Jukkolanmäen Navetanvintti

Upeat juhlatilat navetassa

Vanhan navetan kolme juhlatilaa toimivat tunnelmallisena miljöönä mm. häihin, syntymäpäiväjuhliin, yritystilaisuuksiin ja konsertteihin. Halusitpa tilaisuutesi sitten valmiina pakettina pienintä yksityiskohtaa myöten tai itse toteuttaen, Jukkolanmäen Navetanvintti tarjoaa siihen mahtavat puitteet.

Vintillä järjestät suuremmatkin juhlat ongelmitta; käytössä on täydet ruokailu- ja kahviastiastot sekä viini- ja alkumaljalasit 150 hengelle. Vinttiä vuokrataan tilaisuuksiin kesäisin.

Kellari soveltuu pienempiin tilaisuuksiin ja on vuokrattavissa ympäri vuoden.

Juhlanavetta on juhlatiloista uusin ja soveltuu ympäri vuoden suurempiinkin juhliin, kokouksiin ja vaikkapa pikkujouluihin. Parhaimmillaan Juhlanavetta on pimenevinä iltoina.

Kaikissa juhlatiloissa on käytössä täysi astiasto sekä tilaisuuden ohjelman sujuvoittamiseksi äänentoisto, langattomat mikrofonit, videotykki ja valkokangas. Kankaiset lautasliinat lisäksi vuokrattavissa.

Navetanvintillä toimii kesäsunnuntaisin kahvila, jossa nautit tuoreista makeista ja suolaisista leivonnaisista sekä kahvista, teestä ja muista virvokkeista ihanassa ympäristössä.

Kahvila palvelee kesällä 2022 Navetanvintillä ”Tove Jansson ja muumit” -taidenäyttelyn ajan.

Aukioloajat 29.6.-7.8.2022:

ma-to klo 12-18

pe klo 12-15 (taidenäyttely auki klo 18 saakka)

su klo 14-19

Tarjolla on laaja kattaus itse tehtyjä leivonnaisia, tuoretta pullaa ja rinkeleitä, suolapalaa, päivän keitto ja muita herkkuja kahvin, teen ja muiden virvokkeiden lisäksi. Erikoisruokavaliot on otettu huomioon – kysy näistä lisää henkilökunnaltamme.

Sään salliessa katetaan pöytiä myös pihalle ulkotiloihin. Näyttelypuotimme palvelee taidenäyttelymme yhteydessä Kellarissa ja tarjoaa laadukkaan kattauksen paikallista käsityötä ja elintarviketta sekä paljon muumiaiheista matkamuistoa.

Suunnitteletko juhlia tai muuta tilaisuutta? Kaipaatko lisätietoa tiloistamme tai oliko mielessäsi jokin muu askarruttava asia? Jukkolanmäen Navetanvintti auttaa sinua mielellään isossa tai pienessä pulmassa!

Rinne-Jukkolan omakotitalo on  majoitus-, matkailu- ja kokouskäyttöön tarkoitettu tls. Talossa on kolme makuuhuonetta ja jopa 10 vuodepaikkaa, kaksi wc-tilaa, tilava olohuone avokeittiöllä, sauna ja aurinkoinen terassi sekä kokouskäyttöön sopiva laitteisto Lähistöllä on myös tilavampi isommalle porukalle soveltuva pihasauna paljulla. Talo sijaitsee Jukkolanmäen eteläpuolella, joten aurinkoa ja kaunista maalaismaisemaa on tarjolla ja paljon.

Mikäli etsit kesälle kesälomareissumajoitusta, viikonloppupaikkaa kokoontumisille tai majapaikkaa meillä vietettäviin häihin, ole yhteydessä.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Törmälän tila

Keski-Suomi, Siikajoki

Tutustu

Tapion Tupa

Keski-Suomi, Kalajoki

Tutustu