Lomamokkila

Tekemistä piisaa

Lomamokkilassa voit tutustua maatilan eläimiin aidossa ympäristössä.

Pihapiirissä voit pelata niin tennistä, lentopalloa kuin sulkapalloakin. Vuokraamme polkupyöriä ja tennisvälineitä. Harrastehuoneessa voit pelata biljardia ja lautapelejä sekä lueskella kirjoja. Lisäksi käytössäsi on kotakeittiö.

Vuonna 1810 rakennettuun aittaan on perustettu aittapuoti, josta voit löytää kotikutoisia villasukkia ja ripsiliinoja sekä muita tilan tuotteita. Tilan historiasta kertoo vanhaan riiheen kunnostettu riihimuseo.

Päärakennuksesta on matkaa noin kilometri järvenrantaan. Järvellä voit käydä soutelemassa ja kokeilla kalastusta, uida tai nauttia rantasaunan ja savusaunan lempeistä löylyistä. Lähimetsissä voit harrastaa sienestystä ja marjastusta.

Talvikaudella lähimaastosta löytyy hiihtolatuja sekä moottorikelkkaura. Voit myös kokeilla retkiluistelua ja muita ohjattuja aktiviteetteja lähiseudulla yhteistyökumppaneidemme avustuksella.

Aitoja makuja

Tarjoamme aamiaista ja päivällistä päärakennuksessa. Huonehinta sisältää aamiaisen, ja mökissä majoittuessasi voit varata sen erikseen.

Päivällistä tarjotaan kesäkaudella 1.6.-31.8. päivittäin lukuun ottamatta sunnuntaita. Seisova pöytä on oopperapäivinä klo 17.30 ja muina päivinä klo 18.00, ja pyydämme tekemään päivällisvaraukset ennalta. Päivällisvarauksen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan ruoka-aineallergioista.

Raaka-aineet tulevat pitkälti omalta tilalta ja lähiseudun tuottajilta. Lisäksi meillä on tarjolla omia oluita ja pientuottajien viinejä.

 

Askeettisesti vai modernein varustein?

Lomamokkila tarjoaa sinulle monentyyppistä mökkimajoitusta. Voit valita joko täysin varustellun mökin tai perinteisen vaatimattomasti varustellun kesämökin. Jokaisessa mökissä on oma ranta, soutuvene, sauna ja petivaatteet. Halutessasi voit tilata meiltä lastensängyn, liinavaatepaketin (lakanat ja pyyhe) sekä loppusiivouksen. Lisäksi voit varata aamiaisen ja päivällisen, jotka tarjoillaan päärakennuksessa.

Lomamokkila tarjoaa sinulle myös monentyyppistä huonemajoitusta. Voit esimerkiksi valita romanttisen huoneen päärakennuksesta tai viihtyisän huoneen vierastalosta peltojen keskellä. Huonemajoitus sisältää aamiaisen, liinavaatteet ja siivouksen. Huoneissa majoittuvilla on mahdollisuus käyttää kotakeittiötä, soutuveneitä sekä ranta- ja pihasaunaa.