Merilän Kartano

Kokouksiin tai juhlaan

Merilän Kartano on ihanteellinen paikka kokouksen tai koulutustilaisuuden järjestämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme erinomaiset kokoustilat sekä majoituksen. Kokoustilat päärakennuksessa soveltuvat 10–285 henkilölle.

Päärakennus toimii kokoustilausuuksien lisäksi paikkana juhlille kuin juhlille, esimerkiksi isommillekin pikkujoulutilaisuuksille. Kaikki tilat sisältävät A-oikeudet.

Lisäksi tarjoamme eri ryhmille virkistyspäivätoimintaa erilaisin aktiviteetein, kuten esimerkiksi matkoin Utajärven kirkkoon tai taidegalleria Jurvakaiseen Muhoksella.

Yleisesti muita Merilän kartanon tarjoamia aktiviteetteja ovat mm. kalastus, kirkkovenesoutu, kuumailmapallolennot, pyöräily, ja talvisin hiihto. Lapsille ja nuorille löytyy esim. erätaitoihin syventävää ja toiminnallista päivätoimintaa.

Herkkuja paikallisista raaka-aineista

Merilän Kartanon ruokafilosofian lähtökohtana ovat huippulaatuiset raaka-aineet, joista valmistetaan herkullista ruokaa. Hyvien raaka-aineiden lähtökohtana on tuoreus ja mielellään luonnonmukainen kasvuympäristö.

Ruokafilosofiaan vaikuttaa myös keskeisesti sijainti Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakuntien rajalla. Ruoka ja ruokalistat kootaan pääasiassa pohjoispohjalaisista lähtökohdista, mutta myös kainuulaisia reseptejä on jonkin verran käytössä.

Kotoisat mökit

Majoitamme vieraamme majoitusrakennukseen, jonka 1-7 hengen huoneet ovat kotoisia, korkeatasoisia, hyvin varusteltuja ja tilavia. Täytämme MALO-luokituksen viiden tähden vaatimukset. Tiloihin mahtuu kaiken kaikkiaan majoittumaan yhteensä 42 henkilöä.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Maalaiskartano Pihkala Oy

Keski-Suomi, Kestilä

Tutustu