Hotelli Tarjanteen majoitus

Tiedätkö, että viihtyisän Hotelli Tarjanteen majoitus sijaitsee aivan Virtain kaupungin keskustassa, palvelujen keskellä? Meillä yövyt mukavan siististi ja edullisesti aina. Majoituksestamme on reilun puolen tunnin matka Tuurin kyläkauppaan tai Ähtäri Zoo:n karvaisia pandoja ihmettelemään.

Olemme todella upeiden kansallispuistojen ja luontokohteiden äärellä. Esimerkiksi Helvetinjärvi & Helvetinkolu, Seitseminen, Torisevan rotkojärvet ja luontopolku, Herraskoski & Herraskosken kanava, Kotalan kosket, Kituskosket, Näsijärvi, Virtain rantapuisto & satama, Toisvesi ja monet muut kohteet sijaitsevat lähituntumassa.

Suosittelemme varaamaan majoituksen aina etukäteen.

”Ilmaista WiFiä ja parkkitilaaki meil kyl riittää, jopa sille vähä isommalleki kulkupelille!”

 

Kaikissa huoneissamme on oma suihku & wc, minikeittiö, jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, suodatinpusseja, perusastioita, hiustenkuivaaja, uudehko taulu-TV ja muut mukavuudet.
Kaikki huoneet sijaitsevat ylemmässä kerroksessa, johon on kulku leveän ja helppokulkuisen pääportaikon kautta. Majoitustilamme eivät toistaiseksi sovellu vahvasti liikuntarajoitteisille henkilöille. Hissiä ei valitettavasti ole.

Ulko-ovemme sekä hotellikäytävien ovet ovat pääsääntöisesti koko ajan lukittuina turvallisuussyistä. Tiloissamme on elektroninen ja langaton kameravalvonta. Polkupyörät otamme aina yöksi suojaan.

Sisäänkirjautuminen on mahdollista n. klo 14.30 alkaen. Aikaisemmin vain sopimuksen mukaan, jos varattu huonetyyppi on valmiina ja uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä. Saatuasi vahvistuksen voit saapua meille noin 22-23 asti hyvillä mielin.

Ennakkoilmoitus saapumisesta ilta-aikaan (klo 17 jälkeen) tarvitaan aina vastaanoton sujuvuuden varmistamiseksi. Sunnuntaisin huoneita saa vain ennakkovarauksella.

Lemmikit

Lemmikkieläimien tuominen huoneeseen on sallittua ainoastaan ennakkovarauksesta, koska lemmikkihuoneita on saatavilla hyvin rajoitetusti. Lemmikkihuoneen saatavuus on aina varmistettava etukäteen.  Lemmikeistä perimme lisämaksun 12,00 € / vrk.

Lisäsängyt ja -patjat

Tiesitkö muuten, että osaan huoneista on saatavilla lisäpatjoja / -sänkyjä 16,00 € / kpl (sis. liinavaatteet & pyyhkeet yhdelle). Niistä pyydämme mainitsemaan jo huonetta varattaessa.

Lapset

Ihanat alle 2-vuotiaat lapset yöpyvät ilmaiseksi omissa retkisängyissään tai vanhempiensa sängyissä. Retkisängyn saa huoneeseen hintaan 16,00 € / kpl.

Hotelli Tarjanteen majoitus
Virtaintie 35
Virtaintie 35
Virrat

041 461 0165

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Vanha Väätänen

Länsi-Suomi, Väätäiskylä

Tutustu

Ylä-Tuuhosen maatila

Länsi-Suomi, Ruovesi

Tutustu

Vehkaniemen loma- ja juhlatila

Länsi-Suomi, Pohjaslahti

Tutustu