Seppälän lammastila

Seppälän lammastila, sekä Seppälän lomalaidun sijaitsevat Miehikkälässa Kaakkois-Suomessa upeissa metsä- ja peltomaisemissa. Järjestä ryhmällesi ikimuistoinen päivä lammastilan tunnelmallisessa tilausravintolamme lammasateriasta nauttien. Tilapuodista löydät myös vastuullisesti tuotetut, kotimaiset karitsanliha- ja villatuotteet kotiin viemisiksi, sekä tutustut halutessasi lammastilan arkeen.

Majoituskohteessamme Seppälän lomalaitumella majoitut hyvin varustellussa omakotitalossa ympärivuotisesti. Kesäaikaan pääset nauttimaan lampaista, jotka laiduntavat talon ympärillä olevaa laidunaluetta.

Miehikkälä tarjoaa retkeilijälle, pyöräilijälle ja luontoa arvostavalle upean luonnon ja retkeilyreitit.

Miehikkälässä retkeilyyn ja pyöräreitteihin on panostettu, talvikaudella lumisena talvena hiihtolatuja löytyy runsaasti. Lomalla pääsee rapsuttamaan kesyjä lampaita mielin määrin ja halutessasi voit osallistua lampaiden ja laidunalueen hoitoon yhdessä tilanväen kanssa.

Talvikaudella loka-maaliskuussa on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen vuokraukseen. Voi esimerkiksi viettää etätyöjakson maaseudun rauhassa. Tai vietä joulu maalla ja tilaa jouluateria paikalle tuotuna.

Tilausravintola Karitsabaarissa pääset nauttimaan lammasruoista.  Paikan päällä valmistetaan ryhmälle 10-54 henkilön aterian tilan omista ja lähialueen tuotteista. Ravintolatila taipuu myös juhla- ja kokoustilaksi räätälöidyin palveluin.

Seppälän lomalaidun

Lampurin Torpassa kotoisaa tunnelmaa maaseudun syleilyssä ympärivuotisesti!

 

Majoitu lammastilalla

Lammastilan toisessa tilakeskuksessa sijaitsee -85 rakennettu omakotitalo ”Lampurin Torppa” hyvillä perus mukavuuksilla. Puusaunan lempeät löylyt maistuvat ulkoiltuasi upeassa maalaisympäristössä. Miehikkälässä retkeilyyn ja pyöräreitteihin on panostettu, talvikaudella lumisena talvena hiihtolatuja löytyy runsaasti lähialueelta.

Kesäkaudella laidunaikaan pääset lomallasi tutustumaan lampaiden elämään. Miltä tuoksuukaan lampaan turkki, mikä lampaille maistuu laitumella parhaiten? Pääset kanssamme tutustuman näihin asioihin. Vietä lomasi lammaspaimenena.

Voit varata myös kokous/kurssi/tyhypaketin, majoitus ja vapaa-aika Lampurin Torpalla ja toiminnallinen osuus tilan Karitsabaarissa, missä on tilaa myös kurssi/kokouspäivään aterioiden kera.
Voit varata myös lomasi yhteyteen lammastilan aterian talolle tuotuna, tai 10 hengen ryhmälle tilausravintola Karitsabaarissa.

Lampurin Torpassa on majoitustilaa neljässä makuuhuoneessa yhteensä 10 henkilölle, talosta löytyy lisäksi 2xwc, olohuone, hyvin varusteltu keittiö, eteinen, puusauna, pesuhuone, pukuhuone.Pihapiirissä käytössä grillinavetta kotagrillillä ja suurella ruokapöydällä, sekä laitumelle avautuvalla näkymällä erikseen tilattavissa oleva palju 6-7 henkilölle. Tilan lampaat laiduntavat vanhaa piha-aluetta, sekä ympäröivää laidunaluetta kesäkaudella. Talvikaudella avoin peltomaisema saa mielen rauhoittumaan tähtien loisteessa.

Piha-alueella voit heittää tikkaa tai pelata mölkkyä tai petankkia. Kesäaikaan pääset myös seuraamaan lampaiden liikkumista laitumella, tai laidunalueella pesivää tuulihaukkaa. Kylätien toisella puolella saatat nähdä naapurin lehmät laiduntamassa.

Kesäkaudella pääset rapsuttamaan kesyjä lampaita mielin määrin, halutessasi voit osallistua lampaiden ja laidunalueen hoitoon yhdessä tilanväen kanssa. Lomaasi kuuluu halutessasi myös vierailu lammastilan päätilalla, missä sijaitsee myös tilausravintola, sekä sopimuksen mukaan avoinna oleva tilapuoti. Lampaiden vuosirytmistä riippuen pääset myös mukaan päätilan lampaiden hoitoon yhdellä ruokintakerralla. Lammastilalla syntyy karitsoita maalis-huhtikuussa, sekä heinä-elokuussa.

Talon vuokraus myös pidempiaikaiseen majoittumiseen loka-toukokuussa mahdollista. Vietä vaikka etätyöjakso maaseudun rauhassa. Kysy pidempiaikaiseen majoitukseen tarjous tällä aikavälillä.

Täydellinen juhla/kokous/kurssi/tyhypaketti syntyy tarpeesi mukaan räätälöitynä 6-10 henkilölle. Päätilan Karitsabaarissa on tilaa kokouksen vietoon, sekä toiminnallisille kursseille. Lounas-ja välipalat lammastilan tapaan samassa tilassa. Majoittuminen ja rennon illan vietto Seppälän lomalaitumella saunoen, grillaten ja paljussa loikoillen. Pyydä tarjous!

Lampurin torpan varusteluun kuuluu myös Wifi.

HINNAT:
LAMPURIN TORPPA 2023
Helmi-huhtikuu ma-su 450e pe-su 300e
Touko-syyskuu ma-su 580e pe-su 400e
Loka-joulukuu ma-su 450e pe-su 300e
Majoittuminen alkaen klo 16, uloskirjautuminen klo 12
Kysy muita aikoja
 info@seppalanlammastila.fi

TILATTAVISSA
– Paljun vuokraus 120e/viikko
– Paljun vuokraus 80e/viikonloppu
– Liinavaatteet ja pyyhkeet 14€/hlö
– Loppusiivous 80€

Lampurin torppa

Lammastilan toisessa tilakeskuksessa -85 rakennettu omakotitalo ”Lampurin Torppa” hyvillä perusmukavuuksilla. Puusaunan lempeät löylyt maistuvat ulkoiltuasi upeassa maalaisympäristössä. Miehikkälässä retkeilyyn ja pyöräreitteihin on panostettu, talvikaudella lumisena talvena hiihtolatuja löytyy runsaasti lahialueelta.

Tiedot

Maksimihenkilömäärä: 10
Etäisyys lähimmälle kaupungille: 3km

Lampurin Torpassa on majoitustilaa neljässä makuuhuoneessa yhteensä10 henkilölle, kesäaikana pihamökki ”Paimenen Maja” omalla saunalla 6000m2 tontin toisessa reunassa vuokrattavissa 5 hengen lisämajoitukselle, Paimenen Maja on myös erikseen vuokrattavissa lyhytaikaista majoitusta varten (kysy lisää). Piha-alueella tilaa myös telttamajoitukselle. Lampurin Torpan pihapiirissä käytössä grillinavetta kotagrillillä ja suurella ruokapöydällä, sekä laitumelle avautuvalla näkymällä erikseen tilattavissa oleva palju 6-8 henkilölle. Tilan lampaat laiduntavat vanhaa piha-aluetta, sekä ympäröivää laidunaluetta kesäkaudella. Talvikaudella avoin peltomaisema saa mielen rauhoittumaan tähtien loisteessa.

Piha-alueella voit heittää tikkaa tai pelata mökkyä tai petankkia. Piha-alueelta pääset myös seuraamaan lampaiden liikkumista laitumella, tai laidunalueella pesivää tuulihaukkaa. Kylätien toisella puolella saatat nähdä naapurin lehmät laiduntamassa.

Lomallasi pääset rapsuttamaan kesyjä lampaita mielin määrin, halutessasi voit osallistua lampaiden ja laidunalueen hoitoon yhdessä tilanväen kanssa. Lomaasi kuuluu halutessasi myös vierailu lammastilan päätilalla, missä sijaitsee myös tilausravintola, sekä sopimuksen mukaan avoinna oleva tilapuoti. Lampaiden vuosirytmistä riippuen pääset myös mukaan päätilan lampaiden hoitoon yhdellä ruokintakerralla. Lammastilalla syntyy karitsoita elokuussa -22, sekä keväisin maalis-huhtikuussa

Talon vuokraus myös pidempiaikaiseen majoittumiseen loka-toukokuussa mahdollista. Vietä vaikka etätyöjakso maaseudun rauhassa. Kysy pidempiaikaiseen majoitukseen tarjous tällä aikavälillä.

Lampurin torpan varusteluun kuuluu myös Wifi.

Laidunkaudella touko-kesäkuussa lemmikit eivät voi majoittua kohteessamme.

Lampurin Torppa
Seppälän Lomalaitumella lampaat laiduntavat, palju lämpiää ja grillinavetassa vanhassa rauhallisessa tunnelmassa nautit maisemaikkunasta lampaita ja maisemaa seuraten. Puusaunan lempeät löylyt rentouttavat niin kehon,sekä mielen.
Juhannustarjous:
  • Majoitus 22.-25.6.23 2-10 hlö
  • Paljun käyttö
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet
  • Loppusiivous

Juhannuspaketti 650e (ovh 703-815e)

Voit tilata myös aamiaispaketin 12,50e/hlö ja lammastilan nyhtökaritsamenu:n 28e/hlö talolle tuotuna sovittuun aikaan.