Los Coyotes Ranch

Los Coyotes Ranch

Los Coyotes Ranch on Muhoksella, Pohjois-Pohjanmaalla, sijaitseva Villin lännen kylä. Aito miljöö ja ainutlaatuinen ympäristö houkuttelee irrottautumaan nykypäivän arjesta ja hyppäämään 1800-luvun Amerikkaan.

Ranchilla voi järjestää niin yksityis- kuin yritystapahtumat, kuten asiakas- ja sponsoritilaisuudet, virkistyspäivät, kokoukset, pikkujoulut, kesäjuhlat, perhejuhlat, polttarit tai luokkakokoukset.

 

Monipuolisia mahdollisuuksia Villin Lännen miljöössä

Los Coyotes Ranchilla on mahdollisuus järjestää kaikenlaisia tapahtumia ja Villin Lännen Kylä taipuu moneen. Tilalla on paljon ulkotiloja ja Saluunassa on paikat 50-70 hengelle. Vierailuja on mahdollisuus tehdä niin isolla kuin pienelläkin porukalla!

Villin Lännen Peruskurssi

Villin Lännen taitoja pääsee opettelemaan tällä kurssilla. Ohjelmassa on revolverilla ja jousella ampumista, intiaanikirveenheittoa, lassoamista ja hevostaitoja. Ilman näitä taitoja ei Villissä Lännessä pärjää!

Joukkue- ja tiimikisat

Ranchin ohjelmistossa on kisoja porukoille, jotka ovat erinomainen vaihtoehto kaveriporukoiden kokoontumisiin tai työporukan virkistäytymiseen. Lännen Nopein -kisassa kaksi joukkuetta kilpailee Lännen Nopeimman tittelistä suorittaen Villin Lännen aktiviteetteja. Tuliliemen salakuljetuksessa joukkueet salakuljettavat tulilientä läpi kieltolain hallitseman kaupungin.

Musiikki Ranchilla

Ranchilla aitoa tunnelmaa tuo huuliharpun, banjon, kitaran tai pianon säestys. Tapahtumiin mahdollista saada myös bändi tai laulaa karaokea.

 

 

Los Coyotes Ranch
Suokyläntie 749
91500
Muhos

0443664499
0400718817