Wanha Mannila

Maatilamatkailua & viiden tähden peltomaisemia

Me Wanha Mannilassa rakennamme puitteet elämänmakuisille maatilalomille. Mielestämme rentouttava loma sisältää sopivassa suhteessa lepoa, virikettä ja kauniisti katettua kotiruokaa. Valitse siis sopivat palaset sinun näköiseesi maatilalomaan ja ota etäisyyttä arjen rutiineihin. Muista, että meillä pöndellä myös aikuisilla on lupa hullutella.

Ystävällinen palvelu on tavaramerkkimme, tervetuloa vieraaksemme!

Sijaitsemme virkeällä Vaahersalon saarella, aivan Punkaharjun kansallismaiseman vasemmassa kainalossa. Matkaa Punkaharjun keskustaajamaan on 8 km ja Savonlinnan keskustaan noin 30 km. Palvelemme kesäkaudella toukokuusta elokuun loppuun. Muina aikoina kotieläinpiha on avoinna ryhmille tilauksesta sekä vuokraamme Punaisen tuvan lomahuoneistoa.

 

Tapahtumia, kotieläinpihan ihastelua ja kesäleirejä

Aktiviteetit pihapiirissä

  • 9-korinen frisbeegolf-rata ja lainakiekkoja
  • tee ja nimeä oma heinäseipääsi
  • iso nurmikenttä jalkapallon pelaamiseen
  • uimaranta 800 m päässä, pidempi ranta noin 5 km Hepokatilta

… ja paljon muuta!

Kotieläinpiha

Ennen kotieläinpihaamme Hepokatin maatilan vanhassa navetassa asuivat lypsylehmät ja nykyisin navetta toimii Vertti-ponin ja muiden perinteisten suomalaisten kotieläinten tallina, lampolana ja kanalana. Hepokatin kotieläinpihalla asustaa tällä hetkellä Vertti-ponin lisäksi lampaita, vuohia,kanoja ja kissoja, unohtamatta kaneja, ankkoja, kesäpossuja ja Sisko-koiraa.

Hepokatin kotieläinpihalla voit tutustua eläinten hoitoon ja maatilan töihin. Järjestämme kesäaikana ohjelmaa keskiviikosta sunnuntaihin.

Lasten kesäleirit

Kesäleirillä tutustutaan uusiin kavereihin ja maatilan värikkääseen elämään. Ikimuistoisen kesäleirin takaa hauska ohjelmakokonaisuus. Leirillä hoidetaan eläimiä, leivotaan ja nikkaroidaan, unohtamatta pihapelejä, uimista ja metsäretkeä läheiselle laavulle. Jokainen leiriläinen saa ikioman hoitoeläimen!

Kauniisti katettuna

Pistäydy päiväretken lomassa kahvilaamme vaikkapa marjamehulle ja mutakakulle kera jätskin sekä herkullisen hillokkeen. Lounassalongissamme voit myös täyttää vatsasi kauniisti katetulla ja maistuvalla keittolounaalla kesä-heinäkuussa.

Keittiössämme yhdistyvät mummon perinteiset reseptit, yksinkertaiset maut ja paikalliset raaka-aineet maukkaaksi kokonaisuudeksi. Käytämme metsän sekä puutarhan antimia sesongin mukaan.

Aamiainen

Wanha Mannilan aamiaisen kulmakivet ovat haudutettu kaurapuuro, suomalaiset marjat, itse leivotut rouheiset sämpylät ja hyvä tunnelma. Maistuva aamiainen hyvässä seurassa tekee päivästäsi jo ainakin puoliksi onnistuneen. Parhaat vinkit päivän retkikohteeksi ja kylän kuulumiset vaihdetaan myös heti kukon laulun jälkeen.

Aamupala sisältyy kaikkiin huonemajoitushintoihimme.

Viihtyisää!

Majoitus

Majoitus Wanha Mannilassa on kodikasta ja nautit viihtyisästä aamiaismajoituksesta maatilamiljöössä. Maistuva aamiainen hyvässä seurassa takaa jo puoliksi onnistuneen päivän.

Meillä majoitut mukavasti huoneessa, aitassa tai leirintäalueella. Huoneissa ja aitoissa on vuodepaikkoja yhteensä noin 30 henkilölle. Jokainen huoneemme on uniikki ja otamme mahdollisuuksien rajoissa huomioon vieraidemme erilaiset tarpeet.

Leirintäalue

Pieni idyllinen leirintäalueemme on aitiopaikka parhaille peltomaisemille. Leirintäalueellamme on 10 paikkaa matkailuautoille ja 10 paikkaa teltoille. Tarjoamme majoitusta kesäkaudella toukokuusta elokuuhun.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Hotelli Rantakatti

Itä-Suomi, Punkaharju

Tutustu

Tynkkylän Lomaniemi

Itä-Suomi, Vuoriniemi

Tutustu