Mustila Viini

Esittelyt ja viinituotantoon tutustuminen

Tarjoamme asiakkaillemme viinitilaesittelyjä viininmaistajaisineen ja suomalaiseen viinintuotantoon keskittyvine tietopaketteineen ja historiakatsauksineen. Tarjolla on myös erilaisia makuelämyksiä ruoankin puolelta, esimerkiksi juusto- ja piknik-kestejä. Tilaltamme voi myös ostaa ympäri vuoden kaikkia valmistamiamme viinejä, liköörejä ja herkkuja.

Marras-joulukuussa Mustilassa toimii Joulupuoti – kasaa muhkea herkkukori tai valitse valmiista mieleisesi. Mustilan joulupuodin tontut paketoivat Sinulle herkut juhlaan ja arkeen. Itselle tai lahjaksi.

MariaMamma kattaa Teille pöydän koreaksi Viinituvalle tai vaikka Mustilan Arboretumiin. Vinöörien ja Tilpehöörien avustuksella syntyvät sellaiset Kestit, että niitä kauan muistellaan.

Valitse mieleisesi Kestit, herkuttele Lähiruoka Menun maukkailla vaihtoehdoilla tai kerro toiveesi. Syötävät valmistetaan itse paikallisista raaka-aineista perinteiseen tyyliin. Viinituvan pöytään katetaan toinen toistaan maistuvampia herkkuja, joita voi nautiskella historiallisessa tunnelmassa, joko viinin kanssa tai ilman. Kahvipannukin kuumenee tarvittaessa.

MariaMamman palveluja voi tilata myös muualle. Voimme toteuttaa tarjoilun huomioiden alkoholilainsäädännön vaatimukset myös paikassa, jossa ei ole anniskeluoikeuksia, tai muissa ravintoloissa.  Tulemme hoitamaan tarvittaessa viinitarjoilun. Miksei myös ruokatarjoilun.

Mustila Viini
Mustilan Puistotie 23
47200
Elimäki

0400 539 273