Luontovoimaa, majoittumista ja herkuttelua – esittelyssä neljä uutta MatkaMaalle.fi-kohdetta!

Artikkelit

Kesän aikana sivustomme on täydentynyt uusilla kohteilla ja loppua ei näy! Tutustu tässä artikkelissa neljään uutuuskohteeseen, jos löytyisi vaikkapa ihana syysretken tai -loman kohde.

Lumolanden luontovoimaa Kouvolassa

Kouvolassa, suloisessa Liikkalan kylässä, sijaitsee eläinavusteista luontovoimatoimintaa tuottava yritys Lumolande. Täällä sinut kutsutaan rauhoittumaan luonnon keskelle ja lumoutumaan sen ihmeistä. Keskellä maaseutua, metsien ja peltojen ympäröimänä, on hyvä ottaa aikaa itselleen.

Lumolanden tarjoaa muun muassa ratkaisukeskeistä kuvataideterapiaa, aistiohjausta ja neuropsykiatrista valmennusta. Lisäksi on erilaista ohjattua toimintaa lähiluonnossa, kuten luontovoimahetkiä, villasukkakävelyitä ja puutarhaterapiaa. Palveluita on niin yksilöille kuin ryhmillekkin, eli myös TYKY- ja TYHY-päivät onnistuvat. 

Kurkista Lumolanden sivuilta kaikki tarjottavat palvelut ja antaudu luonnon lumottavaksi!

Lumolande

Etelä-Suomi, Kouvola

Tutustu

Luonnonläheistä majoittumista Vaahermäen Tilalla Savonlinnassa

Omaa rauhaa ja luonnonläheisyyttä kaipaavalle täydellinen majoittumisvaihtoehto on Vaahermäen Tila Savonlinnan Savorannassa. Vaahermäen Tilan mökit sijaitsevat kansallispuistojen läheisyydessä ja majoittumisen lisäksi tarjolla on myös lammaslomia.

Vaahermäentilalla on kolme mökkiä, joista jokainen sijaitsee vesistön äärellä. Pienin mökki, Hannontupa lammen rannalla, on kolmelle hengelle, hirsimökki Erkintupa on kuudelle hengelle ja jopa 10 hengelle toimii mahtavasti ihastuttava Kaskessalmi.

Tsekkaa täältä Vaahermäen Tilan sivut!

Vaahermäen tila

Itä-Suomi, Savonlinna

Tutustu

Lounais-Hämeen Pirtti kutsuu herkuttelemaan Tammelaan

Luonnonkauniissa Tammelan Saaren kansallispuistossa Lounais-Hämeen Pirtti tarjoaa herkullisia palveluita ja mieleenpainuvaa tunnelmaa vaikuttavissa puitteissa. Vaikka Pirtti toimii tilausravintolana, on se auki kaikille vieraille pari kertaa kuussa.

Perinneravintola luottaa hämäläiseen perinteeseen ja sen konsepti Hämäläinen pitopöytä on jo tunnettu käsite. Ruokailuja varten tarjolla on monia valmispaketteja, mutta vierailu voidaan räätälöidä myös täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Lisäksi Pirtti tarjoaa luontoaktiviteetteja yhdistettynä ruokaan.

Lue täältä lisää Lounais-Hämeen Pirtin laajasta tarjonnasta!

Lounais-Hämeen Pirtti

Etelä-Suomi, Tammela

Tutustu

Vanhan ajan tunnelmaa ja nykyaikaisia mukavuuksia Kotomossa Paltamossa

Kainuun maakunnassa, Paltamon kunnassa, sijaitsee kotoisa Kotomo aivan Kiehimäjoen rannalla. Kotomo tarjoaa tunnelmallista majoitusta sekä kauniita tiloja etätyölle, juhlille sekä kokouksille. 

Majoitus tapahtuu Kotolinnassa, jossa tunnelma on täynnä entisaikaa, mutta mukavuudet nykyaikaisia. Yöpyjällä on mahdollisuus saunomiseen sisä- tai ulkosaunassa, ulkosaunan yhteydessä on rentouttava ulkoporeallas. Puitteita tilaisuuksiin Kotomo tarjoaa niin Kotolinnassa ja Saarisen Pirtissä, joka on upea historiallinen 200 vuotta vanha hirsitalo.

Tutustu tunnelmalliseen Kotomoon lisää täällä!

Kotomo

Pohjois-Suomi, Paltamo

Tutustu

Teksti & kuva: Charlotta Jaatinen