Leipyölin tila

Luontoelämyksiä ja aktiivilomia

Järjestämme paljon aktiviteetteja yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa aina hanhijahdeista kalastukseen ja leirikouluun. Toimimme yhteistyössä Kirakan kylämyllyntilan kanssa, jolloin käytettävissä ovat savusauna ja ”Harmaan kylän” upeat, aidot entisajan puitteet. Lisäksi tilan läheisyydessä sijaitsevat Meri-Teijon vapaa-ajan keskus, Latokartanon virkistysalue ja Teijon retkeilyalue.

Alueemme tarjoaa hyvät mahdollisuudet kaikenlaiseen luonnon ja eläinten parissa puuhasteluun. Voit esimerkiksi luonnon antimien keräilyn lisäksi veneillä, meloa sekä uida lammessa. Hoidamme ja kasvatamme tilalla ylämaankarjaa, johon on mahdollista tutustua vierailun yhteydessä.

Tarjoamme myös kokouspalveluita ruokailuineen 40 hengen tiloissamme.

 

 

Herkutellaan

Kuin kotona tehtyä! Leipyölin keittiön runsaat ja perinteikkäät tarjoilut kruunaavat niin juhlan, kokouksen kuin monenlaiset muutkin tapahtumat. Suosimme lähituottajien raaka-aineita.

Tarjoamme ryhmille tilauksesta kotiruoan tapaan valmistettuja ruokavaihtoehtoja aamiaisesta illalliseen. Valmistamme tilan mielenkiintoiseen historiaan liittyviä teemaruokailuita mm. Wallesmannin kalaasit.

Tarjoilut valmistetaan yksilöllisesti ryhmän toiveet huomioiden paikallisia raaka-aineita käyttäen. Tarjolla myös virkistäviä kahvihetkiä lämpimäisten kera. Pitotarjoilut erilaisiin perhejuhliin ja kokouksiin onnistuvat lisäksi meillä erinomaisesti.

Juhla- ja teemaruokailuja vaihtuvin aihein ja tarjoiluin.

Pihatupa

Sauna, takkahuone, 30 hengen kokous- ja oleskelutilat. Lisäksi 8 hengen majoitustilat yläkerrassa. Aurinkoterassi eteläisellä sivulla.

Mäkitupa

Alakerrassa 1 huone + keittiö + suihku + WC, yhteensä 40 m2 neljälle hengelle. Yläkerrassa 1 huone, 45 m2 kuudelle hengelle. Mäkituvalla on oma pihasauna, jossa takkatupa.

Tyynelä

Uusi, korkeatasoinen, kaikin mukavuuksin varustettu. 6 hengen majoitustilat. Tupakeittiö, 2 mh + pesuhuone + WC, sauna ja kodinhoitohuone, yhteensä 73 m2. Tilava aurinkoterassi eteläisellä sivulla.

Lensmanni

2 kahden hengen huonetta sekä yhtenäinen laajahko tila erityistapahtumiin tai -tarpeisiin.

Leipyölin tila
Leipyölintie 218
25500
Perniö

0503382768

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Härkälän kartano

Etelä-Suomi, Somero

Tutustu

Hevossilta Oy

Etelä-Suomi, Forssa

Tutustu

Pyhäjoen tila

Länsi-Suomi, Perniö (Salo)

Tutustu