Tapion Tupa

Talonpoikaishenkinen ruokailu-, kokous- ja lomapaikka

Tapion Tupa on rakennettu vanhoja arvoja kunnioittaen, viihtyisäksi ja samalla nykyaikaiseksi, valtatie 8 varrelle ja Kalajoen Hiekkasärkkien monipuoliselle matkailualueelle.

Majoitusvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. A`la carte menun herkuilla saat vatsasi kylläiseksi, jonka jälkeen kahvilassa nautit herkulliset itse leivotut munkit, possut ja pullat. Kesäisin päivä vierähtää nopeasti Tapiolandin maauimalassa ja taidenäyttelyä ihaillen, unohtamatta laajaa ohjelmapalvelutarjontaa. Myymälästä hankit kotiin viemisiksi paikalliset tuotteet ja aidot käsityöt, keramiikasta matkamuistoihin ja elintarvikkeisiin.

Tervetuloa!

Tekemistä ja näkemistä

Hiekkasärkillä tapahtuu ympäri vuoden. Kesäisin Tapiolandin maauimalassa nautitaan auringosta ja lämpimästä uimavedestä. Ohjelmapalvelutarjonnasta löytyy retkiä ja ohjelmaa jokaiselle.

Pihapiirissämme on taidokkaasti veistettyjä puuveistoksia ja sisällä meillä on kuukausittain vaihtuva tasokas taidenäyttely, jossa katsojalle on todellista silmänruokaa.

Juhla- ja kokouspalvelu

Herkullinen ruoka, viihtyisä miljöö ja hyvä palvelu luovat unohtumattoman tunnelman juhliisi, olivat ne sitten pienet perhejuhlat tai suuremmatkin pidot!

Tapion Tuvalla järjestät kokoukset 2-60 henkilölle. Kokoukset sujuvat paremmin, kun välillä syödään herkullista ruokaa tai juodaan kahvit tuoreen pullan kera.

A`la carte

Herkullinen Tapion Tuvan menu pitää jokaisen kylläisenä. Maistuisiko vaikka Isäkarhun pippuripihvi tai Kalamuijan siika, unohtamatta pienemmille herkkusuille esimerkiksi Karhunpojan broileria.

Kahvila

Leivomme päivittäin tuoreet munkit, possut ja pullat. Kaikki tuotteemme ovat itse leivottuja ja maku mitä mainioin! Ehdottomasti maistamisen arvoinen on pannukakku hillon kera.

Tilausruoka

Ruokailut ryhmille valmistuvat noutopöydäksi vähintään 15 henkilölle. Valitse ryhmämenuista mieleisesi.

Valinnanvaraa majoituksessa

Majoitustarjonnastamme löytyy mm. vuonna 2008 valmistuneet Tapionkeidas huoneistot, talvella 2009 uudistetut paritalot, tunnelmallinen vanha vuonna 2005 remontoitu Pytinki sekä kesäkäytössä olevat romanttiset aitat. Voimme majoittaa kerralla kesällä n. 150 henkeä ja talvella n. 100 henkeä. Kaikki majoitustilat sijaitsevat lähellä päärakennusta.

Tapion Tuvalla, 8-tien tuntumassa toimii ympäri vuoden mukava caravanalue. Tervetuloa pistäytymään tai vierailemaan pidemmäksikin aikaa. Meillä on kausipaikkoja niin talvelle kuin kesällekin.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Jukkolanmäen Navetanvintti

Länsi-Suomi, Lohtaja

Tutustu