Ylöstalon mökit sijaitsevat meren rannalla

Ylöstalon matkailu

Salon Särkisalossa sijaitsevat lomamökit, joista kuusi on aivan meren rannassa omalla laiturilla. Salon eteläisin osa Särkisalo asettuu Kemiön itäpuolelle Uudenmaalla sijaitsevan Bromarvin kainaloon. Suojaisa sisäsaaristo kasvattaa lahtiensa pohjukoissa tuhansia haukia, jotka houkuttelevat kalastajia runsain joukoin kokeilemaan pyyntionneaan. Kala-apajien sankarit haluavat kokea seikkalunsa huipennuksen kaveriporukassa ja mikä siihen on parempi, kuin juuri heitä varten suunniteltu vuokramökki meren rannalla.

Kesällä ilta-auringon suuntaan sijaitsevat mökkimme ovat lomalaisten suosiossa. Metsät ja polut sijaitsevat aivan mökkien vieressä ja niitä pitkin pääsee Särkisalon viehättäviin saaristolaismaisemiin. Päiväretkiä voi helposti tehdä kolmeen kansallispuistoon: Saaristomeren, Teijon ja Torronsuon kansallispuistoon tai lähikaupunkeihin Turkuun, Tammisaareen ja Saloon.

Vuokramökki meren rannalla jokaiseen makuun

Kaikissa mökeissä on puulämmitteinen sauna. Kolme suurinta huvilaa ovat identtiset Iso-Keisari ja Näsinlinna kymmenellä petipaikalla sekä hieman pienempi Keisarinna. Mökit Villa Albin ja Villa Rufus, viihtyisät ja tyylikkäät uudehkot pikkuhuvilat toivottavat vieraat tervetulleeksi pienen metsän keskellä. Puiden läpi siintää meri ja läheinen Ylöstalon venesatama toimii veneenlaskupaikkana. Molempiin mökkeihin sijoittuu mukavasti kuusi henkeä.

Perinteinen mökki Pekkala tarjoaa kallioiset merimaisemat kalliorinteessä, kun taas pieni Pikku-Keisari sijoittuu aivan veden ääreen rantakallioille. Molemmissa maisemia voi ihailla isosta koko seinän kattavasta ikkunasta. Mökeistä pienin, punainen tupa Näsinranta löytyy läheltä Näsinokan niemenkärkeä aivan rannasta.

 

 

Villa Meri – Häät, juhlat ja kokoukset

Villa Meri tarjoaa viihtyisät tilat häiden ja perhejuhlien viettoon. Tutustu Villa Mereen kotisivuillamme.
Valoisassa huvilassa on tilaa niin isolle kuin pienellekin ryhmälle viettää nykyaikaista kokouspäivää. Merellinen miljöö ja saaristolaishenki luovat ainutlaatuiset puitteet rentouttavalle kokouspäivälle. 

Kalastuspalvelut ja vuokravälineet

Särkisalo on tunnettu suurista hauistaan; Suomen ennätyshauki saatiin saaliiksi aivan Ylöstalon huviloiden läheltä, ja joka vuosi nousee useita yli kymmenen kilon kaloja. Särkisalon vedet ovat myös kuhavesinä vertaansa vailla. Lähivesien pääkalat tärkeysjärjestyksessä ovat hauki, kuha, ahven, meritaimen ja siika.

Ylöstalon Matkailutila Särkisalon kalavesien äärellä tarjoaa loistavan ja toimivan kokonaisuuden asiakkaan kalastusretkeä varten. Majoitus tasokkaissa merenrantahuviloissa tai -mökeissä, merikelpoiset katsastetut vuokraveneet sekä tarvittaessa kalaopas-, ruokailu- ja kokouspalvelut järjestyvät kätevästi meidän kauttamme. Oman veneen voi laskea vesille Ylöstalon sataman sorapohjaiselta luiskalta. Kalastuspalveluista lisää kotisivuillamme.

Saaristoravintola Nixor

Saaristoravintola Nixor sijaitsee pienessä saaressa sillan kupeessa. Sijainti on para mahdollinen: katsot mihin tahansa, on vastassa kaunis saaristomaisema. Nixorin terassilla istuskellessa voi kesäiltoina ihastella mitä upeimpia auringonlaskuja. Kesälauantaisin Nixorissa voi nauttia elävän musiikin luomasta tunnelmasta. Nixorissa on A-oikeudet ja keittiö tarjoaa mm. herkullisia salaatteja, tuhteja hampurilaisia ja tulisia wingsejä. Nixorin aukioloajoista, ohjelmasta ja esiintyjistä löytyy lisätietoa Nixorin Instagramista ja Facebook -sivuilta.

Facebook ravintolanixor

Instagram @ravintolanixor

restaurant_Nixor_baltic_sea_archipelago

 

 

Vuokramökki Pikku-Keisari

Pikku-Keisari on pieni vuokramökki Salon saaristossa meren rannalla.

Tiedot

Maksimihenkilömäärä: 4
Etäisyys lähimmälle rannalle: 10
Etäisyys lähimmälle kaupungille: 40 min
Lähin kaupunki: Salo

Ylöstalon merenrantamökki Pikku-Keisari sijaitsee eteläisen Salon saaristossa Särkisalossa meren rannalla  Suomen parhaiden kalavesien ääressä.

Pikku-Keisari sijaitsee rauhallisella paikalla kalliorinteessä aivan rantaviivan tuntumassa. Hirsirakenteinen merenrantamökki sijaitsee rauhallisessa kallionkolossa, naapureita ei näy ja mereltäkin katsottaessa puut peittävät osittain mökkinäkymää. Pikku-Keisari on remontoitu täydellisesti talvella 2022. Lisää kuvia ja tietoa löytyy nettisivuiltamme.

Pikku-Keisarissa on ihanteelliset tilat neljälle henkilölle – makuualkovissa kahdelle, parvitilat kahdelle ja toimiva pieni keittiö. Parvelle johtaa jyrkähköt rappuset. Kuistilta on erillinen sisäänkäynti pesuhuoneeseen (suihkukaappi) ja puulämmitteiseen saunaan. Matala savi/hiekkapohjainen ranta, laituri ja soutuvene. Pikku-Keisari on vuokrattavissa huhtikuusta marraskuuhun.

Venesatamaan ja veneenlaskupaikkaan, jonne voi jättää trailerin on matkaa 400 m (vesitse 200 m). Pikku-Keisari, Villa Albin ja Villa Rufus soveltuvat sijaintinsa puolesta samalle porukalle.

Vuokramökki Pekkala

Pekkala on kalaporukoille ja lomalaisille soveltuva vuokramökki Salon saaristossa meren rannalla.

Tiedot

Maksimihenkilömäärä: 5-6
Etäisyys lähimmälle rannalle: 30
Etäisyys lähimmälle kaupungille: 40 min
Lähin kaupunki: Salo

Ylöstalon vuokramökki Pekkala sijaitsee eteläisen Salon saaristossa Särkisalossa Suomen parhaiden kalavesien ääressä.

Merenrantamökki Pekkalan 2020 remontoidussa pohjoispäädyssä sijaitsevat olohuone sekä keittiö ja makuualkovi, eteläpäädyssä saunakamari.

Kaksiosaisen rakennuksen välissä on iso, suojaisa terassi ilta-auringon suuntaan, joka tuo kesällä lisää oleskelutilaa. Aamuauringon puolella on mukava ulkoterassi. Sauna suihkuineen eteläpäädyssä. Mökki on 5-6 henkilölle sopiva lomarakennus. Lisää kuvia ja tietoa löytyy nettisivuiltamme.

Pekkala sijaitsee kalliorinteessä 30 metrin päässä rantaviivasta, jonne johtaa portaat. Mökin ja rannan välissä on lisäksi vuokralaisten käytössä pieni aitta kahdelle jonne voi majoittua kesällä. Rannassa on matala savi-/hiekkapohja ja oma soutuvene. Venesatamaan ja veneenlaskupaikkaan, jonne voi jättää trailerin on 500 metriä (vesitse 250 m).

Holiday_cottage_baltic_sea_archipelago

Vuokramökki Villa Rufus

Villa Rufus on viihtyisä vuokramökki eteläisen Salon saaristossa

Tiedot

Maksimihenkilömäärä: 6
Etäisyys lähimmälle rannalle: 100
Etäisyys lähimmälle kaupungille: 40 min
Lähin kaupunki: Salo

Ylöstalon vuokramökki Villa Rufus sijaitsee Särkisalon saaristossa eteläisessä Salossa Suomen parhaiden kalavesien ääressä.

Villa Rufus -mökissä on täysin varusteltu keittiö ja olohuone takkoineen. Mökissä on puulämmitteinen sauna ja majoitustilat kuudelle.

50 neliön mökin alakerrassa on kahden hengen huone, yläkerrassa tilaa neljälle: kahden hengen huone ja aulahuone. Mökin päädyssä on terassi ja parveke. Lisää kuvia ja tietoa löytyy mökkisivuiltamme.

Villa Rufus sijaitsee mäntyrinteessä kallioiden kupeessa, 100 metrin etäisyydellä merenrannasta, merinäkymällä taustamaastossa.

Villa Albinilla ja Villa Rufuksella on yhteinen pieni laituri lähirannassa. Venesatamaan ja veneenlaskupaikkaan, jonne voi jättää trailerin on matkaa 300 metriä.

Villa Albin ja Villa Rufus ovat identtisiä. Pikku-Keisari, Villa Albin ja Villa Rufus soveltuvat sijaintinsa puolesta samalle kaveriporukalle.

Vuokramökki Villa Albin

Villa Albin on viihtyisä vuokramökki eteläisen Salon saaristossa

Tiedot

Maksimihenkilömäärä: 6
Etäisyys lähimmälle rannalle: 100
Etäisyys lähimmälle kaupungille: 40 min
Lähin kaupunki: Salo

Ylöstalon vuokramökki Villa Albin sijaitsee Särkisalon saaristossa eteläisessä Salossa Suomen parhaiden kalavesien ääressä.

Villa Albin -mökissä on täysin varusteltu keittiö ja olohuone takkoineen. Mökissä on puulämmitteinen sauna ja majoitustilat kuudelle.

50 neliön mökin alakerrassa on kahden hengen huone, yläkerrassa tilaa neljälle: kahden hengen huone ja aulahuone. Mökin päädyssä on terassi ja parveke. Lisää kuvia ja tietoa löytyy mökkisivuiltamme.

Villa Albin sijaitsee mäntyrinteessä kallioiden kupeessa, 100 metrin etäisyydellä merenrannasta, merinäkymällä taustamaastossa.

Villa Albinilla ja Villa Rufuksella on yhteinen pieni laituri lähirannassa. Venesatamaan ja veneenlaskupaikkaan, jonne voi jättää trailerin on matkaa 300 metriä.

Villa Albin ja Villa Rufus ovat identtisiä. Pikku-Keisari, Villa Albin ja Villa Rufus soveltuvat sijaintinsa puolesta samalle kaveriporukalle.

Vuokramökki Näsinranta

Näsinranta on pieni vuokramökki Turun saaristossa meren rannalla.

Tiedot

Maksimihenkilömäärä: 4
Etäisyys lähimmälle rannalle: 15
Etäisyys lähimmälle kaupungille: 40 min
Lähin kaupunki: Salo

Ylöstalon merenrantahuvila Näsinranta sijaitsee Särkisalon saaristossa eteläisessä Salossa Suomen parhaiden kalavesien ääressä. Rannan välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Näsinrannassa on pieni takkatupa ja erillinen makuualkovi. Mökiltä ja sen terassilta on mahtava näkymä ilta-auringonlaskuun merelle. Näsinranta on 2-4 henkilölle sopiva idyllinen merenrantamökki, takkatuvassa vuodesohva ja makuualkovissa kerrossänky, makuutilojen välillä on suljettava ovi. Mökki sijaitsee omassa rauhassaan tien päässä männikkörinteessä. Lisää kuvia ja tietoa löytyy nettisivuiltamme.

Näsirannassa on perusruuanlaittovälineet ja astiasto 2-4 hengelle. Varaavan takan päällä voi lämmittää vettä, kuten liesitasollakin. Astiat pestään käsin. Ruuan valmistuksessa voi käyttää uunia, liesitasoja tai grilliä.

Terassilta on erillinen sisäänkäynti pukuhuoneen kautta saunaan ja sitä on laajennettu syyskesällä 2021 tuulensuojaiselle talon eteläpuolelle, jossa voi lämmitellä keskipäivän auringossa. Näsinrantaa vuokrataan huhti-marraskuussa.

Perinteisessä suomalaisessa saunassa ei ole suihkua ja mökin vesi lämmitetään saunassa tai liedellä. Rannassa on matala kivi-/savipohja ja oma soutuvene. Venesatamaan ja veneenlaskupaikkaan, jonne voi jättää trailerin on matkaa 700 metriä (vesitse 350 m).

Välittömässä läheisyydessä avautuvat Särkisalon kuulut kalavedet, jonne pääset kätevästi Ylöstalon vuokraveneillä.

Vuokramökki Keisarinna

Keisarinna on kalastajien suosima vuokramökki Turun saaristossa meren rannalla.


Tiedot

Maksimihenkilömäärä: 7
Etäisyys lähimmälle rannalle: 30
Etäisyys lähimmälle kaupungille: 40 min
Lähin kaupunki: Salo

Ylöstalon merenrantahuvila sijaitsee Särkisalon saaristossa eteläisessä Salossa Suomen parhaiden kalavesien ääressä.

Keisarinnan alakerrassa sijaitsee tilava täysin varusteltu tupakeittiö, jolle on tehty osittainen keittiöremontti keväällä 2021.  Keisarinnan iso terassi avautuu ilta-aurinkoon. Pihalla avara nurmikenttä, jossa on tilaa pelata ja leikkiä. Mökissä on kaksi kahden hengen huonetta, sauna, pesu- ja pukuhuone, wc. Yläkerrassa löytyy parvitilaa kolmelle. Erillinen sisäänkäynti saunatiloihin, jonne voi jättää esim. kalastushaalarit. Grilli, oma ranta ja soutuvene.

Alakerta 68 m2, parvi 20 m2, tilaa yhteensä 80 m2. Lisää kuvia ja tietoa Keisarinnasta.

Venesatamaan ja veneenlaskupaikkaan, jonne voi kalaporukat voivat jättää trailerin on matkaa alle 100 m.

Vuokramökki Iso-Keisari

Iso-Keisari on isoille kalaporukoille soveltuva vuokramökki Turun saaristossa meren rannalla

Tiedot

Maksimihenkilömäärä: 10
Etäisyys lähimmälle rannalle: 30
Etäisyys lähimmälle kaupungille: 40 min
Lähin kaupunki: Salo

Ylöstalon merenrantahuvila Iso-Keisari sijaitsee Särkisalon saaristossa eteläisessä Salossa Suomen parhaiden kalavesien ääressä.

Iso-Keisarissa on täysin varusteltu tilava tupakeittiö, kaksi kahden hengen makuuhuonetta ja yläkerrassa iso parvitila. Keittiön lattia on  uusittu keväällä 2021 ja talvella 2022 on tehty makuuhuoneiden pintaremontti. Uusi saunaosasto on tyylikäs, sisäkäymälä on ekowc. Alakerran pinta-ala on 68 m2 ja parven 40 m2, tilaa yhteensä 108 m2. Lisää kuvia ja tietoa löytyy mökkisivuiltamme.

Huvila sijaitsee männikkörinteessä kolmenkymmenen metrin päässä rantaviivasta ja siinä on iso terassi ilta-aurinkoon. Näsinlinna ja Iso-Keisari ovat identtisiä pohjaratkaisuiltaan.

Venesatamaan ja veneenlaskupaikkaan, jonne voi jättää trailerin on n. 500 m (vesitse 200 m).

Vuokramökki Näsinlinna

Näsinlinna on isoille kalaporukoille soveltuva vuokramökki Turun saaristossa meren rannalla.

Tiedot

Maksimihenkilömäärä: 10
Etäisyys lähimmälle rannalle: 30
Etäisyys lähimmälle kaupungille: 40 min
Lähin kaupunki: Salo

Ylöstalon merenrantahuvila Näsinlinna sijaitsee Särkisalon saaristossa eteläisessä Salossa Suomen parhaiden kalavesien ääressä.

Näsinlinnassa on täysin varusteltu tupakeittiö, johon valmistui osittainen remontti keväällä 2021 ja talvella 2022 on tehty makuuhuoneiden pintaremontti. Tyylikäs saunaosasto on uusittu 2019. Sisäkäymälä on ekowc.

Mökissä on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, ja yläkerrassa on 2 erillistä parvea. Alakerta on alaltaan 68 m2, parvi 40 m2, tilaa yhteensä 108 m2. Lisää kuvia ja tietoa löytyy nettisivuiltamme.

Näsinlinna ja Iso-Keisari ovat identtisiä pohjaratkaisuiltaan.

Huvila sijaitsee männikkörinteessä kolmenkymmenen metrin päässä rantaviivasta ja siinä on iso terassi ilta-auringon suuntaan.

Venesatamaan ja veneenlaskupaikkaan, jonne voi jättää trailerin on n. 500 m (vesitse 200 m).

Ylöstalon matkailu
Norrbyntie 135
25630
Särkisalo

0405 686 929
0405 404 342

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Nautelan kartano

Länsi-Suomi, Lieto as

Tutustu

Koskipirtti ja Museotalo

Länsi-Suomi, Aura

Tutustu

Kanniston Kotieläintila

Länsi-Suomi, Alastaro

Tutustu