Salkolahti Lomamökit

Kalastusta, sienestystä ja retkeilyä? Auringossa loikoilua kirjoja lukien ja lintujen laulua kuunnellen? Vai saunomista, uimista ja grilliherkkuja? Millainen mökkiloma on sinulle mieleinen? Vuokraa mökki, joka miellyttää sinua eniten ja sopii lomaseurueellesi.

Salkolahden lomamökeillä voit nauttia lomapäivistä kuten haluat, mökillä rennosti oleillen tai lähellä retkeillen. Jos tekee mieli piipahtaa muuallekin, lähellä ovat muun muassa Himos sekä Tampereen, Jämsän ja Oriveden nähtävyydet.

Salkolahden lomamökeillä on vuokrattavana yksitoista mökkiä, omassa saaressa sijaitsevasta piilopirtistä idyllisiin mummonmökkeihin ja perinteisiin perhemökkeihin. Yksi mökeistä on tasokas hirsihuvila, joka on oiva tukikohta Himoksen kävijöille niin talvella kuin kesällä.

Paikallisena perheyrityksenä Salkolahden lomamökit mielellään vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja kertoo halutessasi lisää lähialueiden palveluista ja mahdollisuuksista.

Tässä on esittelyssä muutamia Salkolahden lomamökkien upeita ja uniikkeja mökkejä. Tarjolla on myös monia muita vaihtoehtoja erilaiseen makuun.

Kesämökki Huvikumpu on hyvin rauhallinen. Kesämökki luonnon helmassa, rauhallisen Niemijärven rannalla, on täydellinen paikka levätä. Mökillä on oma ranta laitureineen, ja käytettävissäsi on soutuvene. Sisä-WC, sähkösauna, hyvin varustettu tupakeittiö ja toimiva wifi tekevät mökkeilystä mukavaa. Vuokraan sisältyvät polttopuut ja sähkö. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous ovat tilattavissa erikseen.

Kiiltäväinen on upea hirsihuvila, josta aukeavat hienot näköalat järvelle. Kuuden hengen huvila on sisustettu laadukkaasti ja hyvällä maulla. Päärakennuksessa on sähkösauna ja kaksi suihkua. Kesäaikaan käytössä on rantasauna puulämmitteisellä kiukaalla. Huippunopea internetyhteys, suuri terassi ja tasokkaasti varustettu, talvilämmin mökki tekevät lomasta mukavan mihin vuodenaikaan tahansa. Vuokra sisältää liinavaatteet, pyyhkeet, polttopuut ja loppusiivouksen.

Minttu on vuokramökki, joka lepää kauniissa rinteessä. Se on rauhallinen paikka lomailuun, oleiluun ja luonnon tarkkailuun. Mökissä majoittuu mukavasti 2 aikuista ja 2 lasta. Tälle mökille voit ottaa mukaasi myös lemmikin. Omalta laiturilta voit pulahtaa uimaan, ja soutuveneellä pääset järvelle. Vuokraan sisältyvät polttopuut, sähkö ja wifi. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous ovat tilattavissa erikseen.

Hirsimökki Pielppa kohoaa jykevänä omalla, pienellä saarella. Voit ottaa tälle mökille mukaasi myös lemmikit – paikka onkin oikea koirien paratiisi. Kaunis ja hiljainen saari on täydellinen paikka viettää ekologista lomaa keskellä luontoa. Yksityisellä saarella ei ole muita mökkejä. Valot ja jääkaappi toimivat aurinkopaneeleilla ja sauna rannan lähellä lämpenee puulla. Mökillä ei ole sähköä eikä lämmitystä, mutta puuhella tuo lämpöä ja takka tunnelmaa. Vuokraan sisältyy polttopuut. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous ovat tilattavissa erikseen.

Salkolahti Lomamökit
Koiviston Anttila 71
35420
Talviainen

0445855284

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Korpelan Torppa

Länsi-Suomi, Talviainen

Tutustu

Jussin Kota

Länsi-Suomi, Kuhmalahti

Tutustu

Wihasjärven Kahwila (ent. Café ChefBug)

Länsi-Suomi, Ristakallio

Tutustu