Rypölän torppa

Rypölän torpan perinnekeskus on rakennettu 1600-1700-luvun torpparin pihapiiriä mukaillen. Keskuksessa pääsee aistimaan vanhan ajan asumisen ja elämisen tunnelmaa. Samalla on mahdollisuus tutustua vanhan ajan rakennusperinteeseen sekä elää päiväsi vanhanajan rauhallisen tyylin mukaan.

Vaihtoehtoisesti voit viettää aikaasi hauskojen aktiviteettien parissa. Rypölän torppa sijaitsee rauhallisella ja hiljaisella peltolakialla, jossa ei valo- ja melusaastetta oli lähelle. Rypölässä riittää koettavaa ja nähtävää paljon. Ja juttua riittää vielä kauan vierailun jälkeenkin.

Rypölässä on mahdollista järjestää myös erilaisia juhlia ja tapahtumia. Rypölässä jokainen juhla saa täysin oman vivahteensa, jossa kiire ja stressi unohtuvat.

Ohjelmapalvelumme on rakennettu vanhan ajan leikkeihin ja aktiviteetteihin, joilla voidaan lujittaa yhteistyötä sekä kutkuttaa nauruhermoja.

Näiden palveluiden perustana toimii vanhat pohjalaiset leikit sekä isännän mielikuvituksen rikkaus.

Saunamme ovat maailmankuuluja ja palkittuja, niissä voit nauttia oikeista löylyistä – joissa keho nauttii ja sielu lepää.

Meiltä voit tilata myös ruokailun joka on hyvää, maukasta sekä siirtää nälkää erittäin tehokkaasti.

Ruokailumme perustuvat aitoihin pohjalaisiin perinneruokiin, jotka valmistetaan laadukkaista raaka-aineista.

Kesäisin Rypölän torpalla on mahdollista majoittua idyllisissä kahden hengen luhtihuoneissa bed & breakfast periaatteella. Huoneita on yhteensä neljä kappaletta, joten parhaillaan torppa majoittaa kahdeksan henkeä. Yöpyjille on aina iltasauna lämpimänä.

 

Rypölässä voit järjestää kokoukset, perhejuhlat, saunaillat, tykypäivät tai oikeastaan ihan mitä vain keksitkään kysyä.

Räätälöimme asiakkaan kanssa yhdessä juuri sellaisen paketin minkälaisen sinä haluat.

 

 

Rypölän torppa
Hirveläntie 575
61310
Panttila

0407081478

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Olo Tila

Länsi-Suomi, Kurikka

Tutustu

Lomaeerola

Länsi-Suomi, Lohiluoma

Tutustu