena-emännältä aamiaiset, kahvitukset ja muut ruokailut huvilalle tuotuna. Elämys on seurata Esko-isännän loimulohen valmistusta grillikodan avotulella tai talvella käydä kokemassa verkot jään alla.

Kaidan Kunkku

Kaidan Kunkku on 10-hengelle soveltuva huvila kaikin mukavuuksin. Huvila sijaitsee omalla rannalla, jossa myös laituri ja vene. Talvisin voit pulahtaa avantoon tai myös kokeilla potkukelkka.

Kilpikonna

Kilpikonna on vuonna 2013 valmistunut 6-paikkainen järvenrantahuvila täydellä varustuksella. Tervetuloa nauttimaan!

Valmuska

Valmuska on avara vuonna 2013 valmistunut hirsihuvila, jossa on 6+2 vuodepaikkaa.
Huvila on täysin varusteltu,  parvelta löytyy jopa biljardi ja pöytätennis!

Hapero

Hapero on vuonna 2013 valmistunut tilava hirsihuvila, jossa on 6+2 vuodepaikkaa. Erikoisuutena on omat kylpyhuoneet jokaisen makuuhuoneen yhteydessä. Varaa tämä oiva huvila kokoukseen tai huvikäyttöön!

Kaidan Kiho
Mäntyharjuntie 61
Ristiina
52300

050 527 8814
045 634 9299

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Opas Guide Tiina

Itä-Suomi, Anttola

Tutustu