Paijan Maatilamajoitus

Paijan Maatilamajoitus tarjoaa majoitusta eri tyyleillä, tilavuokrausta sekä juhlapalveluja.

Tutustu monipuoliseen tarjontaan!

Kokoukset, ryhmät ja tilaussauna

Olipa kyseessä sitten yhdistyksen vuosikokous tai yrityksen koulutustilaisuus, löytyy Areenalta tarvittava välineistö tilaisuuden järjestämiseen. Hyvät tuolit kokous- tai koulutusväelle, fläppitaulu, piirtoheitin sekä cd-soitin äänentoistoineen ja videotykkeineen.

Asiakasiltohin voi vaikka tilata Ypäjän Musiikkiteatterin iloisen revyyn erilaisista näytelmistä.

Menninkäissavusauna ja Takkatupa maan alla palvelee  n 30 hlö:n ryhmiä. Saunassa on kosteat löylyt ja reilunkokoiset suihkutilat. Ulkona voit nauttia kylpykuution lämmöstä talvella tai pulahtaa lampeen.

Paijan maatilalta löytyy kaiken muun mukavan lisäksi myös aivan mahtavan hyvä perhesauna. Saunojia voi kerralla olla n. 15 henkilöä, joista puolet mahtuu lauteille. Kesällä sauna on varustettu puhtaalla ja kirkasvetisellä uima-altaalla.

Juhla-Areenassa voi järjestää vastaanoton häille, merkkipäiville ja monille muille tilaisuuksille. Tilaa ja paikkoja riittää runsaslukuisemmallekin vierasmäärälle, kuten myös pitopöytään aitoa kotiruokaa ja kakkukahveja.

Olemme saaneet erittäin paljon kiitosta viihtyisistä tiloista, laajasta maalaismaisemallisen kauniista pihapiiristä sekä aidosta, omassa keittiössä valmistetusta maalaislähiruuasta. Kannattaa maistaa!

Ruokatarjoilun suunnittelemisen avuksi voit tilata meiltä listan valmiista tarjoiluvaihtoehdoista sähköpostiisi yhteydenotto-lomakkeella.

Ruokailu hoituu noutopöydästä, jossa tarjolla on itsevalmistettua kotiruokaa, sillä kaikenlaiset einekset ovat Paijalla pannassa.

Paijan Maatilamajoitus majoittaa mukavasti maatilalla, tilan vanhassa päärakennuksessa, joka on kunnostettu majoituskäyttöä varten. Kaikki mukavuudet on ja tunnelma leppoisa kuin kotiinsa tulisi.

Talossa on eri kokoisia huoneita ala- sekä yläkerrassa ja yläkerran terassilla voi nauttia vaikkapa aamukahvit auringonpaisteessa. Paijalla on mahdollisuus aamiaismajoitukseen, majoitustalon keittiö on asukkaiden käytössä kaikkine varusteineen, astioineen ja ruokailutiloineen. Hääsviitti on korjattu vanhaan Kanapiian kammariin, jossa on aikoinaa asunut oikea kanapiika.

Majoittuminen omalla asuntoautolla tai -vaunulla onnistuu myös tilallamme pihaleirintänä.

Paijan Maatilamajoitus
Köllintie 20
32100
Ypäjä

02 767 3050
050 569 6945

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Leipyölin tila

Länsi-Suomi, Perniö

Tutustu

Pyhäjoen tila

Länsi-Suomi, Perniö (Salo)

Tutustu

Matkailumaatila Myllyniemi

Etelä-Suomi, Saukkola

Tutustu