Matkailutila Naaranlahti

Kirkasvetisen Puruveden rannalla kauniissa maalaismaisemassa

Naaranlahdessa pääset majoittumaan monella eri tavalla, ympärivuotisesti. 13 mökkiä ja 14 erikokoista huoneistoa 2-8 hengen seurueille tarjoavat valinnanvaraa. Sijainti Puruveden äärellä takaa rauhallisen ja rentouttavan ympäristön.

Mahtava luonto ympärillä tarjoaa mahdollisuuksia lukemattomiin aktiviteetteihin; uimista, kalastusta, pyöräilyä, ratsastusta, melontaa ja paljon muuta! Naaranlahdessa voidaan myös järjestää perheen ja yrityksen juhlia sekä tapahtumia, mm. rippijuhlat, häät, syntymäpäivät, vuosijuhlat, TYKY-päivät.

Omavaraisuusaste on korkea; pelloilta kerätään heinät niin wanhaan malliin seivästämällä kuin paalauttamalla, kalaisa Puruvesi on tärkeä ravinnon ja virkistyksen lähde ympäri vuoden ja vieraat pääsevät nauttimaan puutarhan antimista.

Naaranlahdessa voit tavata monenlaisia eläinystäviä, kuten hevosia, koiria, kaneja, kanoja sekä villejä metsän eläimiä.

Aktiviteetit jokaiseen makuun

Naaranlahdessa ja lähialueilla ei ole tekemisestä puutetta. Voit harrastaa mm. uimista, ratsastamista, kalastusta, pyöräilyä, rantalentistä, suppausta, melomista kanootin ja kajakin kanssa, marjastusta, sienestystä, hiihtoa.

Moottoriveneillä voit lähteä läheisille hiekka- tai kalliosaarille piknikille tai kalastamaan.

Lähellä on paljon upeita kohteita päiväretkille. Metsämuseo, kylpylä, maailman suurin puukirkko, eläinpuisto ja tietenkin Savonlinnan kaupunki tarjoavat paljon kiinnostavaa tekemistä ja näkemistä.

Rentoudu mökissä, huoneessa tai huoneistossa

Naaranlahdessa majoitut ympäri vuoden rauhallisen maaseudun syleilyssä, Puruveden rannalla.

Mökit ovat hyvin varusteltuja ja jokaisessa on oma ranta, soutuvene ja yksityisyys.

Voit myös majoittua huoneessa tai huoneistossa aamupalan kera. Omat pikkukeittiöt varusteluineen ja suihkut. Yhteiskäytössä grillipaikka, ranta, soutuveneitä ja rantasauna tilauksesta.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Hienosen lomamökit

Itä-Suomi, Punkaharju

Tutustu