Ailasto

Ailaston Kahvila ja paikallisten tuotteiden myymälä on auki päivittäin kesäsesongin aikana (kesäkuu-elokuu), muina aikoina ota yhteyttä ja varmista aukioloajat. Meiltä löydät paikallisia erikoisuuksia, mm. Hailuodon Panimon ja Kujalan tilan tuotteita.

Matkaparkki ja majoitus ovat avoinna ympärivuotisesti. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla ja Whatsupilla. Majoituksen varaus onnistuu myös Airbnb sivustolta. Matkaparkissamme voi yöpyä asuntoautolla tai teltalla isolla nurmikentällä. Me järjestämme ammattitaitoisesti ohjelmapalvelut, kokoukset ja juhlat.

Tervetuloa tutustumaan!

Ailaston aamiainen / Ailasto breakfast

Ailaston Aamiaisella tarjoamme leipää, leikkeleitä, kauden vihanneksia, kananmunia, kahvia, teetä, kaakaota, puuroa jne. Aamupalan hinta on 12,50€/henkilö.

Valmistamme aamiaisen tilauksesta, joten tilaathan aamiaisen ennen Ailaston sulkemisaikaa puhelimitse tai piipahtamalla kahvilassa/baarissa. Mahdolliset ruoka-aineallergiat on hyvä ilmoittaa tilauksen yhteydessä.

 

Caravan park

Matkaparkki/Caravan park:

Perusmaksu matkailuautolle- tai vaunulle alkaen 20€/ 1-4 hlö/vrk, Sähkö 5 €/vrk (ei sisällä sähköautonlatausta).

Telttapaikka 15€/teltta 1-2hlö

Myöhäinen saapuminen/Late arrival:

Mikäli saavut Ailastoon sulkemisajan jälkeen ota meihin yhteyttä viestitse ja lue sisäänkirjautumisohjeet valkoisesta postilaatikosta.

Sauna: Ailaston sauna on vuokrattavissa 22 €/h. Varauksen voi tehdä soittamalla Ailastoon tai varaamalla baarista.

Aamupala 12,50 €/ hlö. Aamupala tarjoillaan tilausten perusteella. Aamupalan voi tilata soittamalla Ailastoon tai pistäytymällä Ailaston kahvilassa/vastaanotossa. Aamupala tarjoillaan 9.00-11.00 välillä, muina aikoina valmiiksi tehty aamupalapaketti.

 

 

Leirintämökki / Camping cabin

Mökkimajoitus neljän hengen mökissä 50€/yö. Varustus: mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, pöytäliesi, vesikanisteri, pöydät, tuolit ja kerrossängyt joissa petivaatteet. Lakanat 7€/hlö, pyyhe 3€/hlö. Autolla pääsee mökin viereen. Huoltorakennus keittiöineen ja saniteettitiloineen on 200 metrin päässä. Nettivaraus Airbnb. Siivous sisältyy hintaan.

 

Vanhat Opettajan huoneet / Old teacher’s rooms

Iso huone 2-4hlöä, parisänky ja levitettävä sohva

Iso huone 60€/yö, parivuode ja levitettävä sohva. Hinta sisältää siivouksen. Iso huone aamupalalla kahdelle hengelle on 80€/yö. Wc on käytävällä huoneen ulkopuolella yhteisköytössä pienen huoneen kanssa. Suihku ja keittiö on erillisessä rakennuksessa ulkona. Pieni jääkaappi, mikro ja vedenkeitin löytyy yläkerran käytävällä. Omat liinavaatteet tai meiltä tilattuna 10€/parisänky, 2 pyyhettä 5€. Nettivaraus Airbnb.

 

Pieni huone 50€/yö, kaksi erillistä sänkyä. Hinta sisältää siivouksen. Pieni huone aamupalalla kahdelle hengelle 70€/yö. Wc on käytävällä huoneen ulkopuolella yhteiskäytössä ison huoneen kanssa. Suihku ja keittiö on erillisessä rakennuksessa ulkona. Pieni jääkaappi, mikro ja vedenkeitin löytyy käytävältä huoneen ulkopuolelta. Liinavaatteet 7€/hlö, pyyhe 3€. Nettivaraus Airbnb.

Luksusteltat

Luksusteltat ovat varattavissa kesäsesongin aikana kesäkuu-elokuu. Teltoista löytyy sängyt, liinavaatteet ja lakanat sekä pöytäryhmä, retkivalot ja Makita akkuradio, jossa onnistuu puhelimen lataus. Aamupala on ennakkovarauksella 10€/hlö minimi 2hlöä.

Pieni teltta sisältää parisängyn ja yhden hengen sängyn. Hinta 70€/yö, hinta sisältää 2hlö:n lakanat ja siivouksen. Lisähenkilö 7€. Iso Glamping teltta sisältää neljä erillistä vuodetta 100€/yö, hinta sisältää 2hlö:n lakanat ja siivouksen. Lisähenkilöt 7€/hlö.

Huoltorakennus keittiöineen ja saniteettitiloineen on 50 metrin päässä. Nettivaraus Airbnb. Siivous ja kahden hengen lakanat sisältyvät hintaan.