Kotomo

Tunnelmallista majoitusta ja aktiviteetteja Kotomossa

Kotomo tarjoaa tunnelmallista majoitusta matkailijoille sekä inspiroivat tilat etätyölle, juhlille ja kokouksille Kainuun sydämessä Paltamossa.

Oulujärven lähellä Kiehimänjoen varrella ja Paltamon palvelujen vieressä sijaitsevassa Kotolinnassa majoitutaan vanhan ajan tunnelmassa nykyajan mukavuuksin. Majoittuja voi myös hyödyntää samassa rakennuksessa toimivia hierontapalveluja sekä piristää lomaa vuokrattavilla liikuntavälineillä!

Juhla- ja tapahtumatiloja Kotomo tarjoaa niin Kotolinnassa kuin myös Paltamosta 14 km päässä pelto- ja järvimaisemassa sijaitsevassa komeassa Saarisen pirtissä.

Vuokraa liikunta- ja retkeilyvälineitä

Kotomosta voi vuokrata erilaisia välineitä, jotka piristävät lomaa. Aina ei tarvitse hankkia omia tai pakata niitä mukaan!

Tarjolla on sähköfatbikeja ympäri vuoden, talvikaudella liukulumikenkiä, lumikenkiä sekä metsäsuksia. Kesäkaudella on mahdollisuus SUP-lautojen tai frisbeegolfkiekkojen vuokraukseen. Maksuun sisältyy aina myös oheisvälineet, kuten kypärä, ajovalo, mela, eräsauvat ja muut välttämättömät tarvikkeet.

Liikuntavälineiden kuljetus onnistuu lähialueille ja pyörien kuljettamiseen itse voi tarvittaessa vuokrata pyöränkuljetustelineen. Tarjolla on myös lapsenkantorinkka, vauvan tai lasten turvaistuin sekä lastenvaunut.

Lue lisää välinevuokrauksesta täältä.

Majoitu kotoisasti Kotolinnassa

Kotomossa voit majoittua Kotolinnassa, jossa nautitaan samaan aikaan vanhan ajan tunnelmasta ja moderneista palveluista. Yöpymisen ohessa on mahdollisuus saunomiseen sisäsaunassa tai pihasaunassa, jonka yhteydessä on myös ulkoporeallas.

Huoneita on tarjolla 1-2 hengelle sekä perhehuone enintään neljälle. Isommalle porukalle on mahdollista varata vain ylä- tai alakerta käyttöön tai vaikka koko talo. Käytettävissä on myös lasten pinnasänky.