Matkailutila Haapamäki

Vain tunti Tampereelta!

Matkailutila Haapamäki sijaitsee Virtain Vaskivedellä Ylä-Pirkanmaalla, maalaismaisemassa Näsijärven rannalla, Antianlahden poukamassa.

Meillä löydät puhtaan luonnon, puhtaat vedet, hiljaisuuden, luonnonrauhan. Meillä unohdat kiireen.

Täällä heräät aamulla linnunlauluun, voit tutkiskella luonnoneläimiä, kasveja, marjastaa, sienestää tai pulahtaa talvella avantoon saunaillan lomassa.

Tarjoamme majoitusta 2-10 hengen vuokramökeissä, päätalo Setälän kodinomaisissa 2-4 hengen huoneissa ja erillisissä mummolatyylisissä pihamökeissä. Meillä on majoitustilaa 80 henkilölle. Kaikista lomamökeistämme on järvinäköala Antianlahdelle.

Lemmikit ovat tervetulleita vuokramökkeihimme.

Saunamaailma

Rannan tilavassa saunarakennuksessa on 2 erillistä saunaa: puulämmitteinen rantasauna ja tilauskäytössä oleva aito savusauna. Saunojen käytössä on takkatupa, pukuhuone ja pesuhuone suihkuineen. Kylpypaljun voi tilata puu- tai savusaunan yhteyteen.

Leirit

Järjestämme erilaisia leirejä luonnonkauniissa, rauhallisessa maalaismaisemassa Näsijärven rantamaisemissa. Meillä on yli 40 vuoden kokemus rippileirien järjestämisestä. Uutuutena ovat tulleet suuren suosion saaneet lastenleirit.

Kalastus

Lähialueen vedet ovat tunnettuja kalaisuudestaan, niistä nousee mm. kuhaa, haukea, ahventa ja siikaa. Onpa järvitaimenenkin joku onnistunut nappaamaan. Matkailutilan veneet ovat majoitusvieraiden vapaassa käytössä. Rantamökki Lepolan ja Rantamökki Hellingin varustukseen kuuluu oma soutuvene.

SUP-lautailu

Suojaisa Antianlahti ja rantasaunan loivasti syvenevä ranta luovat turvalliset puitteet suppailun saloihin tutustumiseen. Kokeneille suppailijoille on vesitie auki vaikka Tampereelle saakka! Matkailutilan asiakkaiden vuokrattavissa on kaksi SUP-lautaa tarvikkeineen.

Matkailutila Haapamäessä vietetyt juhlat ovat ikimuistoiset

Juhlat ja pitopalvelu

Meillä on lähes 45 vuoden kokemus erilaisten juhlien järjestämisestä: syntymäpäivät, suku-, ylioppilas- ja rippijuhlat, saunaillat jne. Juhlasaleissamme on tilaa 100-120 ruokailijalle.

Ruoanvalmistuksesta vastaa yhteistyökumppanimme, pitopalveluyrittäjä J.L. Runebergin Herkut. Yritys on kuuluisa maakunnan parhaista kotileivonnaisista.

Käytämme ruoanvalmistuksessa ensiluokkaisia raaka-aineita ja suosimme lähiruokaa. Valmistamme ruoat itse ja ne ovat aina laktoosittomia. Hoidamme ennakkotilauksesta myös muut erikoisruokavaliot.

Ruokapalveluita voi myös tilata pitopalveluyrittäjältä mökeillemme, loma-ajan ruokahuoltoa helpottamaan. Tilaa pitoemännän Mökki-Menu!

Mökkimajoitus

Rantamökit

Antianlahden rannalla sijaitsevat omarantaiset Lepola (4 h) ja Hellinki (2+1 h) ovat auringonpalvojan ja kalastajan unelmamökkejä. Aurinko paistaa isolle terassille koko päivän. Rantaan on vain muutama askel ja käytössä on oma mökkikohtainen soutuvene. Lomanautinnon kruunaa mökin oma puulämmitteinen pihasauna ja oma laituri.

Myllylä (10 h)

Kaksikerroksinen perinteinen hirsitalo, jossa on 4 makuuhuonetta, tarjoaa viihtyisät puiteet rentouttavaan lomaan Näsijärven maisemissa. Myllylä sopii pienimuotoisten juhlien pitopaikaksi, jonne voi tilata pitopalvelun yhteistyökumppaniltamme J.L. Runebergin Herkuilta.

Myllylän (150 m2) vuokraan kuuluu mökkikohtainen tunnin rantasaunavuoro päivittäin, itse lämmittäen. Rantasaunavuoron yhteyteen voi tilata kylpypaljun.

Metsäpirtti (8 h)

Rantasaunan ja uimarannan läheisyydessä (80 m rantaan) sijaitseva Metsäpirtti on ikihongista rakennettu mökki, jossa saa makoisat unet. Mökissä on 3 makuuhuonetta, iso hirsipirtti ja 2 isoa terassia. Metsäpirtin (100 m2) vuokraan kuuluu mökkikohtainen tunnin rantasaunavuoro päivittäin, itse lämmittäen.

Huonemajoitus

Päätalo Setälä

Päätalo Setälässä tarjoamme huonemajoitusta 2-4 hengen huoneissa, jossa WC- ja suihkutilat jaetut. Majoituspaikkoja on yhteensä 20. Talossa on asiakaskeittiö omatoimikokkaajille. Yhteisenä tilana ja TV-huoneena toimii suuri hirsipirtti.

Ahorinne ja Riihitupa

Ahorinne (4 h) ja Riihitupa (4+1 h) ovat ryhmien ja leirien lisämajoitustiloja, jonne lemmikit ovat tervetulleita.

Matkailutila Haapamäki
Purrantie 147
34710
Vaskivesi (Virrat)

+358 40 867 5933

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Korsuretket

Länsi-Suomi, JÄMIJÄRVI

Tutustu

Hyvän Haltijan Majatalo

Länsi-Suomi, Sisättö

Tutustu