Hiekkarannan Lomat

Luonnon keskellä

Hiekkarannan tasokkaissa loma-asunnoissa majoitut rauhallisessa ympäristössä, useiden järvien ja laajojen metsien syleilyssä Keski-Suomessa, mansikkatilan yhteydessä.

Lähimetsät tarjoavat erityisen hyvät mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen sekä marjastukseen ja sienestykseen. Kannonjärvi, Enonjärvi ja läheinen Kivijärvi ym. on kalastusta harrastavien suosiossa hyvän kalakantansa vuoksi; kuha ja hauki ovat tavallisia saaliita. Joskus voi lohikalakin napata, ja järven jäällä kevätauringossa pilkkiessä arkihuolet unohtuvat varmasti.

Talvella hiihtäjää kutsuvat ladut lähimetsässä ja järven jäällä. Kesän helteillä helpotusta antavat Kannonjärven matalat hiekkapohjaisen rannan vesi, joka on hyvä ympäristö myös lasten uimaharjoituksille – ja ranta-saunan lämpö on juhlaa.

Mikkilä

Tässä kodikkaassa mökissä voit nauttia huolettomasta lomasta! Kyseessä on 68m2 puutalo kaikilla mukavuuksilla, jossa 2 mh. Lisäksi mökille kuuluu 12 m2 rantasauna. Mökin ranta on matala ja hiekkapohjainen – sopii hyvin lapsille. Laituri, soutuvene ja pelastusliivit kuuluvat myös mökin varustukseen. Terassilta veteen on vain 10 m!

Sini

Sini-pyöröhirsimökki sijaitsee kauniissa paikassa, vain 10 m päässä idyllisestä järvenrannasta. Mökin pinta-ala on 50 m2 ja se on saneerattu vuonna 2011. Mökissä on 4+2 vuodepaikkaa, täysi varustus ja iso kuisti. Soutuvene, pelastusliivit ja oma pieni saari – jossa huvimaja – kuuluvat myös vuokrahintaan.

Kulmala

Kulmala-pyöröhirsimökki sijaitsee niin ikään järvimaisemissa, vain 7 m päässä rannasta. Mökin pinta-ala on 77m2, kuistin 8m2. Mökki on täysin varusteltu, ja vuodepaikkoja on 4+2. Hintaan kuuluvat myös rantasauna, laituri, soutuvene, ja pelastusliivit.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Sammallahden mökit

Keski-Suomi, Kalmari

Tutustu

Jämsänkosken Vanha Mylly

Keski-Suomi, Jämsänkoski

Tutustu

Lemettilän tila / Maatilayhtymä Hautamäki Hanna ja Lemettilä Ilpo

Keski-Suomi, Petäjävesi

Tutustu