Myllyniemi Matkailutila

Ainutlaatuiset kokous- ja virkistystilat

Myllyniemi tarjoaa ainutlaatuiset puitteet tuloksekkaalle kokoukselle ja seminaarille, onnistuneelle valmennukselle sekä mieleenpainuvalle juhlalle. Myllyniemen persoonalliset tilat tarjoavat hyvät ja inspiroivat puitteet tuloksekkaalle luovuudelle ja rennolle yhdessäololle. Vanha mylly ja saha ovat alkuperäisen kotiteollisuusuransa jälkeen syntyneet uudelleen palvelemaan nykyelämän kokous- ja valmennustarpeita sekä tiloiksi unohtumattomille juhlille ja illanvietoille.

Myllyniemessä hyvä palvelu, yksityisyys ja viihtyvyys ovat takuutyötä. Meiltä löytyy useita persoonallisia ja erikokoisia kokoustiloja ja tilan muut tilukset ovat sovittaessa vieraiden vapaassa käytössä kaikenlaisia inspiroivia ryhmätöitä varten. Kokoustilamme ovat hyvin varusteltuja. Saunat lämpiävät kahdessa paikassa ja vieressä virtaava joki pitää huolta virkistäytymisestä.

Asiakasryhmän ihannekoko on 15-40 henkeä, mutta järjestämme puitteet myös tätä pienemmille kokouksille sekä lämpimään vuodenaikaan aina 200 hengen juhlille ja tapahtumille.

Räätälöimme asiakkaillemme mitä moninaisimpia innostavia aktiviteetteja, joiden oppaina ja vetäjinä toimivat koulutetut ammattilaiset. Myllyniemen elämykset voidaan rakentaa tilaisuuden luonteen ja tavoitteen mukaisesti, aina niitä tukemaan ja yhteisesti asetettua viestiä konkretisoimaan.

Myllyniemi on mitä oivallisin ja idyllisin paikka järjestää häät, syntymäpäivät tai muut sukujuhlat. Autamme tarvittaessa kaikessa juhliin liittyvissä yksityiskohdissa niin musiikin, kokemusten ja ruuan suhteen. Kesäpaviljonkimme palvelee jopa 100 hengen tilaisuuksia.

Myllyniemen pitkät perinteet ovat näyttävästi esillä ruokapöydässämme. Keittiömme loihtii erinomaiseksi kehuttua, mahdollisimman pitkälle omista tai vähintään naapureidemme raaka-aineista valmistettua aitoa ruokaa.

Suurin osa keittiömme raaka-aineista tulee joko suoraan omalta laitumelta, kasvimaalta, joesta, järvestä ja metsistä tai muilta lähialueen tuottajilta. Myllyniemen erikoisuus on oman laitumen lammas, mutta myös itse jahdattu riista ja vastapyydetty kala muuntuvat kauden kasvis- ja marjaherkkujen kera herkuiksi ruokapöytään.

Koko Myllyniemi on varustettu A-oikeuksin, joten maalaisgourmet-elämyksiä täydentämään valitsemme kanssanne ruokiin parhaiten sopivat viinit ja muut tilaisuuden luonnetta korostavat juhlajuomat.

Myllyniemi majoittaa perinteikkään maalaisromantiikan säilyttäneissä vierashuoneissa kesäaikaan noin 40 ja sydäntalvellakin 30 vierasta. Majoitustilamme ovat pääosin kahden hengen huoneita jaetuilla saniteettitiloilla, mutta meiltä löytyy myös yksityisyyden tarjoavaa talonpoikaisluksusta.

Myllyniemi Matkailutila
Myllyniemi 50
9430
Saukkola

19-371215
40-5621935

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Härkälän kartano

Länsi-Suomi, Somero

Tutustu

Paijan Maatilamajoitus

Etelä-Suomi, Ypäjä

Tutustu

Kökkön Lomamökit Oy

Länsi-Suomi, Pitkäjärvi

Tutustu