Naava Resort

Naava Resort tarjoaa upeat puitteet lomallesi. Sen korkeatasoiset, hyvin varustellut ja avarat huvilat sekä huoneistot sijaitsevat Ähtärissä. Huviloiden katosta lattiaan ulottuva ikkunaseinä tuo lumoavat järvimaisemat myös sisätiloihin ja suurella terassilla voi nauttia tunnelmasta mukavasti takkatulen äärellä. Lomahuoneistot sijaitsevat upeassa Naava Chalet -rakennuksessa. Kaikista huoneistoista avautuvat järvinäkymät Hankavedelle. Kohteiden oivalliset tilaratkaisut yhdistettynä moderniin varusteluun täyttää vaativankin lomailijan toiveet ja luo täydelliset olosuhteet rentoutumiselle.

Ähtärin matkailualueen palvelut, kuten eläinpuisto, kylpylähotelli, Flowpark, keilahalli, ravintolat ja golfkeskus ovat kävelymatkan päässä majoituskohteista. Kauniit ulkoilumaastot, uintimahdollisuudet, padel-kenttä, fatbike-reitit sekä hiihtoladut takaavat sen, että mielekästä tekemistä löytyy kaikille. Rentoutumisen vastapainoksi alue tarjoaa siis runsaasti aktiviteetteja jokaisena vuodenaikana.

Ähtärin alue edustaa suomalaista järvimaisemaa idyllisimmillään. Monimuotoiset ja puhtaat vesistöt muodostavat yhdessä metsien kanssa maisemallisen kokonaisuuden, jonka kauneus kuvastaa suomalaista sielunmaisemaa aidoimmillaan.

Laaka

Laaka on avara ja hyvin varusteltu kolmen makuuhuoneen huvila erinomaisella paikalla Hankaveden rannalla. Mökki soveltuu hyvin kahdeksalle hengelle.

Tilavan huvilan (118m2) sisustus on suunniteltu yksityiskohtaisesti täyttämään vaativankin lomailijan toiveet. Olohuoneen erikoissuuret maisemaikkunat tuovat rannan näkymät ja tunnelman sisälle huvilaan. Laakassa on tilava, valaistu 90 neliön terassi tunnelmallisella ulkotakalla. Terassi on rakennettu ympäröivän kallion muotojen mukaan. Lisäpalveluna saat halutessasi myös 6 hengen ulkoporealtaan käyttöösi.

Laikka

Laikka on kolmen makuuhuoneen design-huvila, jossa majoittuu mukavasti kahdeksan henkilöä. Laikka sijaitsee kauniilla rinnetontilla Hankaveden äärellä. Huvilan erikoissuuret maisemaikkunat tuovat ympäröivän luonnon tunnelman sisätiloihin. Laikassa on myös tilava, 90 neliön terassi tunnelmallisella ulkotakalla. Huvilan oivalliset tilaratkaisut yhdistettynä moderniin varusteluun ja yksityiskohtaiseen sisustukseen luovat täydelliset olosuhteet rentoutumiselle.

Loiste

Loiste sijaitsee rinnetontilla kauniin Hankaveden äärellä. Yksilöllinen sisustus ja korkealuokkainen varustelutaso täyttävät vaativankin lomailijan toiveet. Huvilassa on erikoissuuret maisemaikkunat järvelle päin sekä 100 neliön tilava terassi tunnelmallisella ulkotakalla. Tilavassa 170 neliöisessä Loiste-huvilassa yhdistyvät avarat oleskelutilat ja korkeatasoinen sisustus. Loisteessa viihtyy ja majoittuu hyvin jopa 10 henkilöä. Loisteessa on 5 makuuhuonetta ja niistä 4 omalla kylpyhuoneella.

Luppo

Luppo-huvila sijaitsee rinnetontilla kauniin Hankaveden äärellä. Huvilassa on erikoissuuret maisemaikkunat järvelle päin sekä 90 neliön tilava terassi tunnelmallisella ulkotakalla. Tämän tilavan, 118 neliöisen huvilan sisustus on suunniteltu yksityiskohtaisesti ja täyttää jokaisen lomailijan toiveet. Lisäpalveluna saat halutessasi myös 6 hengen ulkoporealtaan käyttöösi.

Huoneistot

Lomahuoneistot sijaitsevat näyttävässä Naava Chalet -rakennuksessa. Kaikista huoneistoista avautuvat upeat järvinäkymät Hankavedelle. Huoneistojen tehokas pohjaratkaisu sekä kesäkaudella lisätilaa antava tilava terassi takaavat sujuvan lomailun 2-4 majoittujalle. Lähes kaikista huoneistoista löytyvä oma sauna kruunaa rentouttavan kokemuksen. Lisäksi Naava Chaletin 7 hengen kattohuoneistot tarjoavat huikeat puitteet todellista luksusta kaipaaville. Valo tulvii huoneistoon isojen kattoikkunoiden kautta ja illan päätteeksi voit ihailla tähtitaivasta.