Rönnvikin Viinitila

Rönnvikin Viinitila

Rönnvikin Viinitila Laitikkalassa, kauniissa Hämeessä, on yksi Suomen suurimmista ja palkituimmista viinitiloista. Vierailijoille on tarjolla idyllinen ympäristö nautinnollisen päivän viettämiseen perheen, ystävien tai työporukan kesken.

Tilalla sijaitsevasta puodista löytyvät Rönnvikin palkitut viinit sekä tilalla toimivan olutpanimo Olutpajan käsityöläisoluet. Bistrosta matkailija voi nauttia tilan juomia paikan päällä maistellen sekä herkutella suolaisilla ja makeilla oman keittiön lähiruokaelämyksillä. Tilalla toimii myös artesaanileipomo. Kesällä tallivintillä on vaihtuva taide- tai valokuvanäyttely sekä Kamreerin jalanjäljillä- ulkoilmanäyttely, joka kertoo tilan historiasta ja viininvalmistuksesta.

 

Idyllisiä elämyksiä ryhmille

Ympäri vuoden palvelevassa Rönnvikissä on monipuoliset elämyspalvelut ryhmille. Illanvietot, tyylikkäät juhlat, tapaamiset, koulutukset tai virkistyspäivät onnistuvat erityistoiveiden mukaisesti. Tarvittaessa myös kyyditykset onnistuvat.

Kokouspaketit

Tarjolla on kolmenlaisia valmiita kokouspaketteja, yksi puolen päivän paketti ja kaksi koko päivän pakettia. Jokaiseen sisältyy kokoustila sekä kokouslounas. Kokouspaketteja pääsee katsomaan täältä. Kokouspäivää voi myös jatkaa iltaan saakka, jolloin elämykset kuten metsätasting, piloga tai viinitasting on järjestettävissä. Mahdollisuus on myös järjestää saunomista ja yöpymistä Rönnvikin Viinitilan yhteistyökumppanien kanssa.

Tastingit

Mitä olisi Viinitila ilman tastingejä? Rönnvikissä on perinteisen tastingin lisäksi viini-juustotasting, joka on toteutettu yhteistyössä naapurissa sijaitsevan Heikkilän juustolan kanssa, sekä metsätasting, jossa viiniä, juustoa ja metsän antimia nautitaan tilan metsäviinibaarissa. Metsätastingiin kuuluu kolmen kilometrin opastettu metsäkävely.

Rönnvikin Piloga

Rönnvikin Piloga yhdistää pilateksen ja joogan rentouttavalla tavalla ja tavoitteena on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tunti. Tärkeintä Pilogassa on tehdä oman hengityksen tahtiin sekä iloita tekemisestä ja kokemisesta. Tuntiin sisältyy maistiainen tilan viiniä tai limonadia.

Rönnvikin taidetta ja viiniä

Tässä ihanassa kokonaisuudessa jokainen tekee oman taideteoksen Rönnvikin tilaviiniä tai limonadia maistellen. Tarkoitus on tehdä omanlaista taidetta, visioida ja maalata ilman suorituspaineita. Maalaamansa työn saa mukaan.

Väännetään rautalangasta sydämiä

Elämyksessä tehdään rautalangasta sydämiä, jotka koristellaan helmin. Vääntäminen onnistuu jokaiselta ja on mukavaa käsillä tekemistä. Kokonaisuuteen sisältyy maistiainen Rönnvikin tilaviiniä tai limonadia.

Rönnvikin risteily

Tilan omalta laiturilta on mahdollista lähteä ihanalle jokiristeilylle M/S Kulkurilla. Kyllönjoki on alueen suuria nähtävyyksiä, siinä on saaria ja se on tunnelmaltaan välillä jopa aivan viidakkomainen. Laivaan mahtuu yhteensä 65 matkustajaa.

Lue lisää elämyksistä täältä.

Rönnvikin Viinitila
Hämeenlinnantie 270
36660
Laitikkala

0413149661