Siirilän Tila

Maatilamatkailukohde Siirilän Tila

Siirilän tila on maatilamatkailukohde Seinäjoen Heikkilänkylässä. Tila on aivan maaseudulla lakeuksien ääreellä, vaikka matkaa kaupungin keskustaan on vain 3 kilometriä.

Tilan asuinrakennukset majoittavat matkailijoita erikokoisissa kodinomaisissa huoneissa. Tilalla viljellään heinää ja viljaa, siellä toimii ratsastuskoulu ja kesäisin matkailijat voivat tutustua pieneläinmaailmaan.

Vuonna 1861 valmistunut päärakennus on palvellut sukutilana jo viiden sukupolven ajan. Hirsitalo luo majoittujille aitoa maaseudun tunnelmaa.

Eläinelämyksiä Siirilän Tilalla

Siirilän Tilalla toimiva Siirilän Ratsastuskeskus tarjoaa mahdollisuuden ratsastustunteihin keskuksen upeissa tiloissa. Ratsastaja voi osallistua ratsastuskoulun tunnille tai varata oman yksityistunnin. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla, sillä tunteja tarjotaan kaiken tasoisille ratsastajille hyvin koulutetuilla hevosilla ja poneilla.

Kesäisin tilalla on pieneläinmaailma ja mahdollisuus pihapeleihin.

Maatilamajoitusta 1800-luvun hirsitalossa

Eteläpohjalaisessa, niin kutsutussa kak’s fooninkisessa, talossa on seitsemän huonetta majoittujia varten. Huoneita on erikokoisia ja erilaisiin tarpeisiin, suurimpaan huoneeseen majoittuu kerralla viisi henkilöä. Huoneet ovat tunnelmaltaan kotoisia ja sisustukseltaan ainutlaatuisia. Näkymät huoneista Pohjanmaan lakeuksille.

Majoitukseen voit yhdistää aamupalan tilauksesta ja sen voit nauttia niin sisällä kuin ulkona pihalla nauttien maatilan tunnelmasta. Lisäksi majoittujien käytössä on sauna.

Siirilän Tila
Siiriläntie 12
60420
Seinäjoki

0405049686
0503433939