Maalaiskartano Pihkala

Juhlat

Pihkala tarjoaa upeat puitteet erilaisille juhlille: häät, syntymäpäivät, sukukokoukset, ristiäiset jne.

Päärakennuksessa on tilaa 90 ruokailijalle ja navettaravintolassa jopa 250 hengelle. Teemme parhaamme, jotta tilaisuus on toiveittenne mukainen: loihdimme herkulliset pitopöydät, hoidamme tarjoilut ja järjestämme myös ohjelmapalvelut.

Kokous

Tarjoamme viihtyisät, asianmukaisesti varustellut ja toimivat kokoustilat 10-100 hengelle. Erillisiä tiloja löytyy isosta kokousnavetasta, päärakennuksen saleista sekä hotellikerroksesta. Tilat ovat helposti muunneltavissa pieniksi ryhmätyötiloiksi.

Kokoukset räätälöidään aina yksilöllisesti toiveiden mukaisiksi, järjestämme erilaiset tarjoilut varta vasten Teille, jotta voitte keskittyä itse asiaan!

Muu ohjelma

Meiltä löytyy lisäksi paljon muita ulko- ja sisätiloissa toteutettavia aktiviteetteja, kuten esimerkiksi seinäkiipeilyä, ratsastusta, jousiammuntaa, jokiristeilyä, kalastusta, melontaa, talvisin potkukelkkailua ja jokiluistelua sekä kaikenlaista illanviettoon liittyvää!

Valmistamme keittiössämme tilauksesta ryhmille maittavat menut. Kotimaisista raaka- aineista ja taidolla tehtynä. Käytämme myös lähi-alueen tuotteita aina mahdollisuuksien mukaan. Ota yhteyttä ja tilaa herkullinen menulistamme!

Palan painikkeeksi on mahdollista tilata myös alkoholipitoisia juomia, sillä meillä on tiloissamme A- oikeudet. Tästä syystä omia alkoholijuomia meille ei valitettavasti voi tuoda.

Ruoat ovat laktoosittomia. Mahdolliset erityisruokavaliot huomioimme erillistilauksesta.

Hotellissamme on 14 mukavuuksilla varustettua hotellitason huonetta (oma wc, suihku, TV, radio, hiustenkuivain, Wi-Fi), joihin sopii majoittumaan yhteensä 33 henkeä. Hotellihuoneemme sijaitsevat päärakennuksessa ja entisessä rehusiilossa!

Hotellihuoneet on luokiteltu valtakunnallisen luokitusjärjestelmän (Malo) mukaan täydellä viidellä tähdellä.

Kahdessa aitassa on yhteensä 15 aittahuonetta, joista löytyy talvilämpimät tilat 43 hengelle. Osassa aittahuoneista on oma wc, osassa wc on käytävässä. Aitoissa majoittuvat vieraat voivat käydä peseytymässä kokousnavetan tyylikkäissä suihku- ja saunatiloissa. Aitat ovat talvisin lähinnä lisämajoitustilana.

Meillä on myös matkaparkki, eli Pihkalaan voi tulla yöpymään omalla asuntoautolla tai -vaunulla.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Merilän Kartano

Pohjois-Suomi, Utajärvi

Tutustu