Hollolan Hirvi

Juhlat, maaseuturavintola ja -panimo sekä upea savusauna

Hollolan Kankaantaan Vainion kyläryhmä on yksi Suomen vanhimmista asuinalueista ja tilan historiasta on tietoja yli 500 vuoden takaa. Hollolan Hirvi on juhliin erikoistunut tilausravintola, jonka maatilapanimossa pannaan erilaisia oluita, ja jonka savusaunassa voit kokea aitoja elämyksiä.

Hollolan hirven monipuoliset tilat ja suuri piha-alue mahdollistavat monenlaisten tapahtumien järjestämisen, ja tilausravintola varmistaa herkullisen tarjoilun niihin. Tarjolla on myös laaja kirjo ohjelmapalveluja, sekä ihana savusauna. Ravintolassa on myös olutpanimo. Lue lisää Hollolan hirven palveluista Aktiviteetit-välilehdeltä.

Juhlat, tapahtumat ja ohjelmapalvelut
Monipuoliset tilat ja suuri piha-alue mahdollistavat monenlaisten tapahtumien järjestämisen häistä ja muista perhejuhlista yritysten info- ja koulutustilaisuuksiin sekä kaikkeen siltä väliltä. Ryhmille myös ohjelmapalveluja!
Ohjelmapalveluihin kuuluu niin ulko- kuin sisäohjelmiakin. Frisbeegolf, tarinapolku, maalaistalkoot, erilaiset pihapelit sekä sauvakävely ovat esimerkkejä ulkona tapahtuvista aktiviteeteista. Sisätiloissa järjestetään olut- ja kokkikouluja, sadonkorjuujuhlia, eri maiden ruoka- ja kulttuuri-iltoja, country- rivitanssikoulutusta sekä musiikkiohjelmapalveluja.

Maatilapanimo
Hollolan Kankaantaan Vainiolla on viljelty ohraa ja pantu olutta yli 2000 vuotta. Maatilapanimossa pannaan erilaisia lähioluita ja Kivisahtia sekä järjestetään olutkoulutusta ja olutarviointeja.

Savusauna
Savusaunaa vuokrataan ryhmille kesäsesongin ulkopuolella, kesäisin järjestetään lisäksi avoimia savusauna- ja saunajoogailtoja. Saunan terassilla on kylpyallas ja nuotiopaikka. Upeaan maalaismaisemaan saunomisen yhteyteen voi tilata pientä tarjoilua sekä virvokkeita.

Perinteitä kunnioittavaa suomalaista lähiruokaa nykymakuun sovitettuna

Maaseuturavintola Hollolan Hirvi on erilaisten juhlien järjestämiseen erikoistunut tilausravintola. Ravintola on jo lähes 20 vuotta tarjonnut perinteitä kunnioittavaa, nykymakuun sovitettua lähiruokaa, juomaa ja ohjelmapalveluita.

Annoksissa käytetään mahdollisimman lähellä tuotettuja raaka-aineita, jotka hankitaan suoraan tutuilta ja turvallisilta tuottajilta. Erikoisuutena ovat hirvi- ja muut riistaruuat. Hirvenliha ostetaan suoraan paikallisilta metsästysseuroilta. Valmiiden menujen lisäksi mahdollisuus myös räätälöityihin listoihin asiakkaan toiveiden mukaan. Tarjoilumuoto voi olla pöytiintarjoilu tai noutopöytä. Kaikenkokoisten juhlien ja tapahtumien tilausruokailu onnistuu loistavasti Hollolan Hirvessä.

Kesällä keskiviikkoisin (touko/kesäkuusta elokuun alkuun) vietetään avoimia grilli-iltoja klo 18 alkaen. Tarjolla herkullinen grillibuffet ja usein elävää musikkia. Avoimia tilaisuuksia järjestetään myös mm. Äitienpäivänä, Isänpäivänä ja Holloja Martta festivaalin yhteydessä. Hirven Oktoberfest lokakuussa tunnetaan jo laajalti oluenystävien joukossa ja on yksi syksyn odotetuimmista juhlista. Herkullinen hämäläinen joulupöytä katetaan useana päivänä lounasaikaan ennen joulua.

Hollolan Hirvi
Aikkalantie 37
15880
Hollola

040 505 3357

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Pätiälän kartanon lomamökit

Etelä-Suomi, Asikkala

Tutustu

Pitkäniemen Lomamökit Ky

Keski-Suomi, Joutsa

Tutustu

Rantalan Lomamökit

Etelä-Suomi, Hartola

Tutustu