Mannila Rantakatti

Tervetuloa rentoutumaan Saimaan äärelle!

Punkaharjulla sijaitseva Mannila Rantakatti on osa 100 vuotta vanhaa maatilaa ja sijaitsee Suomen suurimman järven, Saimaan, rannalla. Rauhallinen paikkamme muodostaa siistin palvelukokonaisuuden ja meillä on kodinomainen tunnelma. Palveluksessasi on kolme sukupolvea samaa perhettä.

Me olemme monipuolisia;

  • Hotelli, mökit, caravan & telttailu
  • Ryhmämatkat
  • Ravintola
  • Kokoukset, juhlat & tapahtumat
  • Sauna
  • Veneet
  • Lomapaketit
  • Runsaasti aktiviteetteja

 

Luokkaretket ja rippileirit

Luokkaretket, leirikoulut ja rippileirit. Kaikki nämä voi viettää kauniin luonnon keskellä. Meillä on ryhmille sopivat tilat ja aktiviteetteja, joten meillä ei tule tylsää.

Monenlaista tekemistä

Vuokrattavana erilaisia veneitä, joilla voit lähteä tutkimaan Saimaan kaunista vesistöä, Mannilan ratsutalli palvelee lähellä. Lähialueen ulkoilumahdollisuudet ovat loputtomat. Yhdessä kolmesta saunasta nautit mukavat löylyt ja voit pulahtaa uimaan rannalta. Kotieläinpihalla viihtyvät perheen pienimmätkin.

Kokoukset, juhlat ja muut tapahtumat

Mannila on erinomainen häiden, teema- ja muiden juhlien sekä kokousten pitopaikka. Idyllinen maalaismaisema järvenrannalla luo unohtumattoman tunnelman. Ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa järjestelyt toiveittenne mukaisesti ja te voitte keskittyä vieraiden kanssa juhlaan tai kollegoiden kanssa kokoustamiseen tai virkistäytymiseen.

 

Ravintolapalvelut

Rantakatissa ruoka maistuu aina, olipa juhla tai arki. Ravintola Rantakatissa nautit runsaasta maalaisaamiaisesta tai eteläsavolaisen pitopöydän herkuista. Lounaat, päivälliset ja välipalat onnistuvat niin isoille kuin pienillekin ryhmille. Pitopalvelustamme voit myös tilata ruokia juhliisi kotiin asti. Ja jos kalaonni suosii, ovat grillikatos ja savustuspaikka myös käytössäsi. Ravintolamme kapasiteetti on talvella 70 henkeä ja kesällä terassi mukaanlukien 130 henkeä.

Ravintolassamme on A-oikeudet.

Mannila on myös oiva paikka yritystilaisuuksiin ja kokouksiin. Hyvä ruoka tietää parempaa kokousta!

Katso ryhmä- ja juhlamenumme täältä.

Majoitusta joka lähtöön

Mannilassa on majoitusta moneen makuun. Valinnan varaa löytyy aina hotellihuoneista huviloihin asti. Tai jos matkustat asuntovaunulla tai haluat nukkua teltassa, onnistuu sekin. Tai jos välttämättä haluat, niin nuku yösi vaikkapa komean omenapuun alla.

Hotelli Rantakatti

2 kpl parvekkeellisia huoneita (30 neliötä).
Huoneissa 2-6 vuodetta. Näkymä Saimaalle.

2 kpl ei parvekkeellisia huoneita (27 neliötä).
Huoneissa 2-6 vuodetta. Näkymä pihalle päin.

Huvimannila

Huvimannilassa on yhteensä 4 kahden hengen huonetta. Rakennuksessa on myös pieni keittiötila sekä isompi tila suuremmalle porukalle esimerkiksi kokouksia varten. Kesäilmasta voi nauttia rakennuksen yhteydessä olevalla terassilla.

Saimaan Joutsen lauttahuvila

Lautan koko on 48 m2, josta 27 m2 on lämmintä, ympärivuotista asumistilaa. Katolta löytyy viihtyisä terassi, josta pystyy ihastelemaan upeita maisemia. Lautassa on katon lisäksi terassit keulassa ja takana. Katolta löytyvät myös aurinkopaneelit.

Saimaan Joutsenessa on makuuhuone, kylpyhuone, sauna, avara tupakeittiö isoilla ikkunoilla ja kaikilla mukavuuksilla, tupakeittiön nurkassa on ohjaamo. Suuret liukuovet vievät terassille, josta pääsee ihailemaan puhdasta Saimaata. Lautassa on majoitustilat 2+2 henkilölle.

Lautta on CE-merkitty ja siinä on mm. kaikille jäte- ja harmaille vesille omat säiliöt, joten lautta on ympäristöystävällinen.

Niemitupa

Tyylikäs ja moderni rakennus, jossa varmasti viihdytään. Niemituvassa on kolme erillistä huoneistoa, joissa vuoteet 2-4 hengelle. Huoneistoissa on oma suihku, wc, keittiö ja TV. Rantapatio Saimaan rannalla sijaitsee 10 metrin päässä rakennuksesta, jossa yhteisessä käytössä on soutuvene ja grillit. Lähistöllä on myös laavu.

Jokaisessa huoneistossa on omat WC:t ja suihkut. Mahdollisuuksien mukaan käytössä on Niemi 2:n saunatupa. Rakennus sijaitsee rannan äärellä.

Villa Pihlaja

Uusi ja moderni rakennus, joka valmistui vuonna 2017. Rakennuksessa on kaksi kerrosta, joissa molemmissa on omat hyvin varustellut huoneistot. Alakerran huoneisto on mahdollista jakaa kahdeksi erilliseksi huoneistoksi.

Caravan- ja camping-alue

Alue sijaitsee Hotelli Rantakatin välittömässä läheisyydessä, rannalla. Alueelle on saatavana myös kesäkausipaikkoja.

Ranta-alueelta löytyvät takkatupa, keittiö ja vesipiste (kaivovesi) sekä yksi suihkupaikka. Hotelli Rantakatin wc:t, suihkut ja ravintolapalvelut ovat caravan alueen asiakkaiden käytettävissä. Toinen huoltorakennus pienellä keittopisteellä sijaitsee piha-alueen yhteydessä.

Yleiset saunavuorot ovat tiistaisin ja lauantaisin. Perhesauna on mahdollista tilauksesta.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Wanha Mannila

Itä-Suomi, Punkaharju

Tutustu

Tynkkylän Lomaniemi

Itä-Suomi, Vuoriniemi

Tutustu