Pulsan asema

Pulsan Asema on idyllinen pieni asemakylä vuodelta 1869 keskellä ei mitään, mutta silti vain noin 20 km Lappeenrannasta. Jos etsit hiljaisuutta, kauneutta ja yksilöllistä palvelua, tämä B&B on juuri sinulle.  Viehättävät tilat erilaisiin kohtaamisiin.

Tervetuloa Pulsaan. Talomme ovat upeita vanhoja rautatielaisten asuntoja 1800-luvulta, mutta nykyaikaisilla mukavuuksilla varustettuina.

Majoitustoimintaa on välillä 1.5.-31.10. paitsi Pumppumestarin talo. Asema (kahvila + myymälät) on kuitenkin avoinna läpi vuoden.

Asemalle saapuessa tulijaa ovat ensimmäisenä vastassa kahvilan valoisat tilat ja herkulliset itsetehdyt leivonnaiset. Kahvilan tiloissa voit aistia vanhanajan tunnelmaa kahvikupposen äärellä, nauttia tuoreista raaka-aineista tehdyistä kakuista, pullista ja piiraista sekä syventyä lehden ääreen mukavissa nojatuoleissamme.

Itsetehtyjä herkkuja ihanassa kahvilamiljöössä. Tilauksesta myös herkulliset juhla- ja kokoustarjoilut ryhmille.
Katso sivuiltamme tarkemmat aukioloajat ja tule herkuttelemaan!

Ihanat majoitustilat toivottavat kesäaikaan vieraat tervetulleiksi. Pumppumestarin talo myös muina aikoina.

Pumppumestarin Talo

max. 5 henkilöä
alkaen 250 EUR

Upea talo järven rannalla, jossa iso terassi ja grilli. Käytössä oma sauna, SUP-lauta ja kajakki. Minimivuokraus 2 yötä 1.6.-31.8. välillä. Muulloin on myös yksi yö mahdollinen.

Junalähettilään Talo


Studio No 1
max. 2 henkilöä
alkaen 120 EUR
Studio, jossa on keittiö, makuuhuone ja pieni työhuone. Ennen vanhaan tässä asui kokonainen perhe, nykymitoissa tilaa riittää hyvin kahdelle. Keittiön seiniä koristavat upeat sanomalehtileikkeet vuodelta 1885 ja jääkaappi, induktioliesi sekä pesuallas mahdollistavat ruoanlaiton paikan päällä. Nykyaikainen kylpyhuone on jaettu naapurihuoneiston kanssa. Tämä studio voidaan yhdistää studion nro 2 kanssa.

Saunavuoro on 25 €/tunti

Studio No 2
max. 2 henkilöä
alkaen 120 EUR
Studio, jossa on sekä makuu- että olohuone. Upea ruusutapetti luo romanttista tunnelmaa ja pönttöuuniin syttyy tarvittaessa tuli. Olohuoneessa on mukava istua iltaa esimerkiksi kirjaa lukien. Huoneistossa on pieni jääkaappi. Nykyaikainen kylpyhuone on jaettu naapurihuoneiston kanssa. Tilaa on kahdelle tai tarvittaessa neljälle, huoneisto voidaan myös yhdistää studion nro 1 kanssa.

Saunavuoro 25 €/tunti

Veturinkuljettajan Talo

  • max. 2 henkilöä
  • alkaen 120 EUR

Tilava makuuhuone, jossa on upea kaakeliuuni. Nauti illastasi nojatuolissa kirjaa lukien ja anna kaupungin kiireen kadota.  Huone voidaan myös yhdistää studion nro 2 kanssa. Keittiö ja ruokailutila sekä kylpyhuone ovat jaettu huone no 2 kanssa.

Tässä talossa lemmikkieläin on sallittu. Siivouslisä 15 €

Saunavuoro 25 €/tunti

Lisäksi on vielä majoitukseen Ratavartijan Talo ja Perätalo. Katso kotisivuilta lisää.

Pulsan asema
Pulsan aseman tie 21
54390
Pulsa

0405950093