Uusia matkakohteita eläinrakkaille

Artikkelit

Uusia matkakohteita eläinrakkaille luvassa, sillä sivustomme on täydentynyt kolmella ihanalla eläinkohteella! Esittelemme nämä kolme kohdetta, joissa voi tutustua ja touhuta eläinten kanssa erilaisissa aktiviteeteissa. Eläinten seura on rentouttavaa ja erinomaista stressinpoistoa. Eläinten lisäksi näillä kohteilla on tarjota myös paljon muuta, joten eikun tutustumaan.

Aava Kertun Kotitila, Södra Vallgrund

Aava Kertun Kotitila Vaasan läheisyydessä on loistava koko perheen eläinretkikohde. Raippaluodossa sijaitsevalla tilalla voit vierailla matalalla kynnyksellä aukioloaikojen mukaan tai varata yksityisvierailun. Tila tahtoo antaa jokaiselle mahdollisuuden nauttia maalaisidyllistä ja kotieläimistä, ja ennen kaikkea tutustua eri kotieläimiin. Ystävällisiä ja ihmisrakkaita eläimiä pääsee silittämään ja hoitamaan.

Vierailun yhteydessä on mahdollista kokeilla talutusratsastusta tai vaikka hevosajelua. Erikseen varattavissa on alpakan talutusta tai jopa ihan oikea alpakkapatikka. Lisäksi eläimiä voi tiedustella vierailulle omiin tapahtumiin. Aukioloaikojen mukaisesti avoinna oleva kahvila tarjoaa taukopaikkaa ja virvoketta, jotta jaksat nauttia!

Tutustu Aava Kertun Kotitilan kotisivuihin täällä.

Aava Kertun Kotitila

Länsi-Suomi, Vaasa

Tutustu

Siirilän Tila, Seinäjoki

Siirilän Tila lakeuksien äärellä Seinäjoella toivottaa matkailijat nauttimaan maaseudun tunnelmasta yli 150-vuotiaalle tilalle. Tila tarjoaa maatilamajoitusta, johon voit yhdistää hevosaktiviteetteja tilan ratsastuskoululla. Kesäisin Siirilässä on pieneläinmaailma matkailijoiden iloksi.

Siirilän Ratsastuskeskuksessa, tilan oma tallissa, on upeat puitteet ratsastamiselle. Voit osallistua ratsastuskoulun viikkotunneille sinulle sopivaan ryhmään tai varata yksityistunnin. Opetusta tarjotaan kaiken tasoisille, joten hevostelun makuun pääsee vaikka nollakokemuksella!

Lue lisää Siirilän Tilasta täältä.

Siirilän Tila

Länsi-Suomi, Seinäjoki

Tutustu

Los Coyotes Ranch, Muhos

Jos Villi Länsi on aina kiehtonut sinua tai olet valmis kokeilemaan ihan uutta, ota kohteeksi Los Coyotes Ranch! Pohjois-Pohjanmaalla Muhoksella sijaitseva Ranch on tunnettu sen ainutlaatuisesta ja aidosta Villin Lännen miljööstä ja siellä on jopa kuvattu musiikkivideoita.

Los Coyotes Ranchilla voi järjestää monenlaista toimintaa ja tapahtumaa. Villissä Lännessä hevoset olivat iso osa ihmisten arkea, joten ranchillakin voit nauttia hevosaktiviteeteista, toki mustangien sijaan ihanilla suomenhevosilla. Vankkuriajelut onnistuvat kesäisin ja lumiseen aikaan tehdään rekiajeluita. Ota yhteyttä ja sovi omasta vierailustasi.

Tutustu Los Coyotes Ranchin kotisivuihin täällä.

Los Coyotes Ranch

Keski-Suomi, Muhos

Tutustu

Teksti: Charlotta Jaatinen

Lisää kotieläinkohteita

Ylämäen tila

Itä-Suomi, Kiuruvesi

Tutustu

Salmenahon Lomamökit

Itä-Suomi, Sulkava

Tutustu

Maatilamatkailu Ilomäki

Länsi-Suomi, Peräseinäjoki (Seinäjoki)

Tutustu