Karjanpiirakat kädessä

Syö, juo ja nauti kaikilla aisteilla!

Hyvä ruoka ja palanpainikkeet ovat usein matkojen kohokohtia. Näin on etenkin maaseudulla, jossa sinua hemmotellaan puhtailla ja tuoreilla raaka-aineilla sekä paikallisilla erikoisuuksilla. Tällä sivulla saat tarjonnasta muutamia maistiaisia ja lisää makukohteita löydät helposti hakutoiminnolla.

Pöytä on katettu!

Luonnon ja ohjelmien parissa vietetyt päivät saavat terveen ruokahalun heräämään. Onneksi tarjolla on kohteita, joissa panostetaan maaseutukeittiön aitoihin antimiin. Saisiko olla välipalaksi lämpimäntuoretta leipää vai kokonainen ateria? 

Åland expeditions and events

Etelä-Suomi, Saltvik

Tutustu

B & B Villa Kauppila

Keski-Suomi, Ii

Tutustu

Mikkolan Savusauna

Länsi-Suomi, Lempäälä

Tutustu

Viinitilat

Maaseudun viinitiloilla tutustut herkullisen laadukkaisiin tilaviineihin, joiden aromien salaisuus piilee puhtaissa marjoissa ja hedelmissä. Viinimyymälän lisäksi voit vierailla viinitilakierroksilla sekä nauttia maistiaisista ja muista oheispalveluista. 

Rönnvikin Viinitila

Länsi-Suomi, Laitikkala

Tutustu

Äijälän Rusti

Länsi-Suomi, Röölä, Rymättylä

Tutustu

Ravintola Patapirtti – Uusi-Yijälän Tila

Keski-Suomi, Jämsä

Tutustu

Puhtaat maut suoraan tilalta

Suomen maaseutu on lähiruoan aarreaitta, jossa pääset tuoreiden makuelämysten pariin sekä matkailukohteissa että tilamyymälöissä. Niiden valikoimista voit poimia itsellesi ja tuliaisiksi lukuisia erilaisia paikallisherkkuja ja erikoisuuksia. 

Hiekkarannan Lomat

Keski-Suomi, Kannonkoski

Tutustu

Ilolan maatilamatkailu

Länsi-Suomi, Metsäkansa

Tutustu

Matkailutila Naaranlahti

Itä-Suomi, Punkaharju

Tutustu
Koli kansallispuisto talvella

Käytä helppoa kohdehakua!

Sivustomme kätevä kohdehaku kertoo sinulle juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset matkailukohteet ympäri Suomea. Merkitse hakuun toiveesi, vaihtele valintoja ja löydä omat suosikkisi.

Ajankohtaista

Talvilomavinkkejä

Maaseudun rauha, ruuhkattomuus, hyvinvointia kaikille aisteille, tarjoaa MatkaMaalle-kohteet myös talvilomaansa viettäville. Hiihtolomalla ja kevään aikana maaseutumatkailukohteet tarjoaa paljon mukavaa tekemistä ja tunnelmaa niin majoittujille kuin päiväkävijöille. Kaikki kiinnostavat kohteet löytyvät matkailupalveluhausta. Iloranta Seikkailua ja rentoutumista koko perheelle! Ilorannan hiihtolomaviikko on täynnä…

Lue lisää

Saaristosta Kartanotunnelmaan – tutustu kohteisiin!

On aika sukeltaa esittelyiden pariin ja tässä artikkelissa esittelemmekin kolme ihanaa kohdetta, joissa voit nauttia paikallistunnelmasta ja maaseudun rauhasta. Jatka lukemista, niin tutustus Galtbyn puotiin, Jussilan Lomamökkeihin sekä B&B Savikon Kartanoon! Galtbyn Puoti Tervetuloa rentoilemaan Galtbyhyn, jossa lauttarannan puoti ja…

Lue lisää

Tapahtumia Matkamaalle-yrityksissä

Maaseudun kohteet tarjoavat mukavaa tekemistä ja erilaisia tapahtumia läpi vuoden. Tutustu ajankohtaisiin tapahtumiin täältä: Tapahtumakalenteri

Lue lisää