Aurinkoranta

Lomaa ja juhlia

Aurinkorannassa voit viettää virkistävän ja rentouttavan loman tai juhlia ikimuistoisesti elämäsi tärkeitä asioita. Perheyrityksemme vuokraa laadukkaita mökkejä, huviloita ja juhlatiloja Vääksyssä Vesijärven upealla hiekkarannalla.

Tilat ovat Malo -luokiteltuja ja käytössä on Maakuntien Parhaat –laatujärjestelmä sekä vuosien kokemus vuokraustoiminnasta.

Aurinkoranta sijaitsee Asikkalassa, 25 km päässä Lahdesta, 30 km päässä Vierumäeltä ja 125 km päässä Helsingistä.

Häät ja muut juhlat

Juhlatila Estelle on suosittu hääjuhlien pitopaikka. Kaunis, ympäri vuoden käytettävissä oleva tila tarjoaa unohtumattoman ympäristön juuri hääparin näköisille häille. Estellen lisäksi erilaisiin juhliin sopivat mainiosti Armi ja Oskari ja mikä ettei mikä tahansa mökistämme.

Uimaranta

Aurinkorannan hiekkaranta on etelä -Suomen parhaita! Ranta avautuu etelä-lounaaseen ja on siksi lämmin ja aurinkoinen. Kesällä vedet ovat rannalla erittäin lämpimät.

Läheiset liikuntapaikat

Heti tien toisella puolella, Aurinkovuoren upeissa maisemissa kulkee valaistut pururadat ja talvisin hyväkuntoiset hiihtoladut. Aurinko -Ilves patikointireitti Vääksystä Evolle kulkee myös Aurinkovuorella aivan mökkien läheisyydessä.

Lähimmälle golf-kentälle (Kanava Golf Vääksy) on matkaa 5 km ja seuraavat ovat Vierumäellä ja Messilässä reilun 30 km päässä. Liikunta- ja jäähalli sekä joogasali löytyvät parin kilometrin päästä. Lehmonkärki, josta opastetaan Päijänteen Kansallispuistoon on reilun 10 km päässä.

Huoletonta lomaa hyvin varustelluissa mökeissä ja rantahuviloissa

Aurinkorannan mökeissä ja huviloissa on helppo viettää lomaa. Mökit on suunniteltu rentoon yhdessäoloon, saunomiseen ja yhteiseen ruuanlaittoon. Hyvät unet takaavat virkistävän loman ja siksi olemme satsanneet tilaviin makuuhuoneisiin ja hyviin sänkyihin.

Mökki- ja huvilavalikoimastamme löytyy oma suosikki jokaiselle.

Lisätietoa mökeistä ja huviloista tämän linkin kautta. 

Aurinkoranta
Laitorannantie 34
17200
Vääksy

040 542 3867
040 544 6241

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Rantalan Lomamökit

Etelä-Suomi, Hartola

Tutustu

Ravintola Patapirtti – Uusi-Yijälän tila

Keski-Suomi, Jämsä

Tutustu

Pätiälän kartanon lomamökit

Etelä-Suomi, Asikkala

Tutustu