Pökkylän Punanen Tupa

Lämpimästi tervetuloa!

Palaa hetkeksi kiireettömään, entisajan maalaistunnelmaan. Nauti herkullisista ruokailuhetkistä, tee ihania löytöjä sisustusmyymälässämme tai rentoudu saunatiloissamme.

Karjankasvatus on keskeinen osa tilamme toimintaa. Vuosien varrella olemme lisänneet karjankasvatuksen rinnalle myös monia muita palveluja. Tilaa ympäröivät vanhat rakennukset ovat entisöinnin jälkeen saaneet uuden käyttötarkoituksen.

Nykyisin tilan yhteyteen kuuluu tilausravintola, sisustusmyymälä sekä sauna- ja kokoustilat. Kesäaikaan tarjoamme asiakkaillemme myös majoitusmahdollisuutta tilalta löytyvässä mummonmökissä ja aitassa.

 

Sisustusmyymälä

Sisustusmyymälään olemme luoneet kodinomaisen tunnelman. Myytävät tuotteet ovat esillä sisustuskokonaisuuksina, jolloin voit mieltää ne myös omaan kotiisi. Lankavalikoimaamme sisältyy suuri määrä erilaisia materiaaleja useilla värivaihtoehdoilla. Tuotevalikoimistamme löydät laajalti yksilöllisiä sisustustuotteita, lahjaideoita ja aitoja antiikkisia aarteita.

Sauna

Puulämmitteisessä 12 hengen saunassamme voit nauttia mukavat löylyt koivuvastan kera. Saunan yhteydessä oleva viihtyisä ja tilava kammari soveltuu mainiosti illanistujaisten viettoon (maks. 20 henkilöä). Tunnelmaa saat lisättyä sytyttämällä tulen avotakkaan tai vilvoittelemalla terassilla rauhallisen maaseudun ympäröimänä.

Helmi keskellä maaseutua

Maalaisromantiikkaa ja ranskalaista talonpoikaistyyliä yhdistävä päärakennuksen tilausravintola tarjoaa upeat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Olipa tilaisuutesi syynä työ tai huvi, monipuolisissa tiloissamme voidaan toteuttaa monenlaisia tapahtumia, jotka suunnitellaan yksilöllisesti toiveidesi mukaan.

Ravintolan 140 hengen sali tarjoaa mahdollisuuden suurienkin juhlien järjestämiseen. Keittiömme on tunnettu herkullisesta ruoastaan. Keittiön salaisuus piilee 100 vuotta vanhassa isoäidin reseptikirjassa, jonka perinteikkäille ruokaohjeille olemme antaneet tuulahduksen nykyaikaisuutta.

Majoitus kesäaikaan

Halutessasi voit kesäaikaan majoittua vuonna 1920 rakennetussa idyllisessä mummonmökissä. Mökki on edelleen lähes alkuperäisessä kunnossa. Vuodepaikkoja mökissä riittää kahdeksalle henkilölle. Samasta pihapiiristä löytyy omenapuun katveesta myös pieni pihasauna ja puucee (wc).

Aittamajoituksemme on hieno tapa päästä kokemaan vanhan ajan maalaistunnelmaa. Luhtiaitassamme on kolme kolmen hengen aittahuonetta sekä yksi romanttinen ”morsiussviitti”. Mummonmökin pihasauna on myös aitassa majoittujien käytössä.

Pökkylän Punanen Tupa
Hautakankaantie 29
92450
Luohua

3 588 272 993

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Maikkulan Kartano

Keski-Suomi, Oulu

Tutustu

Pitojen Helmi Ky

Keski-Suomi, Ala-Temmes

Tutustu