Karjanpiirakat kädessä

Syö, juo ja nauti kaikilla aisteilla!

Hyvä ruoka ja palanpainikkeet ovat usein matkojen kohokohtia. Näin on etenkin maaseudulla, jossa sinua hemmotellaan puhtailla ja tuoreilla raaka-aineilla sekä paikallisilla erikoisuuksilla. Tällä sivulla saat tarjonnasta muutamia maistiaisia ja lisää makukohteita löydät helposti hakutoiminnolla.

Pöytä on katettu!

Luonnon ja ohjelmien parissa vietetyt päivät saavat terveen ruokahalun heräämään. Onneksi tarjolla on kohteita, joissa panostetaan maaseutukeittiön aitoihin antimiin. Saisiko olla välipalaksi lämpimäntuoretta leipää vai kokonainen ateria? 

Tynkkylän Lomaniemi

Itä-Suomi, Vuoriniemi

Tutustu

Rönnvikin Viinitila

Länsi-Suomi, Laitikkala

Tutustu

Gasthaus Neuvola

Itä-Suomi, Sonkajärvi

Tutustu

Viinitilat

Maaseudun viinitiloilla tutustut herkullisen laadukkaisiin tilaviineihin, joiden aromien salaisuus piilee puhtaissa marjoissa ja hedelmissä. Viinimyymälän lisäksi voit vierailla viinitilakierroksilla sekä nauttia maistiaisista ja muista oheispalveluista. 

Rönnvikin Viinitila

Länsi-Suomi, Laitikkala

Tutustu

Tammiluodon Viinitila

Länsi-Suomi, Lielahti TI, Parainen

Tutustu

Ravintola Patapirtti – Uusi-Yijälän Tila

Keski-Suomi, Jämsä

Tutustu

Puhtaat maut suoraan tilalta

Suomen maaseutu on lähiruoan aarreaitta, jossa pääset tuoreiden makuelämysten pariin sekä matkailukohteissa että tilamyymälöissä. Niiden valikoimista voit poimia itsellesi ja tuliaisiksi lukuisia erilaisia paikallisherkkuja ja erikoisuuksia. 

Pölkinvuori

Länsi-Suomi, Urjala

Tutustu

Mustila Viini

Etelä-Suomi, Elimäki

Tutustu

Majatalo Puukarin Pysäkki

Itä-Suomi, Valtimo

Tutustu
Koli kansallispuisto talvella

Käytä helppoa kohdehakua!

Sivustomme kätevä kohdehaku kertoo sinulle juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset matkailukohteet ympäri Suomea. Merkitse hakuun toiveesi, vaihtele valintoja ja löydä omat suosikkisi.

Ajankohtaista

Jouluista tunnelmaa: Tutustu Tuleviin Joulutapahtumiin!

Kekrin ja halloweenin väistyessä katseet siirtyvät kohti joulua. Talvi ja joulu ovatkin erityisen tunnelmallista aikaa maaseudulla, ja tähän tunnelmaan yritykset avaavat ovensa monissa tulevissa jouluisissa tapahtumissa! Joulumarkkinoiden aika on jälleen täällä, tarjoten mahdollisuuksia sukeltaa suoraan sisään perinteisiin, maistella paikallisia herkkuja…

Lue lisää

Tapahtumia Matkamaalle-yrityksissä

Maaseudun loppuvuosi tarjoaa mukavaa tekemistä ja erilaisia tapahtumia. Pikkujoulusesonki alkaa, joulumarkkinat tarjoavat aitoa joulun tunnelmaa ja uniikkeja lahjaideoita vaikkapa pukinkonttiin. Joulun ajan parhaat perinteiset lähiruokamaut ja muut aktiviteetit houkuttelevat kävijöitä eri puolella Suomea. Joulu maalla on elämys kaikille aisteille. Tutustu…

Lue lisää

Menovinkkejä lähiruokapäivään

Yhdeksäs syyskuuta vietetään koko valtakunnan kattavaa Lähiruokapäivää! Tsekkaa poimintamme lähiruokapäivän menoista.

Lue lisää