Kalle´s Backa 55

Kahvila – Tilausravintola Kalle’s Backa 55

Kalle’s Backa 55 sijaitsee Sauvon kunnassa Kallenmäen historiallisella alueella aivan keskustan tuntumassa. Tiloissa on aiemmin toiminut Sillankorvan ala-koulu ja koulutoiminnan päätyttyä Sauvon Kotileipä leipomo.

Nyt olemme remontoineet pieteetillä nämä tilat, tarjotaksemme Teille viihtyisän vaihtoehdon juhlienne järjestämiseen. Tunnelmalliseen ravintolasaliimme mahtuu kerrallaan max. 48 henkilöä. Kesäaikaan terassilla on tilaa n. 40 hengelle ja vehreä puutarhamme tarjoaa hyvällä säällä runsaasti ulkoilutilaa. Puutarhassa sijaitseva tunnelmallinen kota tarjoaa tilaa 20:lle hengelle. Päivisin tiloissamme toimii toukokuun alusta elokuun loppuun kaikille avoin A-oikeuksin varustettu kahvila monipuolisine tarjoiluineen. Kokeile vaikka suosittua etanaruukkua, oopperaleipää tai talon lihapulla-annosta!

Tilaisuudet

Pitkäaikainen kokemuksemme niin ravintolatyön kuin ohjelmapalveluidenkin parissa takaa Teille ainutlaatuisen kokemuksen asiakasystävälliseen hintaan. Teemme Teille yksilöllisen tarjouksen olipa kyseessä sitten yrityksen, yhteisön tai yksityisen tilaisuus. Tarjoamme tilaamme myös esim. kokouskäyttöön. Käytössänne on laadukas varustelu Apple TV:stä sähköpianoon ja karaokevälineisiin.

Kaikki tilaisuuksissa tarjottavat ruuat valmistamme itse alusta loppuun omassa keittiössämme mahdollisimman paljon lähiruokaa hyödyntäen. Esimerkiksi perunat ja vihannekset tulevat kaikki sauvolaisilta lähitiloilta. Teemme yhteistyötä myös monien sauvolaisten lihatuottajien kanssa.

Yhteistyössä muiden paikallisten matkailuyrittäjien kanssa voimme räätälöidä asiakkaillemme monenlaisia ohjelmallisia kokonaisuuksia tarpeen mukaan.

Kalle´s Backa 55
Sauvontie 55
21570
Sauvo

405514387

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Kylämäen hevostila

Länsi-Suomi, Marttila

Tutustu

Tuorlan Majatalo

Länsi-Suomi, Kaarina

Tutustu

Pukkilan kartano

Länsi-Suomi, Salo

Tutustu