Tuorlan Majatalo

Tervetuloa Tuorlan Majataloon!

Ainutlaatuisessa historiallisessa kartanoympäristössä sijaitseva Tuorlan Majatalo tarjoaa herkullista ruokaa, rauhallisen yöpaikan sekä luontoelämyksiä kaiken ikäisille. Majatalon vanhanajan tunnelmaa huokuvasta puodista teet ostoksia ihanista luomu- ja luonnontuotteista.

1800-luvun alun voudin taloon saneeratut tilat tarjoavat upeat puitteet erilaisille tilaisuuksille syntymäpäiväjuhlista muistotilaisuuksiin. Ravintolassamme tarjoillaan päivittäin runsas lounasbuffet, ja kahvilassamme on tarjolla uunituoretta pullaa ja muita leivonnaisia sekä suolaisen että makean nälkään.

Tuorlan ympäristössä voit rentoutua luontopolulla upeassa lounaissuomalaisessa tammilehtomaisemassa.

 

Juhlat ja kokoukset

Majatalo soveltuu monenlaisten yksityisjuhlien ja yritystilaisuuksien viettoon.  Tarjoilut ja kakut hoitaa maukkaasta ruoastaan tunnettu ihana keittiömme.

Majatalon päärakennuksen omissa pienissä, viihtyisissä kokoushuoneissa lounaskokoustat, neuvottelet, pidät pienimuotoisia koulutuksia tai järjestät ryhmätyöskentelyä. Teemme yhteistyötä lähettyviltä löytyvän Avaruuspuisto Väisälän kanssa joiden tiloista löytyy hienot, modernit kokouspuitteet suuremmillekin kokouksille. Ruokailut ja taukokahvit hoituu keittiömme käyttämistä laadukkaista kotimaisista raaka-aineista. Majatalolta voit myös tilata juhla- ja kokoustarjoilut kotiisi ja työpaikalle.

Yhteistyökumppaniemme kanssa suunnittelemme ohjelmaa yritysten ja yhteisöjen tyhy – ja virkistyspäiviin.

Luontopolku ja elämykset

Majatalo sijaitsee Tuorlan kartanon luonnokauniilla mailla. Tuorlan lehtometsässä kulkee useita eri luontopolkuja, jotka vievät kävelijän keskelle tammimetsiä ja pähkinäpensaita. Polkujen aloitukset on helppoa löytää ja metsään pääsee useista eri paikoista. Luonto- ja elämysmatkailun yheistyökumppanimme tarjoavat erilaisia luonnossa toteutettavia aktiviteetteja ja opastusta. Alueelta löytyy myös hirsisauna ja laavuja.

Majatalo tunnetaan hyvästä ruoastaan

Tarjoamme päivittäin maukkaan ja runsaan lounasbuffeen.  Kahvilavalikoimastamme löytyvät makeat ja suolaiset herkut.

Ruokailut juhlapäivinä, kuten äitien- ja isänpäivänä sekä joulun alla, katetaan runsaammin ja teemaan sopivasti.

Valmistamme myös herkulliset täyte- ja voileipäkakut sekä makeat ja suolaiset piirakat tilauksesta kotijuhliin ja yritystilaisuuksiin.

Meidän suositusta lähiruoka- ja lahjapuodista teet ostoksia lähellä tuotetuista elintarvikkeista ja käsitöistä. Puoti on auki aina Majatalon ollessa auki.

Bed&Breakfast

Majatalo tarjoaa aamiaismajoitusta ympäri vuoden.  Huoneet ovat soluasunnoissa, joissa jokaisessa on neljä kahden hengen huonetta, sekä yhteiskäytössä oleva keittiö- ja oleskelutila. Wc ja suihku sijaisevat solussa heti majoitushuoneen vieressä. Keittiöiden varustukseen kuuluvat astiat, liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi sekä kahvin- ja vedenkeitin. Majoitustiloja on tarjolla ympäri vuoden 40 hengelle.

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Tuorlan Majataloon yhdessä isäntäperheen kanssa.

 

Tuorlan Majatalo
Tuorlantie 1 E
21500
Kaarina

050 3039 803

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Kalle’s Backa 55

Länsi-Suomi, Sauvo

Tutustu