Tuukkalan tila B&B

Aitoa maalaiselämää

Tässä muutama vinkki, mitä paikassa ja sen lähialueella voi myös tehdä:

Tilan kesäasukkaisiin kuuluu useimmiten kanat, lampaat ja niiden pikkuiset vuonat. Tuukkalan tilalla on myös kaksi seurallista kissaa. Kaikkiin eläimiin voi päästä tutustumaan pihapiirissä.

Suuressa puutarhassa on mahdollisuus pelata erilaisia pihapelejä. Pihapelien lisäksi meiltä löytyy iso trampoliini, joka on kaikkien vapaassa käytössä. Satoaikaan voit käydä maistelemassa puutarhan marjoja ja hedelmiä.

Majoitustiloissa voit kokkailla niin keittiössä kuin puutarhan hiili- tai kaasugrillissä.

Mahdollisuus varata saunavuoro. Useamman yön majoittujille saunan käyttö tarjotaan veloituksetta.

Herkut

Maalaisaamiainen tarjotaan kesäaikaan 1800-luvun päätalon lasiverannalla. Aamiainen sisältyy hintaan kesäkautena. Muuna aikana aamiainen on varattavissa lisämaksusta (tai sen voi valmistaa myös itse huoneiston keittiössä).

Aamiaisella tarjotaan emännän itse valmistamia leivonnaisia tai lettuja. Hyödynnämme hilloissa ja mehuissa omassa puutarhassa kasvaneita marjoja. Kesäisin tilalla on kanoja, joten aamiaisella on myös mahdollista päästä maistelemaan oman kanalan munia.

Uusimpana harrastuksenamme olemme aloittaneet mehiläisten hoitamisen joten lähiaikoina on mahdollisuus saada omien mehiläisten hunajaa. Suosimme tuotteissamme kotimaista lähiruokaa.

B&B majoitusta

Tuukkalan tilan aamiaismajoitus tarjoaa huoneita huoneistosta ympäri vuoden ja kesäaikana lisäksi romanttista aittamajoitusta.

Yöpyjän käytössä on 3 erillisä lukittavaa huonetta huoneistorakennuksessa kahdessa kerroksessa ja 2 kesäkäyttöistä aittaa.

Maalaisaamiainen tarjotaan kesäaikaan 1800-luvun päätalon lasiverannalla. Aamiainen sisältyy hintaan kesäkautena (1.6. – 31.8.). Muuna aikana (1.9. – 31.5.) aamiainen on varattavissa lisämaksusta tai sen voi valmistaa myös itse huoneiston keittiössä. Aamiaisella tarjotaan emännän itse valmistamia leivonnaisia tai lettuja. Hyödynnämme hilloissa ja mehuissa omassa puutarhassa kasvaneita marjoja.

Kesäisin tilalla on kanoja, joten aamiaisella on myös mahdollista päästä maistelemaan oman kanalan munia. Uusimpana harrastuksenamme olemme aloittaneet mehiläisten hoitamisen joten lähiaikoina on mahdollisuus saada omien mehiläisten hunajaa. Suosimme tuotteissamme kotimaista lähiruokaa.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Kauppisen Lomamökit

Itä-Suomi, Halmenniemi

Tutustu

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo

Etelä-Suomi, Kannuskoski

Tutustu