Tynkkylän Lomaniemi

Kotimuseo tarjoaa nähtäville erilaisia työvälineitä, joista vanhimmat ovat peräisin 1800-luvulta. Tekstiiliaitasta saa ostaa Raija-emännän valmistamia tekstiilejä.

Alueelta löytyy esimerkiksi luontopolku, ja talvisin hyvät murtomaahiihtoladut sekä pilkkipaikat lomahuviloiden läheisyydessä.

Järjestämme tilauksesta erilaisia perhejuhlia ym. ateriapalveluita.

Noutopöytä katetaan vähintään kahdellekymmenelle hengelle, pienemmissä ryhmissä hinta on korkeampi. Sunnuntailounaalle voi osallistua ilman ryhmää, hinnan pysyessä aina samana. Mikäli halutte sunnutailounaalle jonkin tietyn paikan tai olette tulossa suuremmalla porukalla, kannattaa varata paikat. Tervetuloa!

Tarvittaviin juhliin tilat järjestyvät päärakennuksessamme. Kesäaikana on lisäksi käytössä tanssipaviljonki, huvimajoja, sekä erilaisia ruokailu/oleskeluryhmiä piha-alueella

Tynkkylän Lomaniemen huvilat ovat tasokkaita ja viihtyisiä 4- ja 5-tähden MALO luokiteltuja huviloita. Ne sijaitsevat Saimaan rannalla. Lomahuvilat sijoittuvat Mökinniemen etelä-länsi rannalle.

Alue on Saimaannorppa-aluetta, saarineen, niemineen ja lahtineen. Vesi on puhdasta ja kalastusmahdollisuudet ovat hyvät, kalastusaluetta on noin 1000 ha.

Meiltä löytyy myös 10 poijupaikan vierasvenesatama Saimaan veneilijöille.

Tynkkylän Lomaniemi
Tynkkyläntie 66
58580
Vuoriniemi

040 732 6138
0400 256 387

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Hotelli Rantakatti

Itä-Suomi, Punkaharju

Tutustu

Wanha Mannila

Itä-Suomi, Punkaharju

Tutustu