Puuhapuisto Veijari

Elämyksiä kesäpäiviin

Puuhapuisto Veijari on yhdistelmä monenlaista puuhaa, eläimiä, luontoa ja elämyksiä leppoisassa ympäristössä. Jo puistoalueen vaihteleva ympäristö innostaa liikkumaan sekä maalla että vedessä. Virkistyspuistossa voit mm. soutaa, meloa ja uida. Salaperäisessä Peukalopuron laaksossa seikkaillaan pitkin polkuja ja pitkospuita. Pompputori on lasten suosikki ja siellä viihdytään pitkään, Tenavatuvalta ja sen ympäristöstä löytyy aktiviteetit perheen pienemmille. Mönkijäradalla hurjapäiden on mahdollisuus ajaa mönkijöillä erillismaksusta.

Puiston 10 hehtaarin alueelle mahtuu isommatkin ryhmät ja alueen maasto on monipuolista ja kaunista. Alueen pääreitit soveltuvat esteettömään kulkuun ja täältä löytyvät myös inva/lastenhoito-wc:t.

Puistossa asustaa paljon erilaisia kotieläimiä ja eksoottisempiakin lajeja on nähtävillä. Uudistetuissa Kalojen keitaan altaissa polskuttaa Suomen yleisimmät järvikalat sekä trooppisia kaloja. Alueelta löydät lisäksi Kotieläinten kodon, Matelijoiden majan, Pörröisten pesän, Visertäjien vajan sekä Peukalopuron poppoon eläimineen. Eläinyksilöitä on yli 150. Myös eläintenhoitokerhoja eläimistä kiinnostuneille lapsille.

Alueelta ei tarvitse poistua nälän yllättäessä; löydät maittavat ruoka-annokset, jäätelöitä, virvokkeita, kahvia ja leivonnaisia grillikahvilasta. Kappelilammen kuppilan puolella voit käydä virkistäytymässä anniskeluoikeuksin varustetussa kahvilassa. Puistoon on mahdollista tulla myös omien eväiden kanssa, käytettävissä kota ja piknikalueet.

Kesällä 2024 puiston ranneke on voimassa myös seuraavana päivänä ilman lisämaksua, joten kaikkea ei tarvitse ehtiä tehdä yhden päivän aikana. Veijari on auki läpi kesän joka päivä klo 11-18!

Puuhapuisto Veijari
Puistotie 1
43250
Kolkanlahti

0400 621 663
0400 472 396