Viihdekeskus Kulkurin Kievari

Viihdekeskus Kulkurin Kievari kutsuu sinut viihtymään kanssamme

Kulkurin Kievarissa tapahtuu kaikkina vuodenaikoina. Tule laittamaan jalalla koreasti, siirry laulunäytelmien tunnelmiin, laula karaokea, nauti vintage keittiömme herkuista ja ennen kaikkea viihdy.

Me viihdekeskus Kulkurin kievarissa järjestämme ympärivuoden monipuolisia tapahtumia tansseista konsertteihin.

Katso kaikki tulevat tapahtumat täältä:
Kulkurin Kievari tapahtumat

 


Keittiössäni maistuu ja tuoksuu aidot maut, teemme alusta loppuun kaiken itse, aitoa kermaa ja voita säästelemättä. Makujen tulee maistua suun makuiselta, kaiken kypsyä ajan kanssa ja ennen kaikkea valmistamme kaiken hyvistä, ensiluokkaisista, niin pitkälle kuin mahdollista kotimaisista raaka-aineista.

Toimitamme tilauksesta täytekakut, voileipäkakut, kahvikakut, suolaiset ja makeat piirakat sekä gluteenittomat leivonnaiset. Tilaukset etukäteen 4 arkipäivää ennen toimitusta.

Kotileipomo

Olen aina rakastanut leipomista, perinteiset täytekakut ja runsastäytteiset voileipäkakut ovat lähellä sydäntäni. Ja, jatkossakin, sillä omalla reseptilläni, leivomme voisilmäpullat ja monen jo tuntemat rengasmunkit. Lihapiirakat ovat ovat olleet yksi hiteistäni erilaiseten suolaisten piirakoiden lisäksi (muistatkin ehkä ”Herkkusuun kinkkupiirakan”) myös, samoin monien tuntema aito, ikivanhan reseptin mukainen, ihanan ilmava, Britakakku.

Gluteenittomat ja muut erikoisruokavaliotuotteet

Olen moniallergikko ja siksi olen kehittänyt lukuisan määrän erilaisia reseptejä gluteenittomista leivonnaisista ja leivistä. On ihana haaste päästä luomaan erilaisia maidottomia, ilman kananmunaa tai muuten ”ei mitään sisältäviä” leivonnaisia, leipiä ja ruokaa. Bravuureista löytyy mm. kotona tehdyn makuiset erilaiset pullat, riisi- ja lihapiirakat.

Gluteeniton tee se itse leivontaseos -sarja

Asiakkaiden toiveiden mukaisesti olen kehittänyt helposti itse valmistettavan (vaikka olisi leivontapeukalo vaikka kuinka keskellä kämmentä) leivontaseos- sarjan. Sarjalla on PRH:n tavaramerkkisuoja nimellä Wanhan Kanalan gluteeniton leivontaseossarja. Sarjassa suosituimpia ovat mm. ihana suklaakakku-unelma, saaristolaisleipä ja Pääkanan paremmat pullat ja tietysti pannariseos.