Kylämäen hevostila

Juhlat ja kokoukset

Kylämäen Hevostilalla vietät tunnelmaliset häät, rippijuhlat, kastetilaisuudet tai vaikka pikkujoulut. Kokoustiloja järjestyy eri kokoisiin tilaisuuksiin ja tilan oman keittiön tarjoilut kruunaavat niin juhlat kuin kokouksetkin. Juhlapalveluja tilaisuudesta riippuen 20-60 hengelle.

Mutterisaunan yläkerta soveltuu noin 20 henkilön tilaisuuksiin, alakerran saunaan mahtuu 10 saunojaa, lisämukavuutena terassin palju.

Juhlatila ja tilausravintola Unki on mitä mainioin paikka erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiselle. Perinteikkäässä kulttuurimiljöössä juhlan aiheet saavat todella arvonsa mukaisen ympäristön. Ravintolarakennus on rakennettu 1800-luvulla ja uusittu täysin 2000-luvulla.

Valmiita menuja, perinteisten herkkujen lisäksi erikoisuutena savuhevonen ja riistaruuat. Häät ja juhlat kruunaa hevoskyyti juhlavaunussa tai rekiajelu talvisin.

 

Maastoratsastukset ja muut hevosaktiviteetit

Maastoratsastukset ovat mukavia ja tarjoavat luontoelämyksiä. Hevosemme ovat rauhallisia ja helppoja suomenhevosia. Sinulla ei tarvitse olla vuosien ratsastuskokemusta. Voit valita muutaman tunnin maastoratsastuksen tai pidemmänkin vaellusratsastuksen. Eripituiset reitit sijaitsevat lähimaastoissa ja tarjoavat jokaisen makuun jotakin; luonnonrauhaa, mutta myös menevää matkantekoa varmasti mukavassa seurassa. Maastoratsastukset suoritetaan hiljaisilla kyläteillä sekä peltoteillä ja metsäpoluilla.  Hevosvaellus on kaksipäiväinen ja yöpyminen tapahtuu tilan luhtiaitassa 2 hengen huoneissa.Voit tulla yksin tai kaveriporukalla. Kaikille räätälöidään oma elämyksellinen hevosmatka.

Kaikki maastohevosemme ovat kilttejä käsitellä, joten ne sopivat niin alkeisratsastajalle kuin kokeneemmallekin. Hevoset ovat tottuneet liikkumaan niin yksin kuin porukassa, tasaisella ja vaihtelevissa maastoissa. Ne ovat tottuneet myös liikenteeseen. Hevosemme toimivat pienillä avuilla ja rakastavat rennon letkeitä maastolenkkejä.

Kysy myös ratsastustunteja tai vaikka kärry- tai rekiajelutusta tilan lähiympäristössä! Vuodenvaihteessa 2019/2020 tilalle valmistuu myös maneesi, johon pääsee harjoittelemaan hevosilla kelin ollessa mikä tahansa

 

 

Maatilamatkailua hevostilalla

Korkealla Kylämäellä sijaisee moderni luhtiaitta, jonka kahdesta kerroksesta avautuvat näkymät hevostilan yli. Luhtiaitassa on kahdeksan viihtyisää kahden hengen huonetta, joista jokaisessa on lisävuodemahdollisuus.

Yöpymisen hintaan kuuluu aina kattava aamiainen hevostilan tilausravintola Unkissa. Luhtiaitta on mahdollista varata kokonaan isomman seurueen käyttöön esimerkiksi häiden tai kokouksen yhteydessä.

Kylämäen hevostila on myös erinomainen tukikohta ja yöpymispaikka retkeillessä Marttilan korven eräreitistöllä. Alueella on myös erilaisia museoita ja vapaa-ajan aktiviteettejä vaativaankin makuun.

 

Kylämäen hevostila
Hallintie 31
21490
Marttila

444845800

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Kalle’s Backa 55

Länsi-Suomi, Sauvo

Tutustu