Purola Farm

Maatilalomia, islanninhevosia, kokouksia ja juhlia

Purola Farm perheyritys sijaitsee Saarijärvellä, Katajajärven rannalla, keskellä kauneinta maalaismaisemaa Keski-Suomessa.

Majatalomajoitus maistuvine aamiaisineen, herkulliset ruokailut, maatilalomat, leirikoulut sekä tyky-, kokous- ja juhlapalvelut kuuluvat tilan toimintaan. Järvi, suuri pihapiiri ja ympäröivä luonto tarjoavat loputtomasti tekemistä.

Tallin hyvin koulutetuilla islanninhevosilla voit osallistua askellajitunnille, maastoon, sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan tai useamman päivän leirille!

 

Ratsastus ja sosiaalipedagoginen hevostoiminta

Tallin palveluihin kuuluu maastoratsastuksia, retkiä, useamman päivän vaelluksia, askellajitunteja sekä eripituisia leirejä lapsille ja aikuisille hyvin koulutetuilla islanninhevosilla.

Sosiaalipedagogisessa toiminnassa opetellaan hevosten avulla vuorovaikutustaitoja sekä tunteiden tunnistamista ja käsittelyä. Syrjäytyneille ja syrjäytymisvaarassa oleville sopiva toiminta keskittyy kokemuksellisuuteen, elämyksellisyyteen ja yhteisöllisyyteen. Voidaan toteuttaa yksilökäynteinä tai ryhmätoimintana.

Aktiviteetit tilalla ja lähistöllä

Purola Farmin tilalla ei tekeminen lopu, mahdollisuuksia on mm. ratsastus, uinti, saunominen, kalastus, marjastus tai sienestys, patikointi, sauvakävely, pyöräily, hiihto, luistelu, eläinten ruokinta ja muut maatilan työt… tai voit vain rentoutua ja ottaa leppoisasti. Paljon pihapelejä saatavilla ja tilaa telmiä.

Omalla pienellä hiekkarannalla ja järvellä voi nauttia rantasaunan löylyistä, nuotiosta tai soutelusta ja kanootilla melonnasta.

Talvisin pääsee laduille suoraan pihapiiristä ja perheen pienimmille on pulkkamäki sekä minilatu. Lumikenkiä myös lainaan.

Lähistön ​​vapaa-ajan tarjontaan kuuluu mm. laskettelua ja hiihtoa, vaellusreittejä luonnonpuistoissa, kivaa tekemistä uimahalli-kuntokeskuksessa, keilahallissa ja puuhapuistossa, Kukonhiekan tanssilavalla sekä kulttuuririentoja, kuten museoita, teatteria ja konsertteja.

Turvehoitoja saatavilla myös; turvesauna, kasvonaamio tai jalkahoito Lehtosuon Hoitoturpeella, joka on puhdas suomalainen luonnontuote.

Juhlat ja kokoukset

Purolassa voi viettää esimerkiksi ikimuistoisen juhlapäivän tai virkistävän Tyky-päivän, ohjelmassa voisi olla vaikkapa tanssit riihessä, ratsastusta issikoilla, turvesaunotusta ja herkullista juhlaruokaa. Tilaisuudet räätälöidään toiveidesi mukaan.

 

Majatalo

Purola Farmin majatalossa on tasokkaat ja viihtyisät huoneet 18 hengelle. Majatalon tupa, keittiö, kylpyhuoneet ja saunatilat ovat jaettuja.

Kesällä voi lisäksi nukkua kahdessa, perinteisessä kahden hengen aittahuoneessa, yhteensä nukkujia mahtuu neljä. Aittamajoittujat voivat käyttää majatalon yhteisiä tiloja.

Purolassa voit viettää yhden yön tai vaikka viikon, yksin, perheen kanssa tai porukalla.

Herkullinen maalaisaamiainen talon vastapaistetulla lämpimällä luomupatongilla ja puulämmitteinen musta sauna majatalossa tai perinteinen sauna rannalla sisältyvät aina hintaan.

Kesäaikaan ja viikonloppuisin tilauksesta saatavilla maistuvia päivällisiä, jotka on tehty mahdollisuuksien mukaan lähi- ja luomuruuasta.

Loma-asunto Äkäslompon kylällä

Äkäsakka B4 sijaitsee hyvällä paikalla Peltotievassa, Äköslompolon kylällä, kävelymatkan päässä kylän palveluista. Kaksi makuuhuonetta, toisessa parisänky ja toisessa kerrossänky. Parvelle mahtuu lisäksi kaksi yöpyjää.

Täysin varusteltu keittiö; astiasto 10 hlö, ruuanlaittovälineet, tiskikone, mikro, jääkaappi-pakastin, kahvin- ja vedenkeitin sekä leivänpaahdin. Sauna, pesukone, kuivauskaappi, takka, taulu-TV, Wi-Fi ja musiikkisoitin kuuluvat myös asunnon varustukseen.

Hiihtoladut alkavat aivan pihalta ja laskettelemaan Ylläs Ski Resort Äkäslompoloon on matkaa 3 km, kylältä pääset Skibussin kyytiin.

Mökissä on myös potkukelkka, kahdet aikuisten ja yhdet lasten lumikengät sekä pallogrilli.

Autoille on kaksi paikkaa, joissa kummasssakin on lämpötolppa.

Purola Farm
Kekkosentie 491
43100
Saarijärvi

0405121432