VILLA HELMI
tilauskakku
Pitojen helmi
Separaattorikeskus
Pitojen helmi

Pitojen Helmi & Helmen Pirtti

Vuokrattavissa uusitut saunatilat, joita voi varata vaikkapa kokousporukalle tai omien kavereiden kanssa virkistyskäyttöön. Takkatuvassa on tilaa noin 40 henkilölle.

Majoitustilat noi 20 hlölle upouusissa tiloissa.

Uniikki pakopeli, jonka takia kannattaa ajella pitempikin matka! Huom! Perustuu tositapahtumiin. Tulossa myös kartanokierros -peli, jossa pääset tutustumaan isollakin porukalla koko pihapiirin rakennuksiin!

Kokousvieraille on tarjolla erilaisia ja erikokoisia kokoustiloja täysin varustein. Isot parkkipaikkamme varmistavat helpon saapumisen paikan päälle maalaismaisemaan.

”Separaattorikeskus” on moneen tarkoitukseen mukautuva tila, jossa voi järjestää esimerkiksi tansseja, erilaisia luentoja, kokouksia, seminaareja, näyttelyjä, messutapahtumia ja paljon muuta. Näyttävään hirsinavettaan mahtuu jopa 150 asiakasta.

Kotimuseo esittelee paikan historiaa yli 200 vuoden ajalta.

Valmistamme ylpeästi kaiken tarjoilemamme ruoan itse kotimaisista raaka-aineista. Mahdollisuuksien mukaan suosimme aina ensin paikallista, ja meillä onkin pitkä lista yhteistyökumppaneita meidän läheltämme, jonka tuottamia raaka-aineita käytämme jatkuvasti.

Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia. Huomioimme ammattitaidolla myös erikoisruokavaliot.

Olemme juhlaruokien ja kattavien kokouspäivien antimien ammattilaisia, jo kolmenkymmenen vuoden kokemuksella! Valmistamme kaunista ja mutkatonta lähiruokaa.

Heinäkuussa 2021 avasimme majoituksen upouusilla majoitustiloilla. Käytössämme on elementtitalot, jotka on kauniisti sisustettu maalaisromanttiseen tyyliin. Villat ovat kutsuvia ja omaa rauhaa arvostaville loistovalinta.

Pitojen Helmi sijaitsee aivan nelostien varrella, joten majoittumaan on helppo pysähtyä esimerkiksi matkalla lappiin!

Villoja löytyy tällä hetkellä 3 * 2HH sekä yksi perhekokoinen villa, johon mahtuu jopa viisihenkinen perhe.

Kaikissa Villoissamme on omat wc:t, suihkut, minikeittiöt, kauniit terassit sekä laadukkaat unikulman sängyt.

Villojen lisäksi olemme laajentaneet saunatiloihimme yhden majoitushuoneen, Saunakamarin, joka hurmaa omalla saunalla ja isoilla oleskelutiloillaan.

Pitojen Helmi & Helmen Pirtti
Ketunmaantie 1
91930
Ala-Temmes

440384650
400 582 474

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Maikkulan Kartano

Keski-Suomi, Oulu

Tutustu