Törmälän tila Tentsile ja maastopyöräreitti
Törmälän Tila, Tentsile Lokki
Törmälän Tila
Törmälän Tila, Tentsile Peippo
Törmälän Tila, lentopallokenttä
Törmälän Tila tikkupullaa grillikodassa

Törmälän Tila

Tervetuloa Törmälän Tilalle Siikajoen törmälle!

Törmälän Tilalla on upeat puitteet sukujuhlien, yritysjuhlien, kokousten tai muiden tapahtumien järjestämiselle. Tilalla on myös majoituspalvelua joko huoneissa tai aittamökeissä. Elämyksellisen yön voi viettää myös puussa – Tentisilessä – Siikajoen rantatörmällä, kuunnellen lintujen laulua auringonlaskussa tai katsellen tähtitaivasta syyspimeällä.
Törmälän Tilalla on juuret vahvasti Siikajoen rantatörmällä. Ensimmäiset merkinnät asutuksesta näissä joenrantamaisemissa löytyvät jo vuodelta 1540 ja nykyisen, Törmälän suvun isännöimän päärakennuksen vanhimmat osat ovat 1700-luvun loppupuolelta. Tänä päivänä Törmälän Tila on elinvoimainen matkailutila, joka on jo vuodesta 1988 lähtien palvellut niin yksityisiä, yrityksiä kuin yhteisöjä läheltä ja kaukaa.

Kokous- ja virkistyspalvelut

Törmälän Tila on kasvattanut suosiotaan yritysten ja yhteisöjen kokous- ja koulutuspaikkana sekä erilaisten virkistyspäivien pitopaikkana. Törmälästä löytyy tiloja monipuolisesti sekä isojen että pienien ryhmien käyttöön. Vastakohtana toimistomaisuudelle Törmälä tarjoaa rauhallisen ja inspiroivan ympäristön kauniissa Siikajokivarren maisemissa.

Tiiviin koulutuspäivän lomassa tai vaikkapa päivän päätteeksi on mukava hengähtää hetki. Koulutus- ja virkistyspaketteihin on tarjolla erilaisia leikkimielisiä aktiviteetteja, kuten vaikkapa tandem-hiihtoa tai pressu-lentopalloa. Ja päälle nautitaan tietysti nokipannukahvit ja itse paistetut tikkupullat.

Juhlapalvelut

Törmälän Tilan monipuoliset tilat tarjoavat upeat puitteet erilaisille juhlille ja tilaisuuksille. Uusi 100–120-paikkainen juhlasali, Maijan sali, soveltuu erinomaisesti niin häiden, syntymäpäivien ja sukujuhlien kuin muistotilaisuuksienkin pitopaikaksi.

Pienemmälle porukalle juhlatilaksi käyvät myös kodinomaista lämpoä huokuva päärakennus pirtteineen ja peräkamareineen tai tunnelmallinen Saunapirtti.

Juhlapalvelumme kattaa tilojen lisäksi kaikki ateriapalvelut ja lisäksi samasta pihapiiristä löytyy yöpymispaikka 40–50 juhlavieraalle.

Ateriapalvelut

Törmälässä tykätään hyvästä ruoasta ja sitä halutaan tarjota myös asiakkaille. Törmälän Tilan keittiössä valmistuvat ateriat niin arkeen kuin juhlaan.

Ruoat valmistetaan laadukkaista ja mahdollisuuksien mukaan lähialueelta peräisin olevista raaka-aineista alusta loppuun asti omassa keittiössä.

Törmälässä vierailijan vastaanottaa usein vastapaistettujen leivonnaisten tuoksu.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä Teille sopiva ateriakokonaisuus.

Hyvät unet maaseudun rauhassa

Törmälän Tilalla voit nukkua yösi rauhassa. Laadukkaat vuoteet ja rauhallinen ympäristö takaavat makeat unet niin pienille kuin isommillekin matkalaisille. Törmälän pihapiirissä on majoitustilaa kaikkiaan 50 hengelle.

Mökkimajoitus

4 kpl tunnelmallisia, kaksikerroksisia aittamökkejä pihapiirissä ja jokitörmällä. Vuodepaikkoja 4–5 hengelle, minikeittiö, wc/suihku ja tv.

Huonemajoitus

Väentuvassa sijaitsee 6 hotellitasoista huonetta, joissa vuoteet 2–4 hengelle, wc/suihku, tv ja wlan (yksi huoneista inva-varustettu). Lisäksi Väentuvassa on kolme 3–4 hengen huonetta, joissa kerrossängyt, wc ja suihku ovat käytävällä.

Tentsilemajoitus

Törmälän Tilalla on aitoja unia myös puussa. Tentislet Lokki ja Peippo tuudittavat sinut lempeään uneen. Lokki sijaitsee Siikajoen törmän 70 -vuotiaissa männyissä ja Peippo maaseudun peltomaisemaa myötäillen pienen mäntymetsän reunalla.

Tentsile-majoitus sisältää

 • makuupussin, makuupussilakanan, tyynyn ja makuualustan ja pyyheliinan
 • led-valon ja sadesuojan
 • aamupalapaketin valinnan mukaan
  • Aamupalapaketti 1
   – Täytetty sämpylä (salaatti, juusto, kinkku, paprika)
   – marja-/hedelmäsmoothie
   – pikapuuropussi, keksi ja omenatuoremehu
  • Aamupalapaketti 2
   – Täytetty ruisleipä (salaatti, juusto, kinkku, paistettu kananmuna)
   – maustamaton jogurtti, hedelmäsalaattia
   – pikapuuropussi, keksi ja appelsiinituoremehu

Tentsile-majoittujien käytettävissä ovat jokitörmällä sijaitsevat sisä-wc (kylmä vesi, ei peseytymismahdollisuutta ilman saunavuoroa) ja takkahuone, jossa jääkaappi ja vedenkeitin sekä pihapiirissä oleva kota grillauspaikkoineen. Takkahuoneessa on kertakäyttöastioita sekä tarvikkeet nokipannukahvin/teen/kaakaon keittoon. Katso tarkemmin Aluekartasta pääsivulta, sisä-wc ja takkahuone sijaitsevat Saunarakennuksen oikeassa päädyssä (kohde 9).

Tentsile-majoitus on käytössä iltapäivästä klo 14.00 seuraavaan päivään klo 12.00 asti.

Tentsile-majoituksessa – saatavilla 15.5. – 30.9.

Törmälän Tila
Toppilantie 20 A
92320
Siikajoki

8 241 311
50 599 2058

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Jukkolanmäen Navetanvintti

Länsi-Suomi, Lohtaja

Tutustu